دوستان
شاتل اين دو روزه واسه من رو سروراي خارج مخصوصا ايتونز و اپل استور بدجور بازي دراورده. قند شكن هم به زور وصل ميشه!
شما هم همين مشكل رو داريد يا مختصه منه؟
ممنون
دوستان
شاتل اين دو روزه واسه من رو سروراي خارج مخصوصا ايتونز و اپل استور بدجور بازي دراورده. قند شكن هم به زور وصل ميشه!
شما هم همين مشكل رو داريد يا مختصه منه؟
ممنون
من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم ولی مثل اینکه شاتل خودش هم داره زحمت فیلترینگ رو میکشه!
چند روزه که هیچکدوم از سرویسهای کریو و سیسکو و... کار نمیکنن!
اين فقط براي شاتل نيس، حتي اسياتک هم همين مشکل رو داشته
سلام دوستان
می خواستم یکی از سرویسهای نامحدود شاتل رو بگیرم اما برام سخت شده تصمیم در مورد این که کدوم رو بگیرم
اول این که دیدم برخی از دوستان گفتن فرقی با هم ندارن، واقعا رو سطحی هم که محدود میشید تاثیر نداره؟
کسی تجربه داره که مثلا با ART3 و ART4 تا چقد میشه دانلود کرد قبل محدود شدن؟!
یجایی یه نفر نوشته بود وقتی محدود بشید مثل پارس آنلاین نیست که باز از سر ماه محدودیت برداشته بشه و به صورت پلکانی محدودیت رو بر می دارن!
درسته؟!
این عدم شفافیت در مورد سیاست محدودیتشون باعث شده آدم نتونه تصمیم بگیره
من فک می کنم حداکثر ماهی 30-40 گیگ دانلود کنم ولی نمی خوامم جوری باشه از این بترسم که قراره داغونم کنن اگه دانلود کنم
آخه آدم سرویس نامحدود می گیره که این دغدغه ها رو نداشته باشه دیگه!
لطفا دوستانی که نامحدود دارن راهنمایی کنن خصوصا در مورد محدودیتها
راستی یادم رفت بگم، من می خواستم قرارداد یه ساله ببندم چون نوشته بود که با این کار 11% تخفیف می گیرید، ولی دیدم برخی دوستان گفتن با تموم شدن قرارداد و تمدید اون از محدودیت در میاید! اینجوری باشه آدم وسوسه میشه بخاطر فرار از محدودیت احتمالی همون یه ماهه بگیره! در این مورد هم ممنون میشم نظر و تجربتون رو بفرمایید
Last edited by lamborgini444; 04-06-2016 at 23:07.
باز امشب سرعت دانلود از شاتلند کم شده برای شما هم همینطوره؟![]()
از ساعت 11 صبح تا الان که 1 شبه نوسان داشت ولی الان فیکس شد فک کنم به خاطره تعطیلات بود
والا سرعت من هم کلا افتصاح شده تو ساعات رایگان
چن روز پیش توی همین تاپیک در مورد محدود شدن و افت سرعت نامحدود پست دادم :
دو روزه بدون رفع محدودیت سرعت از ساتای خارجی از 30-40 شده 60-70 و سرعت از ساتای داخلی همون 220 هست.من سرویس آرت 1 دارم
دانلود از یک سری از سرورهای داخلی (نه همه شون) با نهایت سرعت هست
و دانلود از یک سری سرور های ایرانی و سرورهای خارجی 30-40 هستش
این ا محدود شدن سرویس من هست و یا اینکه اختلال شبکه هستش؟
به نظرم سرعت رو کلا روی سرویس های نامحدود کم کردن.
نظر شما چیه ؟
به علت رایگان کردن شاتل لند همیشه این مشکلات را دارند. بر روی سایت های خارج از ایران ( بر روی سرورهایی با موقعیت خارج از ایران هاست شده اند ) این کندی سرعت وجود دارد و همگانی است.
سرعت رو شاتل لند چقد بده...
من ارت ٤ هستم ماهيانه ميانگين ٥٠ گيگ مصرف ميكنم تا حالا محدود نشده سرعتش
سرعتمم تا دومگابيت درثانيه ميره
البته من بخاطر مشكل خطم نهايت سرعت خطم همون دو مگه
دركل راضيم ازش چون مصرف زياده نميتونم از سرويس هاى محدود استفاده كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)