تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 752 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام آقا رضا خوبی؟
    با توجه به اون درخواستی که داشتم درمورد هدفون
    سلام آقا رضا گل چطوری؟
    یه ارفون میخوام تو قیمت 50 تومن بیشتر هم پاپ گوش میکنم یه مقدارم راک البته راک زیاد مهم نیست میخوام وضوح صدای خوبی داشته باشه
    مرسی
    نظرت درمورد sony MDR-EX77 چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون می خواستم که این ویژگی ها رو داشته باشه
    قیمتی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰
    in-ear
    موسیقی که گوش می دم هم متال و راک هست و شرقی که base داره.
    نوع پلیرم هم ایپاد هست.
    صدا هم خیلی کم بره بیرون.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واقعا ممنونم بابت توضیحات عالیتون
    والا اینایی که شما بهش میگید توضیحات ابتدایی و دست پا شکسته، بعضیاش فرای درک منه

بدشانسی هم که دیگه جزوی از بازی زندگیه کاریش نمیشه کرد (زورمون نمیرسه کاریش کنیم!)
    خواهش می کنم دوست من
    جان من اینقدر خودتون رو دست کم نگیرید مگه چی از اون کاربرای فرومهای خارجی که خیلی ها سنگشون رو به سینه می زنند و هر چیزی بگن خیلی راحتتر قبول می کنند ، کمتر دارید؟
    کافی یک کمی راحت تر باشید اینجا جای بازخواست و تحقیر هم دیگه به خاطر اشتباهات نیست ، اینجا جایی هست که همه باید با هم مشورت کنند ، نظرشون هر چند %100 %100 %100 غلط به راحتی عنوان کنند تا حداقل دیگران درستش رو یاد بگیرند
    دوست دارم با هم یاد بگیریم کاری به این نداشته باشید که من کی هستم باور کنید روزی که بسیار اتفاقی اینجا اومد ترسیدم بگم چی دارم و چی میخوام(در حالیکه قطعآ می دونستم چی می خوام) و نظراتی که بعضی از دوستان میدادند کافی و درست نیست تا الان که شدم مثل هیولا و اگه کسی سوال بپرسه هیچ کس حتی یه نظر هم نمی ده و اون کاربر شده 2 روز هم بی جواب مونده که چی ، حتمآ Rezaomido جوابش رو میده ممکنه من اشتباه چیزی بگم و . . .

جان من راحت تر از اونچه که فکر میکنید یادگرفتن ساده هست البته حق دارید شما باید باید برید برای یک دوره 1 هفته ای آموزش خصوصی این جور چیزا خواهش کنید و چند صد تومن ناقابل خرج کنید ظاهرآ بهتون نیومده یکی بیاد هی بگه بابا سوال کنید نظر بدید تا اگه من نوعی چیزی بلد باشم پا به پای شما بیام

در آخر از همه بابت این شکایه یا گلایه یا هر چیز دیگه ای که می شه اسمش رو گذاشت پوزش می خوام

شما بد شانس نیستید بلکه خوش شانس هستید چون ممکنه چیزی که به دست شما برسه یک بدشانسی بزرگ برای شما به دنبال بیاره

شما هم موفق باشید.

4. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیگه انسانه دیگه آقا رضا!
    چشم ما هم سعی میکنیم اطلاعاتمون رو ببریم بالا نظری هم اگر بود اعلام میکنیم.

6. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام آقا رضا خوبی؟
    با توجه به اون درخواستی که داشتم درمورد هدفون

نظرت درمورد sony MDR-EX77 چیه؟
    سلام به شما
    مرسی به لطف شما خوب

متاسفانه این مدل رو به شخصه تست نکردم البته اگه بتونید تست کنید و خشتون بیاد عالیه هرچند بسته بندی پازل مانند هدفونهای سونی خودش یک عذاب الهی هست

در آخر اغلب هدفونهای سونی توی بازار ما تقلبی هست حتی چند مدل که خود نمایندگی و وارد کننده بزرگ سونی داره!

در آخر از هدفونهای سونی موجود EX500 , EX700 که نیست شدن و چند تای دیگه از اینجا نگرفتم و همین دو مدل ارزون قیمت سونی عالی هستند بقیه ارزش خرید ندارند:
    1. کیفیت به قیمت پایین
    2. اصلی نبودن هدفون حتی نمایندگی اصلی
    3. مدلهای قدیمی و غیر حرفه ای
    4. عدم امکان تست
    5. کیفیت ساخت بسیار پایین هر چند اصلی

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به شما
    مرسی به لطف شما خوب

متاسفانه این مدل رو به شخصه تست نکردم البته اگه بتونید تست کنید و خشتون بیاد عالیه هرچند بسته بندی پازل مانند هدفونهای سونی خودش یک عذاب الهی هست

در آخر اغلب هدفونهای سونی توی بازار ما تقلبی هست حتی چند مدل که خود نمایندگی و وارد کننده بزرگ سونی داره!

در آخر از هدفونهای سونی موجود EX500 , EX700 که نیست شدن و چند تای دیگه از اینجا نگرفتم و همین دو مدل ارزون قیمت سونی عالی هستند بقیه ارزش خرید ندارند:
    1. کیفیت به قیمت پایین
    2. اصلی نبودن هدفون حتی نمایندگی اصلی
    3. مدلهای قدیمی و غیر حرفه ای
    4. عدم امکان تست
    5. کیفیت ساخت بسیار پایین هر چند اصلی

شما هم موفق باشید.
    مرسی
    پس با این اوصاف نظرتون درباره akg k321 چیه؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان
    آقا رضا به اون آدرسهایی که داده بودین سر زدم همون چند مدل AKG که گفتین داشتن که خدا رو شکر اجازه تست می دادن و تست کردم . از نظر صدایی K514 تفاوتی با مدلی که دارم K430 زیاد نداشت ، K99 هم صدایی خیلی مسطح و بدون افکت داشت ولی صدای K514 بیشتر مورد پسندم بود . ولی اون مدلی که پیشنهاد دادین یعنی IP2 رو اصلا نداشتن ... سعی کردم از اونا نام و نشونی بگیرم که آیا کسی دیگه هم این هدفونها و ایرفونها را کار می کنه که متاسفانه کاملا بی خبر بودن .
    چند سوال :
    - آیا تمام مدل های سری CX شرکت سنهایزر ساخت Foster ژاپن هستند ؟ چون شاید با توجه به بودجه یکی از این مدلها رو انتخاب کنم یا صبر کنم و یک IE8 تهیه کنم ؟
    - توی ریویو هایی که خوندم در مورد IE8 مشکل این ایرفون رو کیفیت پایین در برابر قیمت دونستن و کمی مشکلات صوتی که شاید برای من غیر حرفه ای قابل تشخیص نیست . آیا باز هم مشکلی از این مدل مشاهده شده ؟ قیمتش توی آمازون 399 دلار بود .
    واسه سنهایزر هم آدرسی دارین ممنون می شم ...

10. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون می خواستم که این ویژگی ها رو داشته باشه
    قیمتی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰
    in-ear
    موسیقی که گوش می دم هم متال و راک هست و شرقی که base داره.
    نوع پلیرم هم ایپاد هست.
    صدا هم خیلی کم بره بیرون.
    سلام به شما

اول از همه ببخشید چون طبق معمول همیشه پست شما با زمانی که انلاین بودم برای من نمایش داده نشد و امروز پست شما رو دیدم

با توجه به سبک هایی که گوش میکنید پیشنهاد می کنم Bose IE2 یه نگاهی بندازید
    هم اینکه خیلی راحته و بسیار عالی فیت میشه و بیس خوب و قوی داره و همینطور مید و های خوب
    و اگه جزییات براتون مهمه و صدای حرفه ای تر می خواهید به AKG IP2 هم نگاهی بندازید که به نظرم این هم بسیار نزدیک خواسته های شما هست

تا جایی که خاطرم هست هر دو هدفون کمی به سختی گیر تون میاد ولی باید پیگیر باشید چون هر دو هدفون با ارزش هستند فقط برای IP2 مطمئن نیستم که جداگانه گیرتون میاد چون این هدفون یک قطعه از سه قطعه ست وایرلس IVM4 هست که قیمتش حدود 1.7 میلیون تومنه و اگه جایی گیرتون بیاد که مطمئن نباشه خیلی احتیاط کنید چون High Copy داره

در آخر تا جایی که خاطرم هست هدفونهای تو گوشی کمترین نشتی رو در بین تمام استایل هدفونها دارند

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

مرسی
    پس با این اوصاف نظرتون درباره akg k321 چیه؟
    خواهش می کنم

خیلی خلاصه:
    هدفون با کیفیتی نیست و ارزش خرید نداره

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

آقا رضا شرمنده
    این مدل چطوره؟
    cresyn C750E

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان
    آقا رضا به اون آدرسهایی که داده بودین سر زدم همون چند مدل AKG که گفتین داشتن که خدا رو شکر اجازه تست می دادن و تست کردم . از نظر صدایی K514 تفاوتی با مدلی که دارم K430 زیاد نداشت ، K99 هم صدایی خیلی مسطح و بدون افکت داشت ولی صدای K514 بیشتر مورد پسندم بود . ولی اون مدلی که پیشنهاد دادین یعنی IP2 رو اصلا نداشتن ... سعی کردم از اونا نام و نشونی بگیرم که آیا کسی دیگه هم این هدفونها و ایرفونها را کار می کنه که متاسفانه کاملا بی خبر بودن .
    چند سوال :
    - آیا تمام مدل های سری CX شرکت سنهایزر ساخت Foster ژاپن هستند ؟ چون شاید با توجه به بودجه یکی از این مدلها رو انتخاب کنم یا صبر کنم و یک IE8 تهیه کنم ؟
    - توی ریویو هایی که خوندم در مورد IE8 مشکل این ایرفون رو کیفیت پایین در برابر قیمت دونستن و کمی مشکلات صوتی که شاید برای من غیر حرفه ای قابل تشخیص نیست . آیا باز هم مشکلی از این مدل مشاهده شده ؟ قیمتش توی آمازون 399 دلار بود .
    واسه سنهایزر هم آدرسی دارین ممنون می شم ...
    سلام به شما

دیدین بلاخره جاهایی هم هست که هدفون داشته باشند ولی شما بی توجهی می کردید و هی میگید نیست گشتم نبود و . . .

AKG K99 به نظر واقعی من بیس قوی داره و از خط فلت بالاتره حداقل 5db حالا برای شما خیلی یکدسته که عالیه
    K514 تا جایی که خاطرم هست Dj هست و این یعنی بیس و بیس و بیس

متاسفانه جایی سراغ ندارم که IP2 رو داشته باشه هدفون IP2 من با ست IVM4 بوده که ازش جداگانه استفاده میکنم

چند جواب:
    تا جایی که اطلاع دارم فوستر سری CX رو برای سنهایزر Build کرده تا اینطوری سنهایزر بتونه بازار مصرف قیمت متوسط و پایین رو هم پوشش بده اما چندان نگران این مسئله نباشید چون خیلی از برندها از این نوع همکاریها با هم می کنند که به سود ما تموم میشه! نظارت و کیفیت از برند مادر ولی ساخت از برند همکار ، همین
    اما خوب این دلیل نمی شه که فلان برند ناشناخته بیاد و بره با یک شرکتی که OEM (به طور ساده شرکتی که محصولاتش آماده هست فقط منتظر یک چاپ لوگو و اسم درخواستی مشتری) هست قرارداد ببنده مثلآ یک شرکت مجازی می ره و با یک برند چینی قرار داد میبنده که مثلآ 10 هزار تا از این هدفونتون برای من تولید کنید و با این نام البته مشکلی در ظاهر نیست ولی در باطن نه نظارتی هست نه سفارش دهنده متخصص هست که نظارتی بر پروسه و کیفیت ساخت داشته باشه نه تولید کننده خودش رو درگیر این رقابت کیفی که مد نظر ماست می کنه بلکه هدف فقط تولید تیراژ بالا و از نظر ظاهر متنوع هست (Philips)

به هر حال اینکه فوستر چون ژاپنی هست پس خیلی خوبه %100 قطعی نیست

به جای IE8 اگه اصلیش گیرتون نیومد حتمآ IE80 که تازه تولید هم هست و داغ داغ و در آینده نزدیک جایگزین سری تک رقمی IE ، سفارش بدید خیلی بهتر هست
    درسته تمام سری IE نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و این مشکل از بازاریابی بسیار ضعیف سنهایزر برای معرفی این محصول بوده البته این بار تجربه شده براش و IE80 را خوش قیمت تر روانه بازار کرده (600 دلار در مقابل 400 دلار) و بهترین امتیازش نسبت به IE8 احتمال %100 اصلی بودنش هست که بعید میدونم به سادگی قابل چشم پوشی باشه

معمولآ قیمت بازار فروش معمول با قیمت آمازون تفاوت زیادی داره چون آمازون یک فروشگاه بزرگی هست که با نوابغ تجارت و بازاریابی اداره می شه و ممکنه حتی یک کالا به 1/3 قیمت هم فروخته بشه که دلایلش کاملآ مفصله و بعدآ کم کم همه رو میگم اما یک اقتصاد دان به خوبی این هوش اکتیو رو حس میکنه اما نقطه مقابل فروشنده هایی که ما با اونها طرف هستیم %100 چنین نبوغی را ندارند و نخواهند داشت که کالایی را حتی به نصف قیمت بفروشند و اگه اینکار رو انجام بدن در صورتی هست که مجبور باشند که متاسفانه در کاربرد ما که هدفون هست هیچ وقت همچنین اتفاقی روی نمی ده نتیجه اینه که قیمتهایی که آمازون عنوان میکنه قیمت واقعی بازار نخواهد بود و بهتره از فروشگاه های خرده فروش و تخصصی تر قیمت گرفته بشه

آدرسی برای فروشگاه سنهایزر ندارم خودتون زحمت بکشید و تشریف ببرید بازار حتمآ پیدا خواهید کرد ، قول می دم

شما هم موفق باشید.

15. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •