salam agha in marhale ra rafty ke bayad dare basane zane bezani kheili bahale
salam agha in marhale ra rafty ke bayad dare basane zane bezani kheili bahale
اون ترینر چند صفحه قبل نیترو بی نهایت هم داره.سلام من تو مرحله تو شهر دومی که باید بری ماشین را از نمایشگاه بدزدی گیر کردم اگه میشه سیو بعد ااز این مرحله رو بدید یا رمز نیترو بی نهایتو بدید please please
در ضمن لازم نیست سزار رو تعقیب کنی یه کم سزار عقده ایه! خیابونا رو زیگزاگ میره تو مستقیم برو
چیت BAGUVIX خیلی مسخره اس.
ولی این ترینر خون رو واقعا نامحدود میکنه
فقط در دو صورت میمیری
1.ماشینت منفجر شه
2.از ارتفاع زیاد بپری و چتر نجات داشته باشی ولی اونو باز نکنی(اگه چتر نداشته باشی کاریت نمیشه)
بابا ترجمه!!!Jumpjet مار وار
Kgggdkp پلیکیدن حلقه ی هنری
Jhjoecw پرش بلند خرگوش وار
Bagowpg بخشنده بودن
اگه لطف کنید و این بحث های نا مناسب رو راه نندازید فکر میکنم این تاپیک عمرش حالا حالا ها تموم نشه پس لطفا...(( رعایت را مراعات فرمایید))
تو هم مثله داداشمی اونم ابدا چیت نمیزنه حتی اگه مجبور باشه واستد و باستد میشه ولی چیت نمیزنه
عزیزم ششمین بازی GTA با عنوان GTA IV (همون چهار) پارسال برای کنسولهای PS3 و XBox منتشر شده و مدتهاست وعده اومدنش رو واسه پی سی میدن به نظر من سر کاریم. البته باید تا آخر پاییز امسال صبر کرد به قول معروف باید GTA رو آخر پاییز بشماریم طبق وعده ها قراره اواخر پاییز واسه پی سی بیاد این مطلب رو چند هفته پیش چند سایت خبری بازی رایانه ای خارجی هم تایید کردن خدا کنه زودتر بیاد
دمه داداشت هم گرم
من کلا با تقلب حال نمیکنم من بعضی قسمتهاش را برای گذروندنش حتی تا یک هفته بازی میکردم... مثلا اون قسمتش که باید بری محله هایی را به نام گروهت کنی پدرم دراومد تا تونستم تمام قسمتهاش را بگیرم.
اون کد مهارت رو افزایش میده ولی چون خیلی ها با دور زدن های سریع عادت ندارن مهارتشون مورد گند واقع میگیره!(Passive Voice)میدونی کدوم رو میگم همونی که وقتی فرمون رو اینور اونور میکنی ماشین عین قایق موتوری چپ و راست میشه همونو میگم تو توضیحش نوشته افزایش مهارت در رانندگی
اصلا تو موقع روندن هم اينور اونور ميشه نه فقط تو دور زدنها
یه سرعت سنج واسه GTA-SA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)