این میزان رشدمه تو یه ماه
کسی کل کل داره بیاد جلو
البته شبا و جمعه هم نبودم با این حساب 40 درصد وقتم اینجوری ورشتیدم
![]()
این میزان رشدمه تو یه ماه
کسی کل کل داره بیاد جلو
البته شبا و جمعه هم نبودم با این حساب 40 درصد وقتم اینجوری ورشتیدم
![]()
چجوری آخرین لاگین رو نشون میده ؟ آخرین باری که امتیاز یا اودیش زیاد شده رو می دونم ... ولی لاگین چجوری هست ؟
توی همون تی وی مپ مدت زمانی که ان اکتیو بوده هم نشون می ده .چجوری آخرین لاگین رو نشون میده ؟ آخرین باری که امتیاز یا اودیش زیاد شده رو می دونم ... ولی لاگین چجوری هست ؟
راستی کی حاضره روزهای 1 شنبه , 2 شنبه و 3 شنبه صبح ها سیتر من باشه.البته نمی خواتم طرف 2 ظهر پاشه.توی همین ورلد 41 تازگی امدم.بگید روتون سیت کنم.
کوروش نمیخوای بگی چیجوری همیشه یک رنگ مینویسی ؟
اوکی !!
خوب همونجوری مثل همیشه دیگه ! رنگ رو انتخاب می کنم !
راستی جون من حمله رو ببینید ... یارو رو اسکات کرده بودم ، یار زیاد داشت ، گفتم الان عصبانی میشه میاد منو کلیر می کنه زودتر هر چی نیرو تو شهرم بود فرستادم ، کل یارای اون و نصف یار های من مردن !
امروز رو فقط اختصاص دادم به نیرو آوری !
کوروش نوب بازی در نیار ، تو که میخوای روستاشو نوبل کنی مگه مریضی که فارمش رو میزنی ؟
با راکت رالی پوینت رو بزن تا نتونه بهت ضد حال بزنه
الکی فارم و اینجوری چیزا رو نزن چون مطمئن باش طرف وقتی کلیر بشه دیگه بازی رو ول میکنه ( 100% )
توی ورلد 41 دیسمیس شدی کوروش ! : دی ( یوزرت Ri Ri بود ؟ اینکتیو شدی و بعد هم اخراج !!! )
اینو منم قبول دارم.البته در شرایطی که دوست و رفیق و از این چیزا داشته باشه یکم نیرو می سازه ولی دیگه تقریبا بیخیاله مگر اینکه ترایب خوب داشته باشه و بتونه کمک توپ بگیره که گرچه اونم واسه افراد خاص.(ولی دیگه 100% نیستالکی فارم و اینجوری چیزا رو نزن چون مطمئن باش طرف وقتی کلیر بشه دیگه بازی رو ول میکنه ( 100% ))
یکم هم الان اوضاع ترایب فکر کنم ریخته بهم.زودتر یه جنگی راه بیافته![]()
مهرداد خودتی ؟ : دی
من الان توی 41 فارم یه الاغ شدم !! کسی نیروی دفاعی نداره ؟ : دی
ممد اینو نمی خواستم نوبل بکنم که ... این دیدم نیروی هجومی خیلی زیاد داره گفتم الان که اسکاتش کردم یهویی عصبانی میشه میاد منو نفله می کنه زودتر حمله کردم که پودرش بکنم
ولی ممد عجب فارمیه این !
30 کیلو از هر کدوم داره ، من نمی دونم اینهمنیرو میسازه هم این همه ریسورس داره .... داره واسم چشمک میزنه که دوباره برم بخورمش : دی
ولی چون اون یکی خیلی دوره همین رو نوبل می کنم ... اون 2400 تایی باشه هدف بعدیمون
الان دوباره نیروی هجومی آورده ... باید دوباره بزنم خالیش بکنم
الان منتظرم نیروهام برگردن
در ضمن ورد 41 رو که گفتم ول کردم ، 3-4 روز پیش ول کردم ...
سلام این بازی چجوریاست خوبه؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)