تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 457 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سیار ممنونم با اسکن باید حتما نت داشت با این انتی ویروس ؟چون من هر نو اسکن رو انتخاب میکنم همزمان یه چیزیم دانلود میکنه که به صرفه نیست این کار
    چجوری این مورد اسکن؟
    شما بعد نصب برنامه باید آپدیت دیتابیس هم که حدود سیصد مگ هست دانلود کنی یا بصورت آفلاین از لینک زیر دانلود کنی و از بخش help به بخش مشخصات محصول بری و دیتابیس برنامه رو وارد کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود ور›ن ۵.۸ به بعد رو بزنید.
    سلام عزیزم انتی ویروس کومودو چ نسخه رایگان چ نسخه پولیش جز ضعیف ترین هاس فقط فایروال خوبی داره این انتی ویروس توی هیچ تستی معتبری شرکت نکرده و کلا به درد نمیخوره
    دوست عزیر به لینک زیر مراجعه کنید:
    همانطور که میبینید در بخش Real-World Testing کمودو بیشترین امتیاز ممکن رو به دست اورده و صد در صد موفق بوده. ولی در بخش تشخیص مالویر از روی دیتابیس حدود ۹۳ درصد موفق بوده که به این علت هست که کمودو به دیتابیس اهمیت زیادی نمیده و راههای دیگه ای برای جلوگیری از ویروسی شدن سیستم مثل اتوسندباکس داره.
    Last edited by آداک; 17-01-2017 at 11:01.

2. این کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

دوست عزیر به لینک زیر مراجعه کنید:

همانطور که میبینید در بخش Real-World Testing کمودو بیشترین امتیاز ممکن رو به دست اورده و صد در صد موفق بوده. ولی در بخش تشخیص مالویر از روی دیتابیس حدود ۹۳ درصد موفق بوده که به این علت هست که کمودو به دیتابیس اهمیت زیادی نمیده و راههای دیگه ای برای جلوگیری از ویروسی شدن سیستم مثل اتوسندباکس داره.[/QUOTE]

اون مهم نیس بیشترنرم افزارها تو همون تست 99 یا 100 امتیاز گرفتن کل امتیاز پروتکشن کومودو 3/6 هست تو همون لینکی ک خودتون فرستادین نگاه کن سه ستاره از 6 ستاره ی پروتکشن رو گرفته و همینطور کومودو توی تست های سایت av-comparatives هم کلا شرکت نکرده همینطور توی سایت pcmag ک یکی از مرجع تستهای انتی ویروس هست هم امتیاز خیلی پایینی گرفته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    POOR SCORE IN OUR MALICIOUS URL BLOCKING TEST. DISMAL ANTIPHISHING SCORE. IF ENABLED, HIPS SYSTEM FLAGS BOTH GOOD AND BAD PROGRAMS. FIREWALL DOESN'T ATTEMPT TO BLOCK EXPLOITS. SURPRISING IMPACT ON BOOT TIME

یعنی چی؟ یعنی اینکه امتیاز ضعیف در بلاک کردن سایتهای حاوی بدافزار همچنین انتی فیشنیگ ناامید کننده همینطور داره شااره میکنه ک اگه HIPS Behaviour Setting فعال باشه هم نرم افزار های سالم هم نرم افزار های مخرب رو بلاک میکنه یعنی درصد خطای بالایی داره و در اخر هم اینکه فایروال نمیتونه حملات اکسپلویت رو ک مهم هم هست بلاک کنه
    کلا از بین انتی ویروس های رایگان اواست تی سنت و ای وی جی بهترن هستن ک هم توی تستهای معتبر شرکت کردن هم امتیاز بالا هم گرفتن
    Last edited by sunshineboy; 17-01-2017 at 13:01.

4. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

شما اگه یه سرچی کنی میتونی ببینی اواست ای وی جی حتی نسخه ی رایگانشون هم توی تستها هم توی مجله های نقد مث پی سی مگ خیلی بالاتر از کومودو هستن حتی بالاتر از نسخه پولیه کومودو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

یعنی چی؟ یعنی اینکه امتیاز ضعیف در بلاک کردن سایتهای حاوی بدافزار همچنین انتی فیشنیگ ناامید کننده همینطور داره شااره میکنه ک اگه HIPS Behaviour Setting فعال باشه هم نرم افزار های سالم هم نرم افزار های مخرب رو بلاک میکنه یعنی درصد خطای بالایی داره و در اخر هم اینکه فایروال نمیتونه حملات اکسپلویت رو ک مهم هم هست بلاک کنه
    مشکل آخر که گفتید توی ورژن ده حل شده. شما در تست av test میبینید که در همین بلوکه کردن سایتهای مخرب و فیشینگ صد درصد بوده و این نشانه تفاوت تستهاست. در باره hips هم این بخش پیشگیری از نفوذه که یک بخش اضافی هست و برای کاربری هست که میخواد خودش هم در تشخیص موثر باشه. تشخیص رفتاری کمودو بخش ویروسکوپ هست که این بخش باید در باره تشخیص رفتاری لحاظ بشه نه hips.
    شما اگه یه سرچی کنی میتونی ببینی اواست ای وی جی حتی نسخه ی رایگانشون هم توی تستها هم توی مجله های نقد مث پی سی مگ خیلی بالاتر از کومودو هستن حتی بالاتر از نسخه پولیه کومودو
    من شکی درباره اینکه اواست انتی ویروس خوبی هست ندارم و اصلا یک مدت به همراه فایروال کمودو استفاده میکردم ولی مشکل اوست اینه که سه ماه تحریم میکنه بعد چند ماه تحریمشو بر میدوره و همینطوری پاندولی این وضع ادامه پیدا میکنه که کابر مجبور میشه برای آپدیت از ------ استفاده کنه.من همه تستها رو ماهانه مرور میکنم ولی به نظرم باید به چگونگی انجام تست و نوع تستهای انجام شده هم دقت کرد تا دچار تشخیص اشتباه نشیم. مثلا تست تشخیص بدافزار به معنی تست جلوگیری از تاثیر بدافزار روی سیستم نیست . در هر حال به نظرم کمودو برای کاربر متوسط به بالا موثرتره چون امکاناتی داره مثل اتوسندباکس یا همین hips که در انتی ویروس رایگان مثل اوست نیست. در هر حال هر کدوم مزایای مخصوص به خودشونو دارن. بستگی داره از انتی ویروس چی مدنظرمون باشه.
    و همون لینکی ک خودتون فرستادین نگاه کن سه ستاره از 6 ستاره ی پروتکشن رو گرفته
    بله سه ستاره رو برای این گرفته که توی بخش تشخیص از روی دیتابیس ضعیف بوده یعنی قبل از اینکه فایل مخرب اجرا بشه از روی دیتابیس نتونسته تشخیص بده که مخرب هست ولی مهم اینه که با امکانتی که داره اجازه فعالیت عادی هر گونه فایل ناشناسی رو نمیده و اتوسندباکسش میکنه و بخش ویروسکوپ هم اگر مضر باشه جلوی فعالیتشو حتی در سندباکس میگیره و به عنوان مالویر معرفیش میکنه. و با این امکانات خیلی بعیده سیستمی آلوده به بدافزاری بشه.
    همینطور کومودو توی تست های سایت
    av-comparatives هم کلا شرکت نکرده
    توی این تست نورتون هم شرکت نکرده چون معتقد بوده نتایج این تست بر اساس پولی که گرفته میشه تعیین میشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

11

این نقده کومودو نسخه انتی ویروس ورژن 10 از سایت پی سی مگ:

مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Failed to detect hand-modified malware samples. Dismal score in malware-download test. Independent lab test results sparse and poor. No Web-based protection against malcious and fraudulent URLs..

