تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 1421 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

حرف شما در مورد سرویس های مثلا 1m که سرعت واقعی میده صدق نمی کنه شما با همین سرویس در روز میتونین 9 گیگ دانلود کنید به شرطی که مثلا یک سیستم
    مخصوص دانلود داشته باشد به نظر من اگر در طی روز دانلود کنید با سرویس نامحدود از زمان روشن بودن سیستم کاسته میشه و استحکاک سیستم بالا نمیره
    مثلا خود من در حین دانلود روزانه هم بازی میکنم هم اهنگ و فیلم میبینم در واقع از روشن بودن سیستم ام استفاده بهینه میکنم
    دوست عزیز شما اون 9 گیگ رو طی 24 ساعت فیکس مصرف می کنین پدر کامپیوتر در میاد هر روز 24 ساعت روشن باشه من تو 5 ساعت 5 گیگ دانلود دارم یعنی فقط 4 گیگ کمتر حالا شما پول برق رو حساب کن من در ساعت که برق کمترین قیمت رو داره دارم دانلود می کنم شما در بازه زمانی که برق در بالاترین قیمت محاسبه میشه تازه شما خیلی دیگه بخوای دانلود کنی 18 ساعت کلامپیوترت رو روشن بذاری که در اون صورت فقط 7 گیگ دانلود داری
    حالا من یه سوال از شما دارم شما هر روز در طول روز خونه تشریف دارین؟ اگه اون صحبت دوستمون که می گفت هر 300 مگ سرعت پایین میاد و باید قطع و وصل کرد درست باشه و مشکل از ایشون نباشه شما می تونی سیستم رو رو دانلود بزاری و بری دنبال کارات؟

2. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من از ساعت 6 دانلود شروع کردم تا ا 10 شب فیکس رو سرعت 100 هست شاید خوب شده

4. 3 کاربر از asdfjkll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من از ساعت 6 دانلود شروع کردم تا ا 10 شب فیکس رو سرعت 100 هست شاید خوب شده
    مرسی دوسته من ، خدا کنه اینجور که میگی باشه بچه ها میترکونیم اینجوری خیلی حال میده ، فقط دوست من یه خواهش ، وقتی وارد پنلت میشی تو قسمت ریز مصرف از اونجا عکس بگیر دوس دارم بدونم چطور شده

6. این کاربر از evil_hackerz2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ممنون از اینکه خبر دادی خبر خوبی بود فقط باید صبر کنیم ببینیم کسی 128 می گیره ببینیم سرعت اون چجوریه من 13 روز دیگه سرویسم تموم میشه وگرنه خودم اینکارو می کردم دوستان کسایی که دانلود زیاد نمی کنن و دانلودر نیستن و هر شب اگه 4 گیگ نگیرن شبشون صبح نمیشه و بیشتر مصرفشون وب گردی و خورد دانلود هایی در طول روزه سرویس نا محدود بگیرن بهتره چون با مشکل کمبود ترافیک مواجه نمیشن
    دوستان مخابرات مازندران اگه این سرویس نا محدودش تا اخر به همین شکل بمونه با این قیمت داره بهترین سرویس رو در کل کشور میده برا اثبات حرفم برین یه نگاه به قیمت 256 نا محدود شرکت های دیگه بندازین یه چیزی در حد 40 هزار به بالا براش پول می گیرن

8. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز اگه امکانش هست تا 24 ساعت اینده هر چند ساعت یه گزارشی از سرویست بده و تست کن در ساعات مختلف روز مخصوصا 1 شب به بعد سرعت چطور میشه همیشه ثبات داره یا نه در چه ساعاتی کیفیت بد میشه و در چه ساعاتی کیفیت خوبه
    فعلا شما تنها منبع اطلاعاتی ما هستی فداکاری کن علامت سوال بالای کله یه ملت رو از بین ببر

10. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه امکانش هست تا 24 ساعت اینده هر چند ساعت یه گزارشی از سرویست بده و تست کن در ساعات مختلف روز مخصوصا 1 شب به بعد سرعت چطور میشه همیشه ثبات داره یا نه در چه ساعاتی کیفیت بد میشه و در چه ساعاتی کیفیت خوبه
    فعلا شما تنها منبع اطلاعاتی ما هستی فداکاری کن علامت سوال بالای کله یه ملت رو از بین ببر
    دوسته من وقتی سرعت 100 هست سرویس نامحدود هست دیگه چرا ساعت 1 شب تست کنه ، من اگه سرویس نامحدود بگیرم دیگه شبا ساعت 10 میخوابم تازشم اگه 1 به بعد هم سرعت بالاتر از 100 باشه دیوونم مگه تا 1 شب بیدار بمونم لینکامو دانلود کنم ، هر وقت عشقم کشید دانلود میکنم از خواب نازنینم نمیزنم چشامو اذیت کنم لینکامو برا دانلودبذارم
    Last edited by evil_hackerz2000; 15-02-2013 at 23:10.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما اون 9 گیگ رو طی 24 ساعت فیکس مصرف می کنین پدر کامپیوتر در میاد هر روز 24 ساعت روشن باشه من تو 5 ساعت 5 گیگ دانلود دارم یعنی فقط 4 گیگ کمتر حالا شما پول برق رو حساب کن من در ساعت که برق کمترین قیمت رو داره دارم دانلود می کنم شما در بازه زمانی که برق در بالاترین قیمت محاسبه میشه تازه شما خیلی دیگه بخوای دانلود کنی 18 ساعت کلامپیوترت رو روشن بذاری که در اون صورت فقط 7 گیگ دانلود داری
    حالا من یه سوال از شما دارم شما هر روز در طول روز خونه تشریف دارین؟ اگه اون صحبت دوستمون که می گفت هر 300 مگ سرعت پایین میاد و باید قطع و وصل کرد درست باشه و مشکل از ایشون نباشه شما می تونی سیستم رو رو دانلود بزاری و بری دنبال کارات؟
    بر فرض اینکه دانلود شبانه از 1 تا 6 باشه یعنی 5 ساعت سیستم روشنه و فقط و فقط برای دانلود استفاده میشه این رو هم اضافه کن که در طول روز چند ساعت سیستمت
    روشن میمونه بر فرض 4 ساعت یعنی جمعا 9 ساعت سیستمت روشن میمونه که 5 ساعتش کاملا سخت افزارت بدون مصرفه ولی من تو همین 9 ساعت کار مفید با سخت افزارم انجام میدم و هم زمان دانلود هم انجام میدم اگر هم خونه نباشم بردارم این کار رو انجام میده این سیستم 300m هم اصلا برام اتفاق نیوفتاده.
    طرفی که کارت 1.5 میلیونی رو سیستمش داره اصلا براش بصرفه نیست که 5 یا 6 ساعت فقط برای دانلود ازش استفاده کنه.

13. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی دوسته من ، خدا کنه اینجور که میگی باشه بچه ها میترکونیم اینجوری خیلی حال میده ، فقط دوست من یه خواهش ، وقتی وارد پنلت میشی تو قسمت ریز مصرف از اونجا عکس بگیر دوس دارم بدونم چطور شده
    دوست عزیر عکس فردا میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان اینم بگم واسم عجیبه سرعت وبگردی بالاتر رفته

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

با این شرایط و قیمت 2 حالت ممکنه به وجود بیاد

یه تقریبا همه مثل عقده ای ها این قدر دانلود الکی میکنن که کل پهنای باند مخابرات پر میشه وسرعتها رو پایین تر میارن

یا خیلی معذرت میخام مثل یه ادم با فرهنگ وقتی چیزی برای دانلود ندارن دست از دانلود میکشن و
    همه از یه سرعت نسبتا خوب در طول روز لذت میبرن و
    همه چیز به خوبی پیش میره

17. 4 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •