تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4236 از 4428 اولاول ... 32363736413641864226423242334234423542364237423842394240424642864336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,351 به 42,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه طرفدار کیفیت خوب باشید
    شبی سه گیگ هم جوابگو نیست
    اکثرا فیلم های یک گیگی دانلود میکنند
    اما نسخه های حجیم و پر کیفیت وجود داره
    که وقتیکه دالود شبانه روبه راه باشه
    شبی 6 گیگ
    کم کم ادم هوس میکنه با حجم های بالا دانلود کنه

حالا شبانه رو بردارند کم کم به سمت کیفیت های پایین و در نهایت 3gp ! پیش میره
    Last edited by sleeplessness; 24-11-2014 at 01:15.

2. 5 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بدون تغییر دادن اون 3 تا گزینه آخر
    فقط اولی و چهارمی لینک ثابت میشه بقیه قطع میشن

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خطت به خاطر فاصله زیاد از مرکز، خوب نیست و دیگه تقریبا بیشتر از این هم نمیکشه و modulation رو روی همون G.dmt بذار چون G.dmt واسه زیر 8 مگه و چون طبق گفته خودت رو بقیه قطع میشه،پس فقط رو این(G.dmt) لینکت ثبات پیدا میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام این سرویس های جدید شبانه ای گذاشته رو دیدید تو پنل مدیریت همشونم بالای 300ت ؟

POL-256-12GNight
    POL-512-12GNight
    و...

یعنی شبا فقط میشه دانلود داشت!! روزا سوماغ بموکیم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم:خط من روی روی 4 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بستن ولی چون نویز روی خط من هست تا 3 مگ دانلود بیشتر نمی کشه.دوستان پینگ نت من در زیر به نظر شما روی همین پروفایل بمونه؟قطعی هم اصلا ندارم،چون پینگش واقعا خوبه یه راهنماییم کنید.
    پینگ 8.8.8.8 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات خط من:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

T1.413 رو که اصلاً بهش فکر نکن...

ADSL2 و ADSL2+ ممکنه یکم بیشتر طول بکشه وصل بشن. اگر بعد از مثلاً 2-3 دقیقه صبر کردن هم وصل نمیشه، زنگ بزنید پشتیبانی بگید مودم رو میزارید روی ADSL2+ وصل نمیشه و برات ADSL2+ رو فعال کنن.

ولی در کل، وضعیت نویز خطتون اصلاً جالب نیست. طول کابل بین منزل شما تا مرکز مخابراتی، حدود 2.5 کیلومتره و با ADSL2+ شاید بتونید نزدیک به 9 مگابیت روی این خط بگیرید، ولی نویز بالا باعث شده که این مقدار به حداکثر حدود 4 مگ کاهش بیابه!

شما باید بر سر راه تمامی تلفن ها و دستگاه هایی که به خط تلفن وصلن و همچنین مودمتون، یک DSL Filter (یا همون اسپیلیتر) بگذارید و هر دستگاه رو به طور صحیح به اسپیلیتر وصل کنید.

اگر اسپیلیترهای سالم دارید و همچنین وضعتون همینه، باید یکی یکی دستگاه های تلفن رو از شبکه خارج کنید تا دستگاهی که احتمالاً مشکل بیشتری ایجاد میکنه رو بیابید. نهایتاً هم با وضعیت قطع تمام دستگاه های متصل به سیم تلفن، به جز مودم (هم با و هم بدون اسپیلیتر) تست کنید ببینید وضعیت چطور میشه.

ممکنه نویز از وسایل برقی و نحوه ی سیم کشی ساختمون هم باشه که نیاز به بررسی های پیچیده تری داره و نهایتاً باید از دم درب ساختمان و محل ورود کابل های مخابرات به ساختمون، تست کنید ببینید اونجا چطوره (در حالی که سیم کشی منزل/واحدتون از شبکه خارجه).

نهایتاً اگر از ورود ساختمان هم همین وضعیت رو داشتید، میتونید به مخابرات یا شرکت زنگ بزنید براتون از داخل مخابرات چک کنن یا کارشناس بفرستن کل مسیر رو در نقاط مهم چک کنه!

