خودتون اينكارو نميتوني كني بايد ببري تعميرگاه هايي كه گوشي رو فلش ميكنن اونجا با دستگاهي به نام باكـــس اينكار رو برات انجام ميدن![]()
خودتون اينكارو نميتوني كني بايد ببري تعميرگاه هايي كه گوشي رو فلش ميكنن اونجا با دستگاهي به نام باكـــس اينكار رو برات انجام ميدن![]()
خیلی ممنون پس لازمه که این یکی کارمو بقیه انجام بدن پس همین کارو می کنم
از لطفتون ممنونم
با سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه اسمايلهاي ياهو را به w810 اضافه كرد؟؟؟
براي استفاده در sms
كسي ميتونه تماسها رو محدود كنه .من گوشيم w810 مي باشه مي خواستم بدونم ميشه تماسامو محدود كنم يعني نذارم كسي با گوشيم با جايي تماس بگيره.موتوشكر ميشم يكي كمكم كنه.(البته تو تنظيماتش خودش داره ولي من هرچي مزنم ميگه رمز اشتباههآخه چه رمزي من كه روگوشيم رمز نذاشتم .)
سلام دوستان.
آقا ما یه W810 دو سال پیش واسه بابام خریدیم که الان آپدیتش کردم. ولی روشن نمیشه.
گوشی سریال چنج هست و به همین خاطر تا الان آپدیت نکردم، اما الان یادم رفت که نباید سریال چنج ها رو آپدیت کنیم.
حالا به نظرتون چیکار کنم.
تقریبا یک سوم اون خانه زمان زود پر میشه ولی از اونجا به بعد دیگه تکون نمیخوره. باتری رو درآوردم و زدم و ... ولی الان نیم ساعته که از همون یک سوم بیشتر پر نشده.
چی کار کنم؟؟؟
بايد fdn يا همان شماره گيري ثابت را فعال كني و در ليستش شماره هايي كه ميخاي فقط با اون شماره ها تماس گرفته بشه رو توي ليستش وارد كني اون رمزي هم كه ميخاد ربطي به گوشي نداره و puk2 و pin2 دوم سيم كارتت را ميخاد كه در مورد همراه اول توي سندش قيد شده و براي ايرانسل بايد با 140 تماس بگيري.
دوباره full flash کن اگر دوباره همین مشگل رو داشت، با باکس درست میشه
دوستان نزارید تاپیک بره زیر![]()
تا اونجایی که من میدونم هنوزم نمیشه
بلاخره اين w810 aacباز ميكنه يا نه چجورياست؟؟؟؟؟؟
Last edited by gog2000; 05-12-2008 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)