سلام
لطفا با توجه موضوع تاپیک پست بزنید
و از بحث هایی که به تاپیک ارتباطی ندارد خودداری کنید
با تشکر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
لطفا با توجه موضوع تاپیک پست بزنید
و از بحث هایی که به تاپیک ارتباطی ندارد خودداری کنید
با تشکر
اخه قضیه از این قرار بود که من امروز واحد فروش بهم گفت سرویسمو رو 6مگ مبینده و منم گفتم بعدش پول رو واریز میکنم....
اولش دیدم اره برام اینکارو کرده و گفتم بیخیال پولش رو نمیخواد بدمولی بعدش متوجه شدم داخل پنل 19 تومن زده بدهکار شدم
!!
خلاصه سرویسم رو به 6مگ تغییر دادم....و روی 7 مگ بسته شده!
===
حالا شما اگر یه ادم فهمیده در پشتیبانی بتونی پیدا کنی بهشون بگی خط رو برات سرعت بالاتر ببندن اینکارو میکنن...من خودم زمانی که های وب داشتم بهشون گفتم خط رو 8مگ ببندن و قبول کردن اما شاتل اصلا راه نداره مخشون رو بزنی!
با توجه به این حرف
لطفا حذف شود
اینم از ارادت ما بشوماستشوما هر تاپیکی بری ما همونجا هستیم
عصر تلکوم![]()
دوستان اینجا کسی از سرویس های art شاتل سرویس داره؟ طرح های مختلفش واقعا سرعت دانلود متفاوتی دارند یا مثل 128 اکو اونا هم تا 4 مگ پورتشون بازه؟ طرح های مخلتف آرت چه رنج سرعتی دارند؟
Last edited by behnamy01; 25-11-2013 at 23:31.
درود
امروز سرویس ۸ مگ (که برای بار اولم بود از شاتل خدمات میگرفتم) وصل شد اما...
بعد از اتصال سرعتم حدود ۱۳۰-۱۵۰ متغییر بود.رفتم تو مودم دیدم... بــــــــــــــــــــله! ... خط نویز داره در حد لالیگا!
به هر دری زدم نشد که نشد... از بردن مودم به انشعاب اصلی خط و دور کردن مودم از وسایل برقی و ...
پشتیبانی هم گفت مشکلت همون نویز زیادیه که داری و گفت تنها راه، تست یه مودم دیگست و اگه نشد دیگه نمیشه کاری کرد و اینکه خط کشش ۸مگ رو نداره!!!
حال به نظر شما امکانش هست که مودم و یا روتر هم مشکل داشته باشه؟ ...
چون قبل از شاتل از مخابرات که اشتراک داشتم(۶-۷ ماه) اوایل، سرعت چیزی بود که باید میبود اما این اواخر یکباره خراب شد؛ من هم به این فکر که کیفیت مخابرات پایین اومده تصمیم گرفتم بیام شاتل و سرعت ۸ بگیرم تا کمی از عقده ی کسر سرعت بخوابه! اما مثل اینکه... و اما قبل از مخابرات هم که پارس آنلاین داشتم همه چیز خوب بود.
با این اوصاف اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بگین تا بتونم از ۸ مگ استفاده کنم.
مــــــــــــرسی
اولین و منطقی ترین کار همون تست با یه مودم دیگست.
اولین تست رو میزارم:
سرعت فعلا رو دو مگ محدود شده!احتمالا از ساعت 3به بعد درست بشه
با idm سرعت یه بهتره:
![]()
سرعت دانلود من همین الان از مایکروسافت و ایران فیلم بدون هیچ ریموت یا.....
![]()
من از سرویس art1 با سرعت ۱۲۸ نامحدود استفاده میکنم .. چند روز اول وقتی از سایتی دانلود میکردم همه چی هیلی خوب بود و سرعت نسبتا خوب بود ولی بعد یک دفعه سرعت پایین اومد فکر کردم موقتیه وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتش چون شما زیاده داملود داشتید یک level افت پیدا کردید و باید باز صبر کنید تا انتقال سطح پیدا کنید
هر چی حرف زد پشتیبانی من نفهمیدم یعنی چی .؟!! مگه نامحدود نیست .. پس چرا باید اعمال قانون بشم به خاطر زیادی دانلود و وقتی ازشون پرسیدم مگه جه قدر دانلود داشتم گفتن چون یک روز نزدیک ۴ گیگ دانلود داشتم...!
الان که نزدیک یک ماه هست دانلود داشتم کل دانلودم ۳۵ گیگ بیشتر نبوده .. میخواستم ببینم جریان این سطح بندی چیه که الان سرعت من رسیده به 3کیلو بایت در ثانیه وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنم .. ممنون
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)