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم:خط من روی روی 4 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بستن ولی چون نویز روی خط من هست تا 3 مگ دانلود بیشتر نمی کشه.دوستان پینگ نت من در زیر به نظر شما روی همین پروفایل بمونه؟قطعی هم اصلا ندارم،چون پینگش واقعا خوبه یه راهنماییم کنید.
    شما با این وضعیت attenuation و snr، همینی هم که میگیرید، بیش از ظرفیت خطتتونه!

اگر چنانچه نیازمند سرعت بالاتر هستید، باید روی سیم کشی ساختمون کار کنید.

یه سری توصیه ها رو در پست بالایی نوشتم میتونید بخونید.

نهایتاً شما هر کاری هم بکنی و حتی به طور معجزه آسایی میزان نویز خطتت رو کاهش بدی، احتمالاً بیشتر از 5-6 مگ نمیتونی بدست بیاری...
    Last edited by Zeitgeist; 24-11-2014 at 01:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

T1.413 رو که اصلاً بهش فکر نکن...

ADSL2 و ADSL2+ ممکنه یکم بیشتر طول بکشه وصل بشن. اگر بعد از مثلاً 2-3 دقیقه صبر کردن هم وصل نمیشه، زنگ بزنید پشتیبانی بگید مودم رو میزارید روی ADSL2+ وصل نمیشه و برات ADSL2+ رو فعال کنن.

ولی در کل، وضعیت نویز خطتون اصلاً جالب نیست. طول کابل بین منزل شما تا مرکز مخابراتی، حدود 2.5 کیلومتره و با ADSL2+ شاید بتونید نزدیک به 9 مگابیت روی این خط بگیرید، ولی نویز بالا باعث شده که این مقدار به حداکثر حدود 4 مگ کاهش بیابه!

شما باید بر سر راه تمامی تلفن ها و دستگاه هایی که به خط تلفن وصلن و همچنین مودمتون، یک DSL Filter (یا همون اسپیلیتر) بگذارید و هر دستگاه رو به طور صحیح به اسپیلیتر وصل کنید.

اگر اسپیلیترهای سالم دارید و همچنین وضعتون همینه، باید یکی یکی دستگاه های تلفن رو از شبکه خارج کنید تا دستگاهی که احتمالاً مشکل بیشتری ایجاد میکنه رو بیابید. نهایتاً هم با وضعیت قطع تمام دستگاه های متصل به سیم تلفن، به جز مودم (هم با و هم بدون اسپیلیتر) تست کنید ببینید وضعیت چطور میشه.

ممکنه نویز از وسایل برقی و نحوه ی سیم کشی ساختمون هم باشه که نیاز به بررسی های پیچیده تری داره و نهایتاً باید از دم درب ساختمان و محل ورود کابل های مخابرات به ساختمون، تست کنید ببینید اونجا چطوره (در حالی که سیم کشی منزل/واحدتون از شبکه خارجه).

نهایتاً اگر از ورود ساختمان هم همین وضعیت رو داشتید، میتونید به مخابرات یا شرکت زنگ بزنید براتون از داخل مخابرات چک کنن یا کارشناس بفرستن کل مسیر رو در نقاط مهم چک کنه!
    ممنون
    این مراحل و چک کردم یعنی داخل خونه فقط یه تلفنه اونو کشیدم مودم و مستقیم زدم به پریز هم با اسپلیتر هم بدونه اون تغییری نکرد
    قبلا هم که رو پنل صبانت بودم کارشناس اومد از دم در چک کرد اونجا 23 دان استریمم بود ولی داخل خونه 6 و 7 بود گفتش یا باید سیم کشی کنی یا من 40 تومن میگیرم رو همین سیم کشی دان رو بالای 20 تحویل میدم

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مثل اینکه این قصه سر دراز داره و همه چی برنامه ریزی شدست !

برداشته شدن شبانه های رایگان

و الان در یک حرکت استثنایی ف ی ل ت ر شدن آپـــــــــــــــــــــلو د باز !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقایون , تاپیک نویز اینجاست ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ده صفحه رفته جلو فقط پست بی ارتباط با تاپیک .... مشکلی نیست .

طرف میاد اینجا رجز میخونه و عملا دنبال بن شدنه ... مشکلی نیست مدیر هم کاری نداره .

پست من که مینویسم " باز خوب شد پارس یکماه زودتر اطلاع داد که بشه دانلودامون رو بکنیم ." مخبر میزنه
    پست شما بدلیل بی ارتباط بودن با تاپیک حذف شد .!!

یعنی باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاد ؟؟!

13. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •