تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 754 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش نمیدونم تجهیزات isp ها فرق کرده یا نه
    ولی من به شما قبلش گفتم برید سر خط و ببینید snr چقدر فرق میکنه
    اگر فرق کرد یعنی سیم کشی خونه یا محیط درون خونه نویز میندازه روی مودم
    چون snr بیشتر مربوط میشه به کابل کشی و گاهی به مودم یعنی بعضی از مودم ها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند

من مودمم ASUS DSL-N10_C1 هست که فکر میکنم مودم خوبی هستش !

در مورد SNR هم معمولا روی 32 و حتی 40 هستش ! وقتی بارون میاد روی 12 یا 14 هستش که باز هم خوبه !
    Attenuation Down هم روی 21 ثابته !

CRC Down هم معمولا صفر هست ولی بعضی وقت ها تا 1000 میره که باز هم بد نیست !

تلفن هم هیچ وقت خش خش و این حرفها نداره و صدا کاملا شفافه ، آپارتمان هم 7 سال ساخته که خیلی قدیمی نیست هنوز !

مشکل اینجاست که پیش اومده من یک هفته هیچ مشکلی ندارم و همه چی خوبه ! ولی یه بار پیش میاد توی یک روز مثلا 50 بار قطع و وصل میشم ! جالب اینجاست که توی روزهای بارونی وصلم ، توی روزای آفتابی معمولا قطع میشم !

واسه همین تست سر خط نتیجه ی درستی نمیده به نظرم چون یک هفته که نمیتونم تلفن خونه رو قطع کنم ! پیش هم میاد ممکنه توی یه روز 3 - 4 بار قطع بشه که اونم توی مثلا 5 دقیقه هست ! تا بخوام برم پایین سر خط قرار بدم ، ممکنه وضعیت خود به خود درست شده باشه ! یعنی هیچ الگوی خاصی نداره !

اگه مطمئن باشم که با تغییر ISP تجهیزات توی مخابرات تغییر میکنه !؟ میرم ISP رو تغییر میدم ! این طوری به نظرم نتیجه ی بهتری بگیرم !
    Last edited by -farzin-; 31-12-2015 at 21:56.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من مودمم ASUS DSL-N10_C1 هست که فکر میکنم مودم خوبی هستش !

در مورد SNR هم معمولا روی 32 و حتی 40 هستش ! وقتی بارون میاد روی 12 یا 14 هستش که باز هم خوبه !
    Attenuation Down هم روی 21 ثابته !

CRC Down هم معمولا صفر هست ولی بعضی وقت ها تا 1000 میره که باز هم بد نیست !

تلفن هم هیچ وقت خش خش و این حرفها نداره و صدا کاملا شفافه ، آپارتمان هم 7 سال ساخته که خیلی قدیمی نیست هنوز !

مشکل اینجاست که پیش اومده من یک هفته هیچ مشکلی ندارم و همه چی خوبه ! ولی یه بار پیش میاد توی یک روز مثلا 50 بار قطع و وصل میشم ! جالب اینجاست که توی روزهای بارونی وصلم ، توی روزای آفتابی معمولا قطع میشم !

واسه همین تست سر خط نتیجه ی درستی نمیده به نظرم چون یک هفته که نمیتونم تلفن خونه رو قطع کنم ! پیش هم میاد ممکنه توی یه روز 3 - 4 بار قطع بشه که اونم توی مثلا 5 دقیقه هست ! تا بخوام برم پایین سر خط قرار بدم ، ممکنه وضعیت خود به خود درست شده باشه ! یعنی هیچ الگوی خاصی نداره !