به صورت خلاصه:

نتایجی ک از ازمایشگاه های مستقل داره کم و ضعیف است
    امتیاز ناامید کننده در دانلود فایلهای الوده
    عدم محافظت در مقابل سایتهای جعلی و حاوی بدافزار
    همینطور امیتاز ضعیف در مقابل کیلاگرها

تو همون سایت ای وی تست سه ستاره از 5 ستاره داده به کمودو برای پورتکشنش ک مهم ترین مقوله ی ی انتی ویروس هست فقط هم تنها سایتی ک من دیدم کمودو جز تستهاش بود ههمینه
    من فک نکنم این حرف ک سایت av comparatives رشوه میگیره برای بهبود نتایج هر بسته امنیتی درست باشه چون این سایت با سایت mrg-effitas شریک هستند و تستهای این سایت توی av comparatives هم میتونید ببینید و نورتن تو تستهای mrg-effitas شرکت حالا کار نداریم ممکنه حرف شمام درست باشه ولی در کل حالا فرض کنیم av comparatives دروغه در مورد بقیه چی؟ سایت mrg-effitas تخصص اصلیش و تست نرم افزاراش بیشتر روی بانکینگ انلاین و تست محصولات در مقابل حملات فیشینگِ تو همین سایت هم کمودو حضور نداره ولی نورتن و بیشتر شرکتهای معروف هستند توی سایت selabs هم نیست
    نتایج سایت av comparatives رو هم ک بزاریم کنار بازم تو بقیه ی تستا کمودو حضور نداره تو همون ای وی تست هم نتایج اوست کسپر و نورتن و همه از کمودو بیشتره اگه شما بر اساس پروتکشن نتایج رو رتبه بندی کنی میتونی ببینی کومودو یکی به اخره!! تو تستایی ک من دیدم کومودو فقط یه جا هست ک تو اونم اخره که!

بعله تستها متفاوته درسته ولی تو همون تستم کومودو اخره! حداقل اوست نورتن یا کسپر تو همه تستا بالان ولی کومودو تو همون یه تستم ک هست ناامید کنندس ی کاربر خانگی و بی سواد مث من ک نمیتونه خودش تست کنه انتی ویروس رو تکیه میکنه به همین نتایج
    اوست اپدیتاش خیلی کمه حجمش من ک اصلا حس نمیکنم اپدیتی بکنه من الان دارم از نسخه avast premier استفاده میکنم راضیم واقعا پولم ندادم در ضمن مجانی دارمش تا 2025 هم تمدیده
    حالا اگرم دسترسی ایران قطع کرد واسه اپدیت ....شکن استفاده میکنم مشکلی نداره حجم اپدیتش روزی 1 مگ هم فک نکنم باشه
    اوست هم سندباکس داره و رفتار شناسی داره
    نه سه ستاره گرفته چون پروتکشنش ضعیفه توسایت ای وی تست نگفته ک این سه ستاره به خاطر اینکه ک دیتابیس نرم افزار ضعیفه اگه واقعا بلاک میکرد ک سه ستاره بهش نمیداد و تازه گفتم دار و ندار کومدو یه سایته ک همونم ک اخره!!!
    فرض هم کنیم ک پروتکشنش خوب باشه( با اینکه تو هیچ تستی شرکت نکرده) بر پایه حدس گمان بریم جلو باز هم کومودو برای وب گردی بانکینگ و خرید انلاین و حفاظت در مقابل حملات اینترنتی هیچی نداره چوت هیچجایی شرکت نکرده ک بگن این نرم افزار مورد تایید ماس
    Last edited by sunshineboy; 03-03-2017 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

کومودو فایروالش نسخه اخرش هیچجایی من ندیدم تو هیچ سایت معتبری تست شده باشه همون پی سی مگه فقط
    اونم ک دوباره :
    HIPS flags both good and bad programs. In testing, Website Filter didn't block any malware-hosting URLs. Automatic sandboxing disabled by default. No protection against exploit attacks.
    ولی اسکر خوب 4 ستاره البته
    Last edited by sunshineboy; 17-01-2017 at 19:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

شما الان اگه نسخه رایگان بخوای اویرا و اوست بهترینن به نظر من اویرا نصب کنی حتی بهتر اوست هم هست نسخه رایگانش واسه فایروالتم میتونی از همون کومودو استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

حالا اگرم دسترسی ایران قطع کرد واسه اپدیت ....شکن استفاده میکنم مشکلی نداره حجم اپدیتش روزی 1 مگ هم فک نکنم باشه
    اوست هم سندباکس داره و رفتار شناسی داره
    نه سه ستاره گرفته چون پروتکشنش ضعیفه توسایت ای وی تست نگفته ک این سه ستاره به خاطر اینکه ک دیتابیس نرم افزار ضعیفه اگه واقعا بلاک میکرد ک سه ستاره بهش نمیداد
    من مشکلی با اواست ندارم .اپدتشم همون حدود یک ونیم مگ در روزه. نسخه ای که شما استفاده میکنید البته اگه کرکی نباشه و همون نسخه اصیل باشه سند باکس داره و سندباکسش موثره و نسخه رایگانش نداره.
    ببینید دیتابیسش ضعیفه ولی توسط اتوسندباکس بلاک میکنه. سه ستاره ای که داده شده با توجه به همون دو تاتست بوده که یکیش تشخیص فایلها از روی دیتابیس هست. نه ویروسکوپ تست شده و نه عدم تاثیر فایل مخرب روی سیستم.
    در هر حال کل حرف من اینه که باید توجه کرد چه تستی انجام شده و همچنین باید به امکانات هم توجه کرد. با توجه به امکانات کمودو احتمال آلوده شدن سیستم در حد صفره البته اگه کاربر متوسط به بالا باشه و به هشدارهای کمودو دقت کنه. و گارانتی ۵۰۰ دلاری در نسخه پرو هم به خاطر همینه وگرنه خود شرکت هم میدونه که دیتابیسش ضعیفه.
    درباره اینکه چرا تو تستهای دیگه شرکت نمیکنه من نمیتونم جواب بدم ولی عدم شرکت در تست به معنی اینکه آنتی ویروسی بد هست نیست.
    درباره دانلود فایل آلوده هم بله دانلود میکنه ولی یا قبل از اجرا تشخیص میده که مالویره و یا در سندباکس اجرا میشه. در هر حال تاثیری روی سیستم نمیزاره. درباره سایتهای الوده هم که دیدید نتایج این دو تست کاملا متفاوته.
    در هر حال من بحثی درباره بهتر بودن اوست یا کمودو ندارم . بحثم اینه که همونطور که اوست موثره کمودو هم موثره و البته در نسخه رایگان امکانات کمودو بیشتره. البته از باب تاثیر گزاری روی سرعت سیستم طبق همین تست کمودو بهتره. از نظر اپدیت دیتابیس هم کمودو آپدیتش کمتره و متوسط روزی حدود دویست کیلو هست. از نظر حجم استفاده از رم هم کمودو از هر آنتی ویروس دیگه ای کمتر از رم استفاده میکنه. در هر باید بررسی کرد و دید با توجه به مزایای کمودو و مزایای اواست که دیتابیس قویتر اواست هست کدوم انتی ویروس به درد کدوم کاربر و کدوم سیستم میخوره.
    Last edited by آداک; 17-01-2017 at 19:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من مشکلی با اواست ندارم .اپدتشم همون حدود یک ونیم مگ در روزه. نسخه ای که شما استفاده میکنید البته اگه کرکی نباشه و همون نسخه اصیل باشه سند باکس داره و سندباکسش موثره و نسخه رایگانش نداره.
    ببینید دیتابیسش ضعیفه ولی توسط اتوسندباکس بلاک میکنه. سه ستاره ای که داده شده با توجه به همون دو تاتست بوده که یکیش تشخیص فایلها از روی دیتابیس هست. نه ویروسکوپ تست شده و نه عدم تاثیر فایل مخرب روی سیستم.
    در هر حال کل حرف من اینه که باید توجه کرد چه تستی انجام شده و همچنین باید به امکانات هم توجه کرد. با توجه به امکانات کمودو احتمال آلوده شدن سیستم در حد صفره البته اگه کاربر متوسط به بالا باشه و به هشدارهای کمودو دقت کنه. و گارانتی ۵۰۰ دلاری در نسخه پرو هم به خاطر همینه وگرنه خود شرکت هم میدونه که دیتابیسش ضعیفه.
    درباره اینکه چرا تو تستهای دیگه شرکت نمیکنه من نمیتونم جواب بدم ولی عدم شرکت در تست به معنی اینکه آنتی ویروسی بد هست نیست.
    درباره دانلود فایل آلوده هم بله دانلود میکنه ولی یا قبل از اجرا تشخیص میده که مالویره و یا در سندباکس اجرا میشه. در هر حال تاثیری روی سیستم نمیزاره. درباره سایتهای الوده هم که دیدید نتایج این دو تست کاملا متفاوته.
    در هر حال من بحثی درباره بهتر بودن اوست یا کمودو ندارم . بحثم اینه که همونطور که اوست موثره کمودو هم موثره و البته در نسخه رایگان امکانات کمودو بیشتره. البته از باب تاثیر گزاری روی سرعت سیستم طبق همین تست کمودو بهتره. از نظر اپدیت دیتابیس هم کمودو آپدیتش کمتره و متوسط روزی حدود دویست کیلو هست.
    نه بابا دستت درد نکنه کرک چیه من اصن کرک استفاده نمیکنم اصن انتی ویرس کرکی به درد نمیخوره کی دارم کلید دارم
    اوکی قبول اقا سندباکسش بلاک میکنه ... تست نشونه برتری شاید نباشه ولی بالاخره مردم یه دلیل میخوان واسه انتخاب خب من میگم برم اونی ک 5 جا امتیاز بالا گرفته رو بگیرم یا اینی ک هیچجا نیس اسمی ازش خب ادم میگه بره اونو بگیره
    سندباک اوست درس میگی تو نسخه رایگانش نیس ولی سندباکس کارایی زیاد نداره مال وقتیه ک مثلا شما میخوای ی کرک رو اجرا کنی مثلا انتیویروس میگه سالمه بازم شک داری تو سندباکس میزاری اجرا میشه سیستمت الوده نمیشه باشه اقا کومودو رایگانش بهتره اوست نسخه رایگانشه

