جدا راه مي افته؟
خدا كنه زنگ زدي 130 پرسيدي؟
جدا راه مي افته؟
خدا كنه زنگ زدي 130 پرسيدي؟
شما یه سرچ کنی تو همین فروم بحث شد خیلی وقت پیشا !
آقا کیا میرن 936 ؟!راستی بچه ها چرا ایرانسل داره 936 میده؟ شما ببینید من حساب کردم سری 935 تعداد 7900000 شماره میده یعنی 7میلیون و 900 هزار نفر کد 0935 جا داره ! اما الان مشترکان به 2/5 میلیون هم نمیرسند ! پس چه دلیل داره 0936 بده ؟!
Last edited by vahooli; 09-07-2007 at 13:17.
بچه ها اوضاع مکالمهع شما چطور هست لاهیجان که الان از 4 شنبه تا حالا بهم زیخته و فقط صبح ها ی زود و اخر شب میشه تماس برقرار کرد در صورتی که قبلا خوب بود ولی gprsو sms هیچ مشکلی نداره لاهیجان هنوز رسمی نشده و تو تست هست نمیدونم رسمی بشه درست میشه یا نه ولی الان که کلی بهم خورده
یحتمل شماره رندهای 935 ته کشیده و دیگری اینکه فروشش امده پایین دوباره دویاره میخاد با شماره رند جایگاه از دست رفته ش را بدست بیاره![]()
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار نمیکنه کسی تونسته وارد این سایت بشه؟
برم یه شماره طلایی انتخاب کنم ولی سایت کار نمیکنه
کل سیمکارتهای ایرانسل خانواده ما به 4 نفر برسه
من خردادی هستم باید 2تا داشته باشم زن 2تا. دوست دختر 2تا. ماشین 2تا. خونه 2تا. پا 2تا. دست 2تا. کامپیوتر 2تا. ای بابا خرداد هم شد ماه؟
Last edited by علیرضا خارجی; 09-07-2007 at 14:00.
مث اینکه این سایت وجود مجازی نداره![]()
من تنظيمات جي پي ار اس رو مي خوام مدل گوشيمي هم سامسونگ e250 هست .
اقا كسي نيست دقيقا بگه ام ام اس ايرانسل تا چند روز ديگه راه اندازي مي شه ؟ يك روز دو روز صد روز ؟
فکر کنم اگه متنو با دقت میخونی متوجه میشدی.....ین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار نمیکنه کسی تونسته وارد این سایت بشه؟
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد
نگران نباش ما در مملکتی هستیم که مسئولان آن همیشه به فکر پیشرفت جامعه و مردم هستین و از هیچ کاری برای اینکه مردم خوب ما پیشرفت کنن دریغ نخواهند کرد...()
ایشالا در عرض 1 ماه دیگه راه اندازی میشه
(فقط خدا کنه این مدت را تمدید نکنن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)