تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4237 از 4428 اولاول ... 32373737413741874227423342344235423642374238423942404241424742874337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,361 به 42,370 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

امروز یکی از دوستان کانادایی از سرعت اتصالش میگفت و منم یه سری سؤالات پرسیدم برای افزایش آگاهی:

فیبر

سرعت دانلود در کانادا و امریکا: 2.5 مگابایت بر ثانیه به بالا

سرعت آپلود در کانادا و امریکا: 11 مگابایت بر ثانیه!

سرعت دانلود از اروپا (بریتانیا): 1.5 مگابایت بر ثانیه

سرعت آپلود به اروپا (بریتانیا): 1.3 مگابایت بر ثانیه

محدودیت استفاده ی روزانه: 200 گیگابایت

شبانه رایگان از ساعت 0 تا 6 بامداد

قیمت: حدوداً 50 دلار امریکا ماهیانه

همونطور که قبلاً خودم سخنرانی کردم، مسلماً قیمت اینترنت در اینجا نمیتونه به ارزانی اروپا و امریکا باشه ولی به هر حال به واقع که جنس بی کیفیت رو با قیمت گزاف فراواقعی میندازن به ما :/
    Last edited by Zeitgeist; 24-11-2014 at 02:08.

2. 7 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

امروز یکی از دوستان کانادایی از سرعت اتصالش میگفت و منم یه سری سؤالات پرسیدم برای افزایش آگاهی:

فیبر

سرعت دانلود در کانادا و امریکا: 2.5 مگابایت بر ثانیه به بالا

سرعت آپلود در کانادا و امریکا: 11 مگابایت بر ثانیه!

سرعت دانلود از اروپا (بریتانیا): 1.5 مگابایت بر ثانیه

سرعت آپلود به اروپا (بریتانیا): 1.3 مگابایت بر ثانیه

محدودیت استفاده ی روزانه: 200 گیگابایت

شبانه رایگان از ساعت 0 تا 6 بامداد

قیمت: حدوداً 50 دلار امریکا ماهیانه

همونطور که قبلاً خودم سخنرانی کردم، مسلماً قیمت اینترنت در اینجا نمیتونه به ارزانی اروپا و امریکا باشه ولی به هر حال به واقع که جنس بی کیفیت رو با قیمت گزاف فراواقعی میندازن به ما :/
    حدودا ۲ مگابایت بگیریم در حدود ۲۰ مگا بیت در میاد سرعتش که ماهس ۱۶۰ تومن میشه با محدودیت ۶ ترابایت در ماه
    تازه اونم با پینگ ۲۰-۳۰
    حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو

4. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیروز عصر سرویس 2مگ حجمی 1ساله‌ام تموم شد.

چون به دلایلی مجبورم تا آخر ماه رو هم با همین پارس‌آنلاین سر کنم، قبلش رفتم یه سرویس 128 حجمی (5گیگ) 1 ماهه (POL-128-5G یک ماهه) خریدم. دیشب که برای اولین بار خواستم این سرویس جدید رو تست کنم اصلاً باور نمی‌کردم اوضاعش این قدر افتضاح باشه. متأسفانه اشتباه کردم که نتایج تست‌های اسپیدتستم رو نگه نداشتم. اما این خلاصه اون تست‌ها بود:

- سرور داخلی: پینگ حدود 30 میلی‌ثانیه، سرعت دانلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.7 مگابیت در ثانیه.
    - سرور خارجی: پینگ حدود 250 میلی‌ثانیه، سرعت دانلود حدود 0.5 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه.
    - تست دانلود با IDM با 8 کانکشن هم‌زمان و از سرور خارجی: متغیر بین 40 تا 60 کیلوبایت در ثانیه.

این وضعیت تا ساعت 12 شب که دیگه رفتم بخوابم برقرار بود. جالب اینجاست که وضعیت پینگ مشکلی نداشت اما سرعت به شدت پایین بود. چیزی که من انتظارش رو نداشتم اصلن. یعنی انتظار من این بود که این سرویس حداقل 2 تا 3 مگابیت در ثانیه سرعت داشته باشه.

با توجه به این که پینگ به نسبت پایدار بود، به نظر می‌آد مشکل از پهنای باند نیست و خود پارس‌آنلاین داره یه سری محدودیت اونم تو ساعت‌های غیررایگان اعمال می‌کنه و دیگه مثل سابق سرعت رو باز نمی‌ذاره. ضمن این که وضعیت سرعت آپلود به نسبت سرعت دانلود خیلی بهتر بود.

صبح که لاگ Networx رو چک کردم متوسط سرعت دانلود از سرورهای خارجی (که محدود نیستن) تو ساعت‌های شبانه رایگان هم این جوری بود:
    - بین ساعت 2:00 تا 4:00 بامداد : 70 کیلوبایت در ثانیه
    - ساعت 4:00 تا 5:00 بامداد: 150 کیلوبایت در ثانیه
    - ساعت 5:00 تا 7:00 بامداد: 300 کیلوبایت در ثانیه

کل دانلود شبانه رایگان هم حدود 3 گیگ شده بود.

این وضعیت سرویس POL-128-5G یک ماهه در مرکز مخابراتی کاشانی بود. (قابل توجه یکی از دوستان که چند صفحه قبل‌تر از وضعیت این سرویس پرسیده بودند.)

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سؤال فنی از دوستان

اگه من الآن برم یه سرویس بالاتر مثلاً یه سرویس 1مگ حجمی 1ماهه بگیرم و فعالش کنم، 5 گیگ حجم این قرارداد فعلیم می‌سوزه؟

من تا حالا چون سرویسم 1 ساله بوده تجربه‌ای در این زمینه ندارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه طرفدار کیفیت خوب باشید
    شبی سه گیگ هم جوابگو نیست
    اکثرا فیلم های یک گیگی دانلود میکنند
    اما نسخه های حجیم و پر کیفیت وجود داره
    که وقتیکه دالود شبانه روبه راه باشه
    شبی 6 گیگ
    کم کم ادم هوس میکنه با حجم های بالا دانلود کنه

حالا شبانه رو بردارند کم کم به سمت کیفیت های پایین و در نهایت 3gp ! پیش میره
    من خودم علت اصلی دانلود شبانه‌ام این بوده که یه آرشیو از 250 تا فیلم برتر تو رده‌بندی IMDB با کیفیت 720p و بیت‌ریت ویدئوی حداقل 5000 کیلوبیت در ثانیه به بالا درست کنم. با این وضعیت هر فیلم حدودن 1.5 ساعته اندازه‌اش درمی‌آد 4.5 گیگ یا یه DVD. اما ریپرهایی مثلا WiKi یا CHD یا EbP یا DON یا تازگی‌ها SbR یا TayTO یا VietHD که عضو گروه‌های Scene نیستند با سرعت‌های بالای اینترنت این روزها تو دنیا، دیگه خودشون رو مقید به این استاندارد نمی‌کنن و بیت‌ریت‌های در حد 10000 کیلوبیت در ثانیه هم می‌دن بیرون. یعنی یه فیلم 1.5 ساعتی با کیفیت 720p می‌شه 8 تا 9 گیگ.

خوب شما بگین من چی کار باید بکنم؟

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم گفتم یک مدت تا میتونم با دزدآنلاین کار نکنم و خاموش باشه اما نگهش دارم که ببینم کجا میشه رفت
    فن آوا مزیتش مگه چیه ؟؟
    یادت نره همه ی این اذیت ها جهت جلب رضایت ماست ...
    فعلن فن‌آوا هم سرویس‌های نامحدود برنزی داره که از نظر کیفیت در حد سرویس‌های نامحدود مخابراتن. البته یه مقدار قیمتشون بالاتره و یه کمی هم سرعتشون پایین‌تر. برای منی که کیف پولم بیافته تو مرکز مخابرات هیچ علاقه‌ای ندارم که برم از اونجا ورش دارم، اگه بخوام نامحدود بگیرم خوبه.

بعضی سرویس‌های حجمیش هم شبانه رایگان دارن و شبانه هم حداقل سرعت اسمی رو می‌دن. گر چه به گفته نمایندگی‌های فعالش تو فروم فن‌آوا، در مراکزی که مشکل ندارن سرعت‌های روزانه و البته شبانه رایگانش بالاتر از سرعت اسمی بسته می‌شن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی با snr 6 هم قطعی پیدا نمیکنه؟! مطمئنی؟!
    ولی عمرا طرف بذاره خطم با snr 6 آپ شه؛حالا هرچیم بهش بگی که خطه خودمه اختیارشو دارم تو کتش نمیره...
    فقط برای این که ببینی SNR 6 هم می‌تونه لینک پایدار بده یه عکس از صفحه مودم محل کارمون واسه‌ات گذاشتم. تازه این مودم خیلی باکیفیت نیست اما با SNR زیر 6 هم لینک برقرار بوده. کلن هم قطعی نداریم مگر در مواردی که اشکال از طرف مخابرات یا خود پارس‌آنلاین باشه:

در ضمن به اون 4 ردیف آخر که مربوط به تعداد خطاهاست نگاه کنی می‌بینی تو مدتی که مودم روشن و متصل بوده فقط 51 خطا تو دانلود رخ داده.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیروز عصر سرویس 2مگ حجمی 1ساله‌ام تموم شد.