اگه مطمئن باشم که با تغییر ISP تجهیزات توی مخابرات تغییر میکنه !؟ میرم ISP رو تغییر میدم ! این طوری به نظرم نتیجه ی بهتری بگیرم !
    من خودم بارها مشکل نوسان snr داشتم و به خاطر همین نوسان هم قطع و وصلی دارم
    ولی الان خوب شده تقریبا هر از گاهی نوسان داره snr ولی قطعی خیلی کم دارم که دیگه اون مربوط به من نمیشه و مربوط به isp
    شما پارس داری منم پارس دارم که خوبه
    ولی این نوسان snr رو نمیدونم از کجاست هر چند کمه
    شما کابل تلفنتون از کابل برق یا کابلای ما هوار ه(البته اگر داشته باشید)یا کنار کنتور برق رد نمیشه؟اگر هیچ کدوم از این مشکلا رو ندارید
    فقط 2 راه داره یا مشکل از مودم یا خود isp
    ولی انگار برای شما از پارس چون شما snrتون هم زیر 6 نمیاد
    ولی ما تو شهر خودمون تا الان با پارس شبیه مشکل شما رو نداشتم
    نگاه کنید اگر کسی از همسایه ها یا آشناها شرایطش عین شما باشه یعنی عین شما از یک مرکز و از یک isp باشه و مشکل شما رو داره پس مشکل از همون مرکز و isp
    این به نظرم بهنرین راه مقایسه اس
    به نظرم برید به تایپیک اینترنت استان خودتون و اونجا بپرسید که چه کسی از پارس مشکل شما رو داره اگر اونجا هم کسی عین شما مشکل داشته باشه پس مشکل از ispتونه

3. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مودم جدید D-link 2790 چیپست برودکام زده همون 2730 مشکیه فقط دو آنتنست و یو اس بی میخوره برا کسایی که خطشون نویز داره خوبه

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم جدید D-link 2790 چیپست برودکام زده همون 2730 مشکیه فقط دو آنتنست و یو اس بی میخوره برا کسایی که خطشون نویز داره خوبه
    من دارم. خیلی هم آش دهن سوزی نیست. نویز خط من بردکام رو هم از رو برد.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من دارم. خیلی هم آش دهن سوزی نیست. نویز خط من بردکام رو هم از رو برد.
    میشه عکس از منوش بزاری؟میخوام ببینم فریمورش شبیه 2730 مشکیه؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو شهرتون داره بارون میاد
    چون بارون هم روی نویز تاثیر داره
    یه هو اینجوری شد
    موند شنبه مودم d7بگیرم ببینم چجوریه بعد بزنگم بیان
    راستی میشه از تابلو یه سیم شیلد دار بکشم؟یا گیر میدن

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یه هو اینجوری شد موند شنبه مودم d7بگیرم ببینم چجوریه بعد بزنگم بیان راستی میشه از تابلو یه سیم شیلد دار بکشم؟یا گیر میدن
    نه بکشید خودم رفتم کشیدم کاری نداره یا اگر نمیتونید کابل شیلدار بخرید و زنگ بزنید خود مامور میاد براتون نصب میکنه حالا شاید پول هم بگیره بابت اینکار شاید هم نگیره

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سئوال ، از کجا متوجه میشیم که خط ما رو چند مگ بستند !؟ از Data Rate Down ؟

11. این کاربر از -farzin- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یه سئوال ، از کجا متوجه میشیم که خط ما رو چند مگ بستند !؟ از Data Rate Down ؟
    نگاه کنید بستگی به استاتوس مودم داره ولی الان که استاتوس مودم شما رو دیدم max rate down نشون میده که خط شما رو روی 4 مگ بستند

13. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نگاه کنید بستگی به استاتوس مودم داره ولی الان که استاتوس مودم شما رو دیدم max rate down نشون میده که خط شما رو روی 4 مگ بستند

خوب الان وضعیت مودم من به صورت زیر هستش ، یعنی 11 مگ بستند برام !؟ از وقتی که این کار رو کردند 2 روز هستش که مشکل قطعی ندارم ! در ضمن این دو روز هوا بارونی هم بوده و ُ SNR اگه پایینه به خاطر بارون میتونه باشه !

اما اینکه پنهای باند رو زیاد کردند و فعلا قطعی ندارم ، چی رو ثابت میکنه ؟ خط تلفن مشکل داره ؟ یا مشکل از خود ISP هستش ؟ چون یه حا خونده بودم که اگه خط تلفن ضعیف باشه ، پهنای باند رو که زیاد کنند نتیجه ی عکس میده و قطعی اینترنت بیشتر میشه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •