اکسپرس نه اما از سایت warez یا همون فری افلاین و مولتی شر زیاد دانلود می کنم و سرور هاشون در ایران نیستن .
سایت مدیالیچ که مستقیم ساز تورنت هست هم سرعت خوبی داره.
برای دانلود حتما چند کانکشن دانلود کنید بهتره چون یک کانکشن سرعت خیلــی افتضاح.
اکسپرس نه اما از سایت warez یا همون فری افلاین و مولتی شر زیاد دانلود می کنم و سرور هاشون در ایران نیستن .
سایت مدیالیچ که مستقیم ساز تورنت هست هم سرعت خوبی داره.
برای دانلود حتما چند کانکشن دانلود کنید بهتره چون یک کانکشن سرعت خیلــی افتضاح.
چرا الان که نگاه میکنم تو تعرفه ها طرح طلایی و نقره ای حذف شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا همین2 روز پیش جای اون GIF که الان هست این PDF بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من طرحم تمام شده الا دارم گیگ می خرم
به نظرتون همینجور ادامه بدهم یا طرح جدیدی بگیریم؟؟؟
اقدام غيرکارشناسي شرکت مخابرات در حذف ناگهاني سرويس اينترنت شبانه رايگان، مشترکان اينترنت را سردرگم کرد
حجم دانلودهاي مصرف شده به حساب مشترکان بازگردانده مي شود
اقدام غيرکارشناسي شرکت مخابرات استان در حذف ناگهاني سرويس اينترنت شبانه رايگان، با اعتراض بسياري از مشترکان همراه بود و منجر به آن شد که مدير روابط عمومي اين شرکت پس از جلسه ويژه بررسي اين موضوع در شرکت مخابرات خراسان رضوي، در گفت و گو با خبرنگار ما اعلام کند که حجم دانلودهاي مصرف شده کاربران در ساعت يک بامداد تا 7 صبح به حساب کاربري آن ها بازگردانده خواهد شد.تماس ها و پيامک هاي متعدد کاربران اينترنت مخابرات طي روزهاي گذشته حکايت از آن داشت که شرکت مخابرات بدون اطلاع رساني قبلي، سرويس اينترنت شبانه رايگان خود را حذف کرده و اين اقدام به مصرف شدن حجم دانلود ذخيره شده بسياري از کاربران منجر شده است.مديرروابط عمومي شرکت مخابرات استان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: کليه طرح هاي اشتراک اينترنت شرکت مخابرات به قوت خود باقي است و حجم دانلودهاي مصرف شده کاربران به حساب کاربري آن ها بازگردانده مي شود. ثاقب افزود: هم اکنون بر اساس مصوبات قانوني، امکان استفاده از سرويس اينترنت شبانه رايگان به استثناي طرح اينترنت «خانواده» در ساير طرح ها وجود دارد و به دليل ناآگاهي برخي همکاران از اين مصوبه، چنين مشکلي براي کاربران به وجود آمده است.
ثاقب تاکيد کرد که حجم دانلود مصرف شده کاربران در اين ساعات به حساب آن ها بازگردانده مي شود و در صورت تغيير مصوبات مربوط به طرح، قبل از حذف سرويس اطلاع رساني انجام خواهد شد.شايان ذکر است که به دليل رايگان بودن استفاده از اينترنت در سرويس شبانه، بسياري از کاربران، فعاليت هاي اينترنتي خود را به ساعات اوليه بامداد موکول مي کنند و اين موضوع نشان مي دهد حذف شدن اين سرويس رايگان از خدمات اينترنتي شرکت مخابرات، سود هنگفتي را عايد اين شرکت خواهد کرد.
منبع: روزنامه خراسان
ممکنه بخوان بازم تغییراتی ایجاد کنن رو اینا نمیشه حساب کرد باز چه فکری تو سرشون هست اگه بازم بخوان تغییری ایجاد کنن ایندفعه باید با جمعیت بیشتر و جدی تر برخورد کنیم.
طرحتون چیه دوست عزیز؟
نه دوسته عزیز من یه مورد دیگه داشتم
همین هفته پیش بعدازکلی مصیبت یه کارشناس از مخابرات فرستادندبرای نصب بعدیه سری جروبحث با این مثلا کارشناس من زنگ زدم به 2020 واونا گفتند شماببخشید واینها منم گفتم من شکایت دارم ازشما اون دختره گفت ماایشونوتنبیه میکنیم شمابیخیال شید گفتم باشه.
بعدنیم ساعت زنگ زد وگفت بامدیرعامل صحبت کردیم ایشون گفتند اون 15000 هزینه نصبو بهتون برگردونیم شماره کارت بدید.
![]()
سلام
طرح 256 3ماهه 4 گیگ
[3 ماه]
هستش
زنگ زدم 2020 این لینگ جدیدی که توی سایت مخابرات هستش را بهشون گفتم
گفتش نه این ها نیستش
گفتم چی ها دارید گفت نقره ای طلایی و...
ماندم چیکار بکنم
ممنون
خوب اگر سرعت براتون مهمه طلایی بگیرید سرعت 250 هست.
اشنای اول هم طرح مناسبی هست
از لحاظ سرعت طلایی - نقره ایی
منظقه هم خیلی تاثیر گذار هست .
والله مولتی شیر و مدیالیچ رئ تست کردم اونام تعریفی نداشتن فری افلاینو اما هنوز تست نکردم
آقای عزیز سرعت رو میخوای چه کار / الان پینگ رو بگو چه کار کنیم /
مگه میشه بازی کرد ! وای عجب بدبختی ایی شده / آخر هفته مون رو میخواستیم خوش باشیم ولی الان باز مجبورم سرم رو دوباره بزنم به دیوار /
یعنی اینقدر پینگ افتضاح شده ( یه هفته پیش بهتر بود ) که خجالت میشکم برم به بقیه join بشم. چون بازی اونا هم خراب میشه /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)