چون به دلایلی مجبورم تا آخر ماه رو هم با همین پارس‌آنلاین سر کنم، قبلش رفتم یه سرویس 128 حجمی (5گیگ) 1 ماهه (POL-128-5G یک ماهه) خریدم. دیشب که برای اولین بار خواستم این سرویس جدید رو تست کنم اصلاً باور نمی‌کردم اوضاعش این قدر افتضاح باشه. متأسفانه اشتباه کردم که نتایج تست‌های اسپیدتستم رو نگه نداشتم. اما این خلاصه اون تست‌ها بود:

- سرور داخلی: پینگ حدود 30 میلی‌ثانیه، سرعت دانلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.7 مگابیت در ثانیه.
    - سرور خارجی: پینگ حدود 250 میلی‌ثانیه، سرعت دانلود حدود 0.5 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه.
    - تست دانلود با IDM با 8 کانکشن هم‌زمان و از سرور خارجی: متغیر بین 40 تا 60 کیلوبایت در ثانیه.

این وضعیت تا ساعت 12 شب که دیگه رفتم بخوابم برقرار بود. جالب اینجاست که وضعیت پینگ مشکلی نداشت اما سرعت به شدت پایین بود. چیزی که من انتظارش رو نداشتم اصلن. یعنی انتظار من این بود که این سرویس حداقل 2 تا 3 مگابیت در ثانیه سرعت داشته باشه.

با توجه به این که پینگ به نسبت پایدار بود، به نظر می‌آد مشکل از پهنای باند نیست و خود پارس‌آنلاین داره یه سری محدودیت اونم تو ساعت‌های غیررایگان اعمال می‌کنه و دیگه مثل سابق سرعت رو باز نمی‌ذاره. ضمن این که وضعیت سرعت آپلود به نسبت سرعت دانلود خیلی بهتر بود.

صبح که لاگ Networx رو چک کردم متوسط سرعت دانلود از سرورهای خارجی (که محدود نیستن) تو ساعت‌های شبانه رایگان هم این جوری بود:
    - بین ساعت 2:00 تا 4:00 بامداد : 70 کیلوبایت در ثانیه
    - ساعت 4:00 تا 5:00 بامداد: 150 کیلوبایت در ثانیه
    - ساعت 5:00 تا 7:00 بامداد: 300 کیلوبایت در ثانیه

کل دانلود شبانه رایگان هم حدود 3 گیگ شده بود.

این وضعیت سرویس POL-128-5G یک ماهه در مرکز مخابراتی کاشانی بود. (قابل توجه یکی از دوستان که چند صفحه قبل‌تر از وضعیت این سرویس پرسیده بودند.)
    من تمام این ماه ها با 2مگ شبی 3.5گیگ میگرفتم شما با 128کیلوبیت 3گیگ گرفتی؟
    ای تف تو روت پارس آنلاین با این عدالت و انصافت.

14. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سؤال فنی از دوستان

اگه من الآن برم یه سرویس بالاتر مثلاً یه سرویس 1مگ حجمی 1ماهه بگیرم و فعالش کنم، 5 گیگ حجم این قرارداد فعلیم می‌سوزه؟

من تا حالا چون سرویسم 1 ساله بوده تجربه‌ای در این زمینه ندارم.
    تا اونجایی که اطلاع دارم
    میزان روز و حجم مصرف شده رو کم میکنن از هزینه سرویس و بعدشما باید مابقی هزینه سرویس مورد نظر جدید رو بپردازید.

(شدیدا هم غیرمنصفانه حساب میکنند و در واقع زیاد هم ربطی به مصرف و این حرفا نداره و تنظیم مقررات هم مثل همیشه هیچ کاری نمیتونه و نمیخواد انجام بده، تهش اینه که تغییر سرویس نخوان بدن سازمان مجبورشون کنه همین.)

16. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا اونجایی که اطلاع دارم
    میزان روز و حجم مصرف شده رو کم میکنن از هزینه سرویس و بعدشما باید مابقی هزینه سرویس مورد نظر جدید رو بپردازید.

(شدیدا هم غیرمنصفانه حساب میکنند و در واقع زیاد هم ربطی به مصرف و این حرفا نداره و تنظیم مقررات هم مثل همیشه هیچ کاری نمیتونه و نمیخواد انجام بده، تهش اینه که تغییر سرویس نخوان بدن سازمان مجبورشون کنه همین.)
    این اتفاقی که می‌گین تو همین پنل آنلاین می‌افته یا باید با بخش فروش تماس بگیرم؟ چون وقتی می‌ری برای ارتقا سرویس جدید رو به صورت رزرو نگه می‌داره. تو فاکتور هم چیزی از مبلغ کم نمی‌کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •