تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 602 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا سونی همه برندها رو شرمنده کرده
    شما مطمئنی که ZX300 قیمتش 80 تومنه؟
    یادمه نزدیک دو سال پیش همین حدود قیمتش بود

برای کاربرد پرتابل ZX300 خیلی مناسبتره چون امپدانس پایین تری داره و به راحتی قابل درایو کردن توسط پلیرهای پرتابل هست و هم کوچیکتر و سبک تر هست ولی بیس این هدفون به اندازه XD200 نیست و کمی ضعیف تره چون درایور های این دو هدفون 10 میلی متر تفاوت اندازه دارن

t-jays عزیز ببخشید که پریدم وسط چون همش تقصیر سونی و قیمتهاش هست که ادم رو وسوسه میکنه

شما هم موفق باشید.
    نه اختیار دارید
    بعضی وقتها فکر میکنم این ایران رهجو مدیریت ایرانی نداره کلا
    ولی از اون ور به نظر میاد هر کالایی رو فقط یک بار وارد میکنه
    آهان . دوستانم این مدل هارو هم معرفی کردن بهم ، بنظرتون چطورن ؟

PHILIPS SHS5200

PHILIPS SHL3000 BR

Hyundai Bluetooth

حقیقتش تجربه ی استفاده از این مدلها رو نداشتم
    ولی خودم یک مدل فول سایز از فیلیپس دارم (shl9560) با قیمتی حدودا دو برابر xd200
    صدایی در همون حد داره
    ولی چون طراحی کمی زیباتری داره با قیمت بالاتری فروخته میشه
    حقیتش اینه که هدفون،
    مخصوصا توی این رده ی قیمتی برای کاربران معمولی و برای بحث فیلم به نظر من علاوه بر صدا، فاکتورهایی مثل راحتی و کیفیت ساخت
    هم بسیار مهم هستند.
    من هر دو مدل xd100 و xd200 رو حدود 3 سال هست که دارم ولی و بسیار هم ازشون راضیم
    و برای فیلم دیدن حتی به هدفون خیلی گرونقیمتتری مثل audio technica m50 ترجیه میدمشون چون بسیار راحتتر هستند و گوشم هم به هیچ عنوان عرق نمیکنه
    موفق باشید.

2. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه اختیار دارید
    بعضی وقتها فکر میکنم این ایران رهجو مدیریت ایرانی نداره کلا
    ولی از اون ور به نظر میاد هر کالایی رو فقط یک بار وارد میکنه
    پس ای کاش همه چیز اینجا خارجی بود که این جور استثناها انقد دور از دسترس و رویایی بنظر نیاد که فک کنم سورپرایزی از هفت اسمون اومده

متاسفانه درسته و ایران رهجو تداوم موجودی نداره البته حدسم اینه که یکباره تعداد زیادی وارد میکنن و تا فروش بره موجود هست
    و اینکه بنظر میاد کسی که انتخابها رو برای واردات انجام میده چندان متخصص نه صدا نه تجارت بازاری نباشه چون مدلهایی که موجود کرده همه با هم رو یکجا بزاریم نه کامل هستند نه بهترین های سونی در اون رده قیمت و یا کاربرد
    البته مدلهایی که یکسال به قبل بیشتر منظورم هست

بقیه وارد کننده ها حرفه ای تر عمل کردن مثل:
    AKG
    AudioTechnica
    beyerdynamic
    sennheiser

ولی متاسفانه به ترتیب گرانفروش تر میشن مثلا یادمه HD650 قیمتش حدود 750 تومن بود درحالیکه به قیمت دلار آزاد و تک فروشی و بدون هیچ آفری حدود 500 تومن میشد یا AKG K701 با برچسب قیمت 600 تومنی وارد کننده ایرانی چیزی در حدود 350 تومن بود یا DT880 با قیمت 400 تومن نمایندگی های سه گانه این برند چیزی حدود 250تومن قیمت تک فروشی اون و قابل تهیه از خارج بود

امیدوارم که اتفاقی بیفته که باز M50 با قیمت 150 تومن و K99 با قیمت 85 تومن برای فروش موجود باشه یا اگر نشد ، حداقل مدلهایی وارد بشه که ارزش خرید بالایی داشته باشن نه فقط سود بالا

شما هم موفق باشید.

4. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام می خواستم هدفون بخرم در پستهای قبلی دیدم ایکس دی 200 سونی را پیشنهاد می کنید قیمت وارجینال را به خوام بخرم از کجا باید بخرم راهنمای می کنید در ضمن بیشتر برای اهنگ گوش دادن جهت خرید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان

از اساتید یه سوالی دارم.
    راستش من تصمیم دارم مدل CX 300-II بخرم ولی وقتی که بررسی هاشو خوندم دو دل شدم.بعضیا گفته بودن صدای باسش اینقدر زیاده که خیلی از جزئیات کم میکنه و سانداستیج خوبی نداره و عوضش مدل 400 پیشنهاد داده بودن که ماشالا تو ایران پیدا نمیشه.
    خواهشا از کسایی که این مدل داشتن بگن تا چه حد این گفته حقیقت داره.
    من همه نوع موزیک گوش میدم.انتظارم یه صدای شفاف و نرمه.باسشم واسم زیاد مهم نیست.
    ممنون

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر حدود 1 سال و نیم هست که Sennheiser Adidas HD 25 Orginals دارم ولی جدیدا احساس میکنم دیگه کیفیتش افت کرده اول میخواستم بدونم هدفون عمرش با استفاده کم میشه!؟
    و میخواستم یه هدفون خوب واسه استفاده با گوشی بدون محدودیت بودجه معرفی کنید بیشتر دوست دارم برندش زنهایزر یا AKG باشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

از اساتید یه سوالی دارم.
    راستش من تصمیم دارم مدل CX 300-II بخرم ولی وقتی که بررسی هاشو خوندم دو دل شدم.بعضیا گفته بودن صدای باسش اینقدر زیاده که خیلی از جزئیات کم میکنه و سانداستیج خوبی نداره و عوضش مدل 400 پیشنهاد داده بودن که ماشالا تو ایران پیدا نمیشه.
    خواهشا از کسایی که این مدل داشتن بگن تا چه حد این گفته حقیقت داره.
    من همه نوع موزیک گوش میدم.انتظارم یه صدای شفاف و نرمه.باسشم واسم زیاد مهم نیست.
    ممنون
    چرا دو دل شدين؟
    توصيف cx300 بدون مقايسه با يك هدفون ديگه كمي سخته ولي فكر كنم همين كافي باشه كه تو رنج قيمتش يكي از بهترينهاست.
    بيس اين هدفون قوي هست ولي نه ديگه تا اون حد كه هارموني فركانسي رو بهم بريزه.در كل بستگي داره بيس قوي برامون تا چند db تعريف شده باشه (مثلا براي من بيس etymotic er-4s هم زياده)كه البته بيس هدفون رو با توجه به سبك موسيقيمون انتخاب ميكنيم يعني اگه سبك مورد علاقتون الكترونيك باشه بيس cx300 خيلي هم مناسبه ولي مطمعنا براي سبكهاي ديگه هم پاسخگو خواهد بود چون بيس باقي فركانسهارو تحت پوشش قرار نميده.
    فعلا تو انتخاب و تهيه اين هدفون ترديدي نداشته باشين چون همون صداي شفاف رو براتون ارائه ميده در ضمن كيفيت ساخت و راحتي استفاده خيلي خوبي داره كه فكر نكنم كسي از تهيه اون پشيمون بشه.

