تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 624 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    آنتن خیلی مهم نیست.
    ما در همدان زندگی میکنیم و جایی که خونه ما هست کمی در گودی قرار داره. و دور تا دور مونم هم ساختمونهای بلند. یه آنتن معمولی 1500 تومنی گرفتیم. از اینا که شبیه به لوله پولیکاست! (لوله فاضلاب) با بهترین کیفیت داره شبکه هارو پخش میکنه. حتی سیم کواکسیال هم دو تیکه هستش!
    گیرنده X.Vision هم داریم. ضمنا تلویزونمون هم LCD الجی هست.
    قدت و کیفیت همیشه بالای 80 یا 90 هست. ضمنا باد و توفان که توی منطقه ما زیاده هیچ مشکلی برای آنتن به وجود نمیاره و چون باد گیر نیست، خیلی تکون نمی خوره.
    یکی هم واسه کامپوتر گرفیتم بستیم کنارش.
    مارک تبریز و مشهد هم داره. تبریزه 1500 تومنه و مشهدیه (آنتن ایران) 4000 تومنه.

2. 3 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود
    میخواستم یه پرسشی از اساتید بپرسم در باره خرید همین دستگاه ها
    راستش من با لپ تاپ سروکار دارم گفتم وسیله همراهم باشه یه برندی رو دیدم که مثل فلش یو اس بی بود به همراه یه آنتن, فکر میکنید اینا هم مثل دستگاه دیجیتال که تو بازار تا 100 تومان هم رسیده کار میکنند؟
    قیمتش رو در فروشگاه های اینترنتی 37 تومان گفتن, به نظرتون اینا بهترن؟
    لینک یکی از همین دستگاه ها اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این باره نظرتون رو بگید
    سپاس
    سلام
    اگه یه مارک خوبش رو بگیری حتی میتونن از گیرنده های 100 هزار تومانی هم بهتر کار کنن، چون قسمت زیادی از هزینه ی گیرنده ی دیجیتال رو پردازنده و چیپ های داخلیش در بر میگیرن، که گیرنده های قابل اتصال به کامپیوتر چون برای پردازش تصاویر از پردازنده ی کامپیوتر استفاده میکنن، درونشون پردازنده ندارن و قیمتشون خیلی پایین میاد.(برای همینه که اینقدر کوچیکن)
    بهتره اگه میخوای بخری از یه مارک معروف بخری که گارانتی هم داشته باشه. مثلا یه مدل گیگابایت رو دیدم که کیفیت تصویرش فول اچ دی بود و قیمتش هم حدود 30 هزار تومان بود. حتما هم فول اچ دی بگیر تا آینده بهترین کیفیت رو بتونی دریافت کنی.
    اونی هم که لینک دادی ظاهرا از این چینی های بی نام و نشان هست و بهتره از اون نگیری. یه چیزی بگیر که گارانتی داشته باشه تا خیالت از لحاظ اصل بودن راحت بشه.
    والا من خودم پارسال یه دونه ProVision مدل MemoTV خریدم 32 تومن. تا الان که خوب کار کرده. البته با آنتن هوایی میگیره. به نظر من اینا همه سیستمشون یکیه و تقریبا همگی چینی هستن به خاطر همین احتیاج نیست پول زیادی خرج کنید. تو همین رنج 27 تا 35 تومن بگیرید کافیه از نظر من.
    یه خوبی که این گیرنده های کامپیوتر دارن اینه که چون بار پردازششون روی کامپیوتره از لحاظ نرم افزاری هم محدودیتی ندارن. مثلا خودم از برنامه فوق العاده DVBViewer استفاده میکنم و میتونم بدون محدودیت کانال های هم فرکانس رو ضبط کنم. مثلا یه بار امتحان کردم همزمان کانال های یک تا پنج رو ضبط کردم. البته این بستگی به قدرت سخت افزاری کامپیوتر هم داره.
    Last edited by BraveKnight; 19-03-2012 at 15:32.

4. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان آیا گیرنده هایی که به شکل فلش هستن نیاز به آنتن دارن ؟ یعنی باید مثل گیرنده های تلویزیون ، بهشون آنتن وصل بشه ؟

در ضمن آیا میشه باهاش کانال های HD که احتمالا افتتاح بشن رو هم دید ؟

داره خودمونی میشه rue's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جهت آنتن رو باید عوض کنی. سیم آنتن نباید هیچ تا خوردگی یا خم خوردگی شدید یا دو تکه شدنی داشته باشه.
    دقیقا همینطوره
    من هم قبلا فقط 8 تا کانال رو میگرفتم اما با کوتاه کردن طول و سیم و چرخش آنتن الان 16 تا شبکه رو میگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سیم ما 8 9 متره تا خوردگی شدید هم توش مشهوده ولی هر 16 تا کانال رو میگیره . بیشتر به انتن و گیرنده ربط داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان آیا گیرنده هایی که به شکل فلش هستن نیاز به آنتن دارن ؟ یعنی باید مثل گیرنده های تلویزیون ، بهشون آنتن وصل بشه ؟

در ضمن آیا میشه باهاش کانال های HD که احتمالا افتتاح بشن رو هم دید ؟
    بله آنتن میخوان
    پس سیگنال رو میخوان از کجاشون بیارن؟
    2- بله اگر ناحیه شما اونو پوشش بده و قدرت بالا باشه میشه چرا که نه؟
    گرچه این هنوز SD هستش

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این شبکه جدید فول HD الان میشه گرفت این LED که خودشون گیرنده دارن یعنی اواج HD نمی تونن دریافت کنن ؟! خود LED فول هست ؟!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

عجیبه ها! این گیرنده کامپیوتر داشت میکشید یعنی آنتن بهش وصل کردم و بیرون پنجره گذاشتم وقتی به طرف فرستنده میزاشتم میکشید ولی الان هر کاری کردم نمیشه! پشت بام که نبردم شاید ببرم یه چیزی بشه که نمیخوام ببرم چون داشت بیرون پنجره می کشید وقتی به طرف فرستنده ببرم.
    تازه دیشب درستش کردما یعنی آنتن بهش وصل کردم داشت میکشید که نمیدونم چیکار کردم که اصلا فرکانسش هیچی نمیاد!
    به نظرتون چشه؟!

ویرایش:
    الانم یه دستی به فیش آنتن کشیدم یه جوری اومد ولی بعدا مثلا من از یه سوراخی رد میکنم میبرم بیرون بعد اینکارو کردم یه لحظه صدا اومد وقتی داشتم آنتن رو به سمت فرستنده میبردم که بعد از اون صدا دیگه کلا فرکانس مثل قبل نمیاد. از اون سوراخ هم بیرون کشیدم ولی بازم نمیاد. نمیدونم یا مشکل از سیمه یا فیشه یا ؟!!
    چند ساعته منو علافیده !
    دیشب هم چند ساعت الانم چند ساعت.

اینم بگم وصل میکنم به تلویزیون آنالوگ رو میگیره مشکلی نداره!
    Last edited by Ghaioom; 20-03-2012 at 09:42.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام من یه marshal me-885 دارم :
    می خواستم ببینم چه طوری میتونم باهاش طوری ضبط کنم که کامپیوتر باز کنه فایل های ضبطی رو؟
    در ضمن من سیم قرمز رنگ رو اتصال ندادم!
    با فرمت DVR ضبط میکنه که هی چی بازش نمیکنه!
    تو دفترچش نوشته اگه نوع ضبط (record type) رو از TS به PS تغییر بدم درست می شه ولی تغییر نمی کنه! رو همون TS ضبط میکنه البته من تغییر دادما ولی تغییری تو ضبط ایجاد نمیشه!
    لطفا" کمکم کنید !
    لطفا" سریع جواب بدین واجبه!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان گیرنده من چشه؟!! بردم اون اتاق که قبلاً هم برده بودمش انتن هوایی داره مال تلویزیون هست هر کاری کردم سیگنال نمیاد!!! الان همسایمون ال سی دی داره که مال اون میکشه یعنی مطمئنم که قطع که نیست مال دستگاه من که pcdvb-2100 هست اصلا سیگنال نمیاره امروز صبح یه جوری اومد اون موقع که داشتم بهش آنتن وصل میکردم تو پست قبلیم هم گفتم بعد نکشید بعدشم بردم اون اتاق انتن هوایی وصل کردم اصلا هیچ سیگنالی نمیاد!!!! فکر کنم خراب هم نیست چون وقتی دستگاه وصل باشه به کیس و برنامه رو باز کنی برنامش میاد ولی وقتی برداری برنامه رو باز کنی یه پنجره باز میکنه که میگه دستگاه وصل نیست. الان چرا سیگنال دستگاه من نمیاد؟!!!!!!!!!!! چیکار کنم آخه. اه خواستیم تی وی دیجیتال ببینیما !
    Last edited by Ghaioom; 20-03-2012 at 15:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •