تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 435 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

لينك مستقيم Resident Evil 4 v1.1.0 European Patch هست :

http://www.gamespot.com/cgi/chkpt.php?s=6169207&c=patch_ftp_931851&site=1&u=ht tp%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc% 2Fadventure%2Fresidentevil4%2Fre4pc_upd_pal110.zip %3Frs%3D150%26e%3D1253895468%26h%3D1d6c243cb1e279d 5e27c4868ed8200df%26file%3Dre4pc_upd_pal110.zip

فقط بگم اين پچ ماله ورژن اورپاييش هست. و بازيت حتما بايد نصب اورجينال هم باشه، يعني دستكاري شده نباشه. يه مسئله ديگه اگه لينك بالايي كار نكنه مجبوري يه اكانت توي Gamespot.com باز كني تا بتوني اين پچ رو دانلود كني. اگه هم كار كرد يه اطلاعي بهم بده تا بدونم.

داره خودمونی میشه ata_vi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من اولین نسخه این بازی یعنی 4بازی می کنم
    وقتی اسلحه رومی خری چطوری تیراشو افزایش میدی
    وهمچین دکمه 1,3 چه دکمه هائی روکیبوردمیشن

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام دوستان
    من اولین نسخه این بازی یعنی 4بازی می کنم
    وقتی اسلحه رومی خری چطوری تیراشو افزایش میدی
    وهمچین دکمه 1,3 چه دکمه هائی روکیبوردمیشن
    دکمه 1و3 دکمه های Enter و Ctrl هستن ......
    شما برای افزایش تیراش باید بری پیش همون دزده و بری به قسمت upgrade اونجا می تونی هم
    قدرت اسلحشون رو افزایش و تعدادشون رو بیشتر کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

9

دکمه 1و3 دکمه های Enter و Ctrl هستن ......
    شما برای افزایش تیراش باید بری پیش همون دزده و بری به قسمت upgrade اونجا می تونی هم
    قدرت اسلحشون رو افزایش و تعدادشون رو بیشتر کنی.

البته اون بدبخت 2 سال پیش دزد نبود وقتی ما بازی می کردیم!!!اونقدر اوضاع خراب شده که اینم دزد شد!!!

6. این کاربر از redblood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

سلام
    آقا یکی بگه این اسلحه طناب دار آداخانم برای لیون هم آزادمیشه یا نه .

خودت هیکل ایدا و لیونو با هم مقایسه کن!!اون هیکل گنده رو منم نمیتونم بکشم،چه برسه به اسلحه طناب دار

8. این کاربر از redblood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت aryan jojo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام . امید وارم حال همگی تان خوب باشد . چند روزی است که بازی resident evil 4 را گرفته ام . و تو یکی از مرحله ها سخت دچار مشکل شده ام .
    مرحله ی 3-3 که دختری با نام ashley در یک در گیر کرده است . و یک در بزرگ هم در great hall است و سه تیکه دارد که وصتی اش را که شکل کله ی بز است را پیدا کرده ام ولی نمی دانم تکه های دیگرش کجا هستند ....
    یک جای دیگر هم وقتی در باغچه ی ان مرد قد کوتاه می روی و حیوانات خانگی او را می کشی و عکس را که روی یک قطه ی اهنی نسب شده است را بر میداری و در را باز می کنی و همون دختره را که لبس قرمز پوشیده است را در فیلم ان قسمت می بینیم و بعد از پایان فیلم دری در ان جا هست که وقتی وارد ان میشوید یک در دیگر هم وجود دارد که به ان نیزه وصل شده است و در توی ان در یک صندوق است و لی من نوی توانم در را باز کنم .
    لطفا به من کمک کنید .. ...
    یا اگر جای کلید ها و قطعات دری را که سه تکه دارد را میشناسید عکس نقشه ی ان جا را بفرستید یا راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

please help me

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من من اینجایی را که گفتی اصلا ندیدم اویل 4 جدید اومده؟؟؟؟؟؟راستی کی اسلحه ی قوی Hand canoon را باز کرده؟؟؟؟؟؟اها یادم اومد اونا حیوان خانگی نیستن سگ های وحشی هستن باید به بطری روی اون تابلوی کنار در شلیک کنی تا باز بشه جیگر !!!!!جوجو {شوخی}اسلحهی هند کانون با رتبه ی 5 ستاره با تمام بازیکنان در تمام مراحل باز میشه در حالت مرسناریز

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام . امید وارم حال همگی تان خوب باشد . چند روزی است که بازی resident evil 4 را گرفته ام . و تو یکی از مرحله ها سخت دچار مشکل شده ام .
    مرحله ی 3-3 که دختری با نام ashley در یک در گیر کرده است . و یک در بزرگ هم در great hall است و سه تیکه دارد که وصتی اش را که شکل کله ی بز است را پیدا کرده ام ولی نمی دانم تکه های دیگرش کجا هستند ....
    یک جای دیگر هم وقتی در باغچه ی ان مرد قد کوتاه می روی و حیوانات خانگی او را می کشی و عکس را که روی یک قطه ی اهنی نسب شده است را بر میداری و در را باز می کنی و همون دختره را که لبس قرمز پوشیده است را در فیلم ان قسمت می بینیم و بعد از پایان فیلم دری در ان جا هست که وقتی وارد ان میشوید یک در دیگر هم وجود دارد که به ان نیزه وصل شده است و در توی ان در یک صندوق است و لی من نوی توانم در را باز کنم .
    لطفا به من کمک کنید .. ...
    یا اگر جای کلید ها و قطعات دری را که سه تکه دارد را میشناسید عکس نقشه ی ان جا را بفرستید یا راهنمایی کنید
    خب شما با اون اتاق کوچولو کاری نداشته باش ...2 تاشو که پیدا کردی یکی دیگه هم در یک اتاق مهمانی هست که یک
    زیاد یادم نمونده ولی شما اون اتاق یک قفص میافته و زندانی میشید بین چند تا از اون هیولاها توی اون جعبه هستش.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فكر ميكنم بايد توي همون اتاق مهماني كه يه ميز غذا خوري بزرگ هم داره باشي. در نتيجه بايد اول شيشه مشروب روي تابلو رو بزني و بتركوني تا در باز بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •