Expressleech هست...یه سرور داره ولی سرعتش واسه من و بعضی از بچه ها بیشتر از 190 نمیره بعضیا هم سرعتشون بالای 300 هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Expressleech هست...یه سرور داره ولی سرعتش واسه من و بعضی از بچه ها بیشتر از 190 نمیره بعضیا هم سرعتشون بالای 300 هست
سافت سایتش روی شاتل هست سرور دانلود آسیاتک هست .
Last edited by Mr saeed; 25-11-2013 at 15:39.
این قسمت 300 رو که گفتم ربطی به جوابی که به شما دادم نبود جدا از اون بود : دی فکر نکنم سرویس های ecoوقتی محدود بشن سرعت 300 تا داشته باشه.
سرویس های آرت شبانه و اینا ندارن کلا سرعتش ثابته صبح تا شب(شب تا حدود زیادی البته ثابته)
سرویس من art 3 هست که الان گویا 6 مگ بستن: دی
خیر دوست عزیز،
با یه پینگ ساده میشه خلاف این قضیه رو متوجه شد:
سایت سافت گذر (آی پی Resolve شده مال شاتله):
سرور دانلود سافت گذر (آی پی Resolve شده مال آسیاتکه):
با تشکر
Last edited by امین1356; 25-11-2013 at 15:24. دليل: تصویر
من بر عکس نوشتم منظورم این بود سرور سایت روش شاتل هست سرور دانلود روی آسیاتک .
خب امین جان به نظرت مشکل از کجاست چجوری میشه رفعش کرد به صورت مقطعی نه ولی دائمی!
مشکل سرور ایران اکسپرس به نظر برای من برطرف شده:
برای بقیه دوستان چطوره؟
سرور ایران اکسپرس تو ریموت کردن خیلی بازی میده دیگه کلافم کرد , امروز اکانت 3 ماهه آپلود بوی خریدم چون واقعا ریموتش خیلی بهتره , یه جا هم پیدا کردم کلی اکانت سایت های مختلف فیلم ( مثل ایران فیلم - تاینی موویز و ... ) و آپلود سنتر رو اختصاصی میده 3 ماهه 10 تومن میگیره ! اکسپرس و تکسل هم داره , در نتیجه رفتم آپلود بوی گرفتم هروقتم احتیاج به اکسپرس داشته باشم از همون سایت استفاده میکنم راحت !
حامد جان بی زحمت برام پ.خ کن...
===
شبانه شاتل شما هنوز خوبه؟محدودت نکردن؟
داداش، این روش رو به ما هم بگو تا فیض ببریم![]()
هم اکنون 338 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 338 مهمان)