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان از کجا میشه متوجه شد که مثلا سورس من ک گوشیم هست میتونه یه ایرفون ۱۶ اهمی رو درایو کنه؟
    ممنونم اگه راهنمایی کنید...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چرا دو دل شدين؟
    توصيف cx300 بدون مقايسه با يك هدفون ديگه كمي سخته ولي فكر كنم همين كافي باشه كه تو رنج قيمتش يكي از بهترينهاست.
    بيس اين هدفون قوي هست ولي نه ديگه تا اون حد كه هارموني فركانسي رو بهم بريزه.در كل بستگي داره بيس قوي برامون تا چند db تعريف شده باشه (مثلا براي من بيس etymotic er-4s هم زياده)كه البته بيس هدفون رو با توجه به سبك موسيقيمون انتخاب ميكنيم يعني اگه سبك مورد علاقتون الكترونيك باشه بيس cx300 خيلي هم مناسبه ولي مطمعنا براي سبكهاي ديگه هم پاسخگو خواهد بود چون بيس باقي فركانسهارو تحت پوشش قرار نميده.
    فعلا تو انتخاب و تهيه اين هدفون ترديدي نداشته باشين چون همون صداي شفاف رو براتون ارائه ميده در ضمن كيفيت ساخت و راحتي استفاده خيلي خوبي داره كه فكر نكنم كسي از تهيه اون پشيمون بشه.
    ممنون از جوابتون.

حق با شماست این خارجیا اینقدر از هدفونای عالی استفاده کردن که میان از این مدلا ایراد میگیرن!
    یه سوال دیگه ام خدمتتون داشتم:شما از ایرپاد های اپل استفاده کردین؟منظورم اینه که CX 300-II گزینه ی خوبیه برای ارتقا در مقابل ایرپاد اپل؟
    نخرم ببینم تفاوت زیادی ندارن!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر حدود 1 سال و نیم هست که Sennheiser Adidas HD 25 Orginals دارم ولی جدیدا احساس میکنم دیگه کیفیتش افت کرده اول میخواستم بدونم هدفون عمرش با استفاده کم میشه!؟
    و میخواستم یه هدفون خوب واسه استفاده با گوشی بدون محدودیت بودجه معرفی کنید بیشتر دوست دارم برندش زنهایزر یا AKG باشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    بستگي به خيلي عوامل داره مثل (مدت استفاده،نوع استفاده،محيط نگهداري،استند يا جعبه نگهداري و ...) ولي هدفون مورد نظر از هدفونهاي بنام سنهايزر هست كه كيفيت ساخت بالايي هم داره كه فكر نكنم درايوهاي اون تو اين مدت زمان يك يا دو سال استفاده افت كيفيت داشته باشه مگر تحت فشار جريان بيش از حد توان هدفون و زمان استفاده طولاني مدت به درايو هدفون اسيب وارد بشه.البته ممكنه احساس افت كيفيت صدا بخاطر تغيير حالت پدهاي هدفون ايجاد بشه كه محتمل تر هست و يا ايجاد مشكل در كابل يا موارد ديگه.
    براي انتخاب هدفون از برند هاي نام برده شده بدون محدوديت بودجه بهترينها sennheiser ie800 و akg k3003 كه شخصا بفكر تهيه هر دو مدل بودم كه بخاطر مشابهتي صداشون با هدفونهاي موجودم منصرف شدم ولي ie800 بسيار وسوسه كننده هست و داخل ايران هم امكان تهيه اش مقدور هست.

13. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون.

حق با شماست این خارجیا اینقدر از هدفونای عالی استفاده کردن که میان از این مدلا ایراد میگیرن!
    یه سوال دیگه ام خدمتتون داشتم:شما از ایرپاد های اپل استفاده کردین؟منظورم اینه که CX 300-II گزینه ی خوبیه برای ارتقا در مقابل ایرپاد اپل؟
    نخرم ببینم تفاوت زیادی ندارن!
    بستگي به شرايط و محيط استفاده و سورس پلير و تراكهاي مورد استفاده داره.بعنوان مثال بيرون از منزل و در شلوغي خيابون كه تمركز زيادي رو جزييات موسيقي نيست تفاوتي با هم نخواهند داشت چون ايزوله صداي خوبي نيستن و اگه بيشتر از تراكهاي mp3 استفاده ميكنين شايد تفاوت بيش از ١٠٪ نباشه ولي مسلما در شرايط متفاوت جزييات در cx300 بيشتر و محسوس تر خواهد بود و حتما ارتقا بهتري هست و دريچه اي به دنياي hi fi و هدفون هاي با كيفيت تر و حرفه اي تر.

15. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •