خوب ریختم چیزی که نیومد!!!
توی کنسول چیزی نباید تایپ کنم؟!!!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
خوب ریختم چیزی که نیومد!!!
توی کنسول چیزی نباید تایپ کنم؟!!!
وقتی سرور ساخته شد
تو کنسول بنویسید
bot_add_ct برای اد کردن counter-terorist
bot_add_t برای اد کردن terorist
یعنی هیشکی چند تا کد برای ضد ضربه شدن یا هر چیزی که خیلی قوی بشی یا کار های خارق العاده انجام بده نداره که بشه تو گیم نت استفاده کرد
خب تو بعضي گيم نتا چيت رو غيرفعال ميکنن.اما يه گوگل کني خيلي کد به دست مياري.
سرور ضعيف کسي ميشناسه؟آدماش نوب باشن؟
رپ !!
بدم کانتر مثل ورد اف وارکفت یا وارکرفت نیسه که جونت از 100 تا بشه 10000 تا اون بحثم من شنیدم ولی کاملا فانه و با کسی نمیشه بازی کرد فکر کنم
[quote=sina_hp_system;2771418]از طریق خط تلفن
من كه منظور شما را نفهميدم
ولي منظور من اين هست كه شما اگر بخش مولتى پلير جنرال رفته باشيد هم مىتونيد با اينترنت بازى كنيد هم با كارت لن هم ميشه يك رقيبى كه كامپيوتر هست براى خودت انتخاب كنى و چند تا هم دوست كامپيوترى انتخاب كنى بعد هم بازى را مثل SKRIMISHبرگذار كنى توى كانتر وقتى كليد~مىزنيم يك صفحهى تايپ مىياد قلا من توىاونجا يك نوشتهاى تايپ مىكردم وقتىاين نوشته را مىنوشتم بهجاى اينكه رقيبم دوستم باشه و با كارت لن يا اينتزنت با من بازىكنه چند تا رقيب كامپيوترى داشتم و چند تا هم دوست كامپيوترى
این تاپیک رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه ببخشید که دیر جواب دادم. adsl قطع بود
بگرد توش یه فایل Readme هست که توی اون نحوه نصب و دستورات داخل بازی و ... رو توضیح داده. یا این که آدرس جایی که بات رو دانلود کردی بده تا منم بگیرم و واست توضیح بدم
موفق باشی![]()
Last edited by mahdi_mbi; 09-08-2008 at 12:16.
بعضی مواقع میشه و بعضی مواقع نمیشهفکر کنم به ورژن پچ مربوط بشه.
توی کنسول (همون ~) تایپ کن:
برای اضافه کردن تروریست:
برای اضافه کردن کانتر تروریست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بات(پلیر کامپیوتر) روی کانتر نصب باشه، با این دستورات به بازی اضافه میشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)