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عرض سلام خدمت دوست عزیز،

خوبه که دنبال نتایج کومودو بودید و این نکته براتون سوال شد که بالاخره اگر قراره کومودو نصب کنید یه نگاهی به تستها بندازید..... این حس کنکاش جهت انتخاب آنتی مناسب قابل تقدیره.

یک نکته اینکه سایت pcmag یک سایت تحلیلی هستش که خیلی اوقات به قول ناظر اینجا جناب بتمن، واسه دل خودش مینویسه! ... از نظر من کلا مزخرف زیاد مینویسه..... زیاد بهش توجه نکن. مثلا pcmag گفته کومودو در برابر کیلاگرها ضعیفه!... من فقط باید بخندم به این نظر!

اما دو تا سایت معتبرتر تست سایت av comparatives و سایت av-test هستن. کومودو تو اولی که شرکت نمیکنه و تو دومی هست ولی حالا نتایج را ببینید که آیا کومودو ضعیفه ( اختلافات میلیمتری میتونه یه محصول را چندین پله پاییت بیاره ، حتی میتونه ببره یکی مونده به آخر!)

نتایج کومودو در آخین تست موسسه av-test را ببینید، حفاظت صد در صد در برابر مخربهای جدید و صفرکیلومتر یعنی 0-day malware که نمره 100 درصد را کومودو گرفته.(از نظر من این تست مهمترین تست هست)

تست بعدی این موسسه ، تست اسکن و تشخیص است -دیتابیس- (Detection of widespread and prevalent malware) که کومودو باز نتیجه بدی نگرفته که ماه سپتامبر نمره 92.9 درصد تشخیص داشته و ماه اکتبر 94.4 درصد تشخیص که نمره عالی نیست ولی بد هم نیست.

اما نتایج Avast و یا AVG را ببینید و توجه کنید که در برابر مخربهای جدید یعنی 0-day malware ها آسیب پذیر بودند به بیان ساده، مخرب از دستشون در رفته!

اما در مورد وب گردی ، کومودو هم وب پروتکشن داره هم DNS امن داره که به کمک کاربر میاد و در نهایت بارها گفتم که از بارگذاری کد مخرب در رم جلوگیری میکنه.... اما در مورد مورد آنلاین بانکینگ و خرید های اینترنتی ظاهرا نسخه جدید کومودو را نصب نکردید تا ویژگی فوق العاده Online shopping کومودو را ببینید، فوق العاده است!

برای حملات اینترنتی و حفاظت از سیستم در برابر انواع نفوذ از بیرون از سیستم، شکی در این نیست که فایروال کوموذو نامبر وان است.(من کلی در این باره تو همین انجمن مطلب نوشتم). حتی میتونید به تستها رجوع کنید. ماتوسک یکیش هست.

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •