همونطور که گفتم، عددی که دستگاه تحت عنوان Attainable Rate به شما میده، کاملاً حدسی هست. خصوصاً دستگاه های ارزانی که دارای باگ های نرم افزاری بسیارند.
خط شما تا حدود 13Mbps در حالت +ADSL2 رو میکشه ولی SNR تا 6dB پایین خواهد اومد که شاید بعضاً باعث بی ثباتی بشه.
الان احتمالاً دستگاهتون با G.DMT G.992.1 ADSL یا G.992.3 ADSL2 نه با +G.992.5 ADSL2. به همین دلیل "انتظاراتش" انقدر پایینه...
احتمالاً اون عدد رو فقط بر حسب G.992.1 میگه و حدسی بر اساس ADSL2 ارائه نمیده.
Last edited by Zeitgeist; 23-11-2014 at 23:22.
مدولاسیون adsl+2 هست
شما 2730u رو مودم باگ داری میدونید؟یکی از بهترین مودم هاست!![]()
Last edited by farshad0123; 23-11-2014 at 23:31.
"نسل" بعد نیست. اگر بهتون ارائه بدن، فقط کمی در Upstream اختصاص یافته بهبود ایجاد میتونه بکنه.
البته این در صورتی هست که در حالت عادی Noise Margin و Line Attenuation شما در رنج نسبتاً خوبی باشه. وگرنه وقتی در حالت عادی، خطتون حتی نتونه 1Mbps آپلود رو بکشه، میخواید بهتون 3Mbps آپلود بدن؟!
G.992.3 M / ADSL2 M
G.992.5 M / ADSL2+ M
هم بهش میگن.
دستگاه های کاربردی ارزان در شبکه، معمولاً باگ های بسیاری دارن و در طی سال ها، سازندگان firmware updates ـی ارائه میدن که برخی باگ ها رو برطرف کنه. این دستگاه در سال 2011 عرضه شده و به هر حال باگ هایی داشته که تا به امروز شرکت d-link چند نسخه ی سخت افزاری جدید و به روزرسانی های نرم افزاری برای این دستگاه عرضه کرده.
البته میشه کلاً نرم افزارهای کند و مشکل-دار سازندگان در روترهای ارزان رو رها کرد و به سمت نرم افزارهای open source بر پایه ی لینوکس رفت برای امکانات بیشتر و انعطاف بالاتر...
اینم وضع خط تلفنم رو این مدولاسیون
![]()
ممنون از توضیحت
فکر کنم همین مشکل باشه چون سیستم من همیشه روشنه ...
میگذارم خود آی دی ام کارش که تموم شد بزنه خاموش کنه مودم و سیستم رو اینجوری به قول خودت نره تو پاچمون
خیلی کم دزدی میکنه دزدآنلاین ، دیگه خودمون هم داریم کار دست خودمون میدیم
راستی پیشنهادی داری که به کدوم آی اس پی کوچ کنم واسه دانلود رایگان ؟
تهرانم منطقه یک شهید غریبی
قربانت
به نظر میاد محدودیت از سوی تجهیزات isp در مخابرات اعمال شده.
شرکت یا این مود رو روی 4/1 ست کرده، یا اصلاً زحمت انجام تنظیمات برای این رو نکشیدن.
شما تا قبل این، دستگاهتون با G.992.1 ADSL وصل میشد و Attainable Rate نمایش داده شده هم بر اساس حدسش نسبت به اون مود بود. الان روی ADSL2+ G.992.5 گذاشتید، حدسیاتش هم رفته بالا ولی به نظرم بیش از واقعیت داره نمایش میده و خط شما بیش از 13/1 رو به فکر میکنم دچار مشکلات ثباتی بسیاری خواهد شد و نخواهد کشید...
اینطور که دارم میخونم، Annex M درواقع مقداری از باند downstream رو به آپلود اختصاص میده (i have no idea how) و اینطوری سرعت دانلودتون کاهش میابه ولی (اگر isp اجازه بده) upstream ـتون کمی میره بالاتر!
درسته از دان استریم snr میگیره و به آپ استریم میده
آپ استریم 2مگ خیلی خوبه من تجربشو دارم صفحات مثل برق باز میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)