نه باو مهرداد دیگه کیهمهرداد خودتی ؟ : دیمن بازی رو از همینجا شروع کردم توی ورلد 21 بعد دیگه به اینجا سر نزدم تا اصلا یادم رفت اکانت قبلیم چی بوده.
دیدم همه ریختن توی ورلد 41 برگشتم![]()
نه باو مهرداد دیگه کیهمهرداد خودتی ؟ : دیمن بازی رو از همینجا شروع کردم توی ورلد 21 بعد دیگه به اینجا سر نزدم تا اصلا یادم رفت اکانت قبلیم چی بوده.
دیدم همه ریختن توی ورلد 41 برگشتم![]()
اين يك بازي تحت مروركر هستيعني شما فقط به يه سيستمي احتياج دارين كه بتونه صفحات وب رو باز كنه ! شما بست اول تابيك رو مطالعه كنين متوجه بازي ميشين
![]()
توي ولات شما ويندوز ايكس پي فارسي پيدات نميشه؟ (منظورم فارسي بنويسه!!)اين يك بازي تحت مروركر هستيعني شما فقط به يه سيستمي احتياج دارين كه بتونه صفحات وب رو باز كنه ! شما بست اول تابيك رو مطالعه كنين متوجه بازي ميشين
![]()
توي ولات ما بيدا ميشه !!! ولي من بيشتر با اين ويندوزه حال مي كنم ! البته الان الانا هم حالش رو ندارم ويندوز رو عوض كنم ! تازه كلاس هم داره !
ويندوز عربي كلاس داره؟!!توي ولات ما بيدا ميشه !!! ولي من بيشتر با اين ويندوزه حال مي كنم ! البته الان الانا هم حالش رو ندارم ويندوز رو عوض كنم ! تازه كلاس هم داره !
===
فلسفه ي Bold كردن ولات چيه؟!
جدیدترین اخبار ها
تو ورلد 38 دارم نوبل میشم البته فک کنم
همون مولتی اکانته ای را که گفتم نمی دونم تو این مدت کم چجوری تونسته این همه سکه بزنه و 4 تا نوبلمن تولید کنه که یه نوبل ترین بزنه و بفرسته تو مولتی بودنش هیچ شکی ندارم
تو 36 هم اوضام داره وخیم میشه ولی سعی خودمو می کنم که جون سالم بدر ببرم
راستی به جز راپورت دادن راه دیگه ای برای ارتباط با مسئولین تریبال هست
اخه یه راپورتو دادم . تا الان اونا توجه نکردند دوباره که می خوام بدم میگه قبلا فرستادی هیچ راه دیگه ای نداره؟
خب حتما دری وری نوشتی !!
ریپورت ها معمولا کمتر از 12 ساعت جوابشون میاد
والله نمي دونم ولات !!! جمع ولايته ؟؟؟ خلاصه كلمه ي عجيب غريبي بود ! شايد به اندازه ي عربي نوشتن من !!!
نه ويندوز عربي كلاس نداره ! ولي خب كلا ! اخه اين خيلي ويندوز خوشتبيبيه !
منم بازی.
rahmni همون داخل بازیه ان .
تو ورلد 27 یا 25
سلام
منیگم این ترایب SPAM تو ورلد 41 چه بلایی اومد سرش؟ اصلآ بچه ها کجان؟ ورلد چندید؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)