شما خود جادو رو یاد گرفتین.(ربطس به مقدار نداره)
مقدارش رو خودتون میتونین با توجه به روح درون سول جم ها و مهارت انچنتینگ تعین کنید.
شما خود جادو رو یاد گرفتین.(ربطس به مقدار نداره)
مقدارش رو خودتون میتونین با توجه به روح درون سول جم ها و مهارت انچنتینگ تعین کنید.
من یه خونه 20000 تا خریدم حدود 10000 تا چیز قیمتی توی خونه هست
ممکنه دزد بیاد توی خونه ؟
اگه سگ بخرم از خونه محافظت میکنه ؟
یک سری راهنمایی برای لول بالا بردن
برای block بعد از این که عمرت و استامینات زیاد شد و یک ebnoy shield یا قویترش رو بگیر دستت برو پیش giant ها اگه دوتا بودن یکیش رو بکش دومی رو بزار با گرزش هی بهت ضربه بزنه تو با شیلدت بلاک کنی به صورت معجزه اسایی باعث افزایش بلاکت میشه فقط باید قدرت بلاک شیلدت بالاتر از ضربه اون باشه که بتونی به راحتی دفاع کنی.
برای افزایش illusion فقط کافیه mufel رو یاد بگیری چپ و راست مافل بزنی.
برای افزایش اسنیک برو پیش گری بیرد ها یک iron dager بگیر دستت وقتی نشتن موعظه میکنن واسه خودشون از پشت به حالت اسنیک بهشون نزدیک شو وقتی علامت چشم تبدیل به خط راست شد چپ و راست بهشون چاقو بزن اصلا متوجه نمیشن.(اولا باید عضو گری بیرد ها شده باشی بعدش هم حتما از چاقو استفاده کنی هر لول اسنیکی که اضافه شد یک سیو بزنی چون اگه خدای نکرده متوجه بشن چپ و راست برات شات میزنن)
برای افزایش pick pocket هم باید توی شهرهای بزرگ از جیب مردم طلا و انگشتر و از این سنگ های قیمتی بلند کنی.هر چی ارزش چیزی که بلند میکنی بیشتر باشه سریعتر لولت بالا میره.
برای conjunction در لول های پایین bond sword خیلی خوب جواب میده.
برای alternation دتکت لایف خوبه و ابنوی فلش بعد از مواجهه با دشمن. باید زحمت زیاد بکشی ولی به نظر خودم بهترین جادوی بازی که paralyze , mass paralyze رو میتونی به دست بیاری.
برای اسمیت هم باید اصلحه و زره بسازی یک نصفه چیت برای افزایش سرعت player.additem 5ad9e 300 این بهت 300 تا شمش طلا میده میتونی با ساخت انگشتر طلا و گردنبند طلا سرعتی لولت اسمیتت رو بالا ببری.
اگه می خواین عضو استورم کلوکها بشین برین به وایترن بعد کاخ جارل و بعد هم با آلفیریک استورم کلوک حرف بزنین.این کوئستی که میگین جنگ بین شهر هاست چطوری و از کجا شروع میشه؟
برای عضویت در امپریال ها همبرین به سلیتود و به سرباز خونه ی اونجا برین و با ژنرال تالیاس حرف بزنین و بعد اون می گه با کی حرف بزنی.(تا اون جایی که یادمه می گه برو اون زنه که همون جا کنارشه حرف بزن.)
----
دوستان به نظر شما پرک های اینچنیت رو بگیرم یا آلچمی رو؟
به نظر من که ; اچینت بهتره چرا ؟ چون : میتونی بری توی soludet( اسمش بلد نیستم شهری که عکس گرگ داره _ مقر امپرال ها ) اول شهر یه لباس فروشی هست از اونجا چند تا لباس ارزون بخری که قیمت هر کدوم 2 گلد هست و بری اونا رو اچینت کنی بسته با توجه به سنگی که استفاده کردی قیمتش بعد از اچینت قیمتش خیلی زیاد تر میشد مثلا 2 گلد میشه 120 گلد بعد میتونی اون لباس رو به همون جا که خریدی بفروشید سود زیادی داره پول soul gem هم در میاری _________________________________امروز از.قلعه ی دانگارد یه ترول زرهی خریدمعجیب دمیچ میزنه و میکشهبه راحتی یه اژدها رو حریف هست ( امتحان.کردم ) برای جنگ میفرستمش جلو مبارزه کنه خودم از عقب خونش رو زیاد میکنم ( با جادو ) قیمت 500 گلد خون 280 قدرت 330 مجیک 0 نداره خریدن : توی قلعه دانگارد توی قسمت ترول ها با صاحب شون حرف بزن و بخرید حدود 10 تا داره اگه مد زیاد کردن همراه رو هم دارید میتونید همه رو بخرید ( من مد رو ندارم امتحان نکردم شاید بشه با مد همه رو خرید )
Last edited by pirate sea; 11-09-2012 at 18:22.
اون گروهی که گفتی اسم انگلیسیش چیه ؟ چه طوری عضو بشم ؟ راهی برای بالا بردن دیسترویون داری ؟
برای اپیش ؟ ( speesh)
برای لایت ارمور ؟
برای. لوکپیس؟
هر کدوم رو داشتی بنویس :-) ممنون :-)
برای destruction راه سریعی بدون چیت وجود نداره.با چیتش اینه که یکی از master spell رو مثل fire storm یاد بگیری با (player.additem A270C 1 ) بعد موقع مواجهه با دشمن بزنی خیلی سریع افزایش لول پیدا میکنی .بهترین کار بدون چیت اینه که از faralda توی کالج وینترهولد بخوای بهت یاد بده تا 90 میاردت بالا. برای یادگیری master level spell باید لولت رو 100 کنی بعد از صحبت با faralda توی وینترهولد بهت کوئست مربوطه داده میشه.
برای speech راهی ندیدم جز خرید و فروش
لایت ارمور باید بری کلاس تا 75 یک خانومی توی میدون ریفتن اموزش میده.
لاک پیک هم هر چی مستر لول باز کنی بهتره.
شیمی از لحاظ درآمد خیلی بهتر از انچنت کردن هست اینو با اطمینان می گم من الان موادی درست می کنم که بعضی هاش بالای 1000 قیمتشون هست ... ماده اولیه هم مجانی توی طبیعت ... یکی بهترین ترکیبات واسه فروختن نه استفاده blue moutain و بال پروانه آبی هست الان لول من در حدی هست که هرکدوم رو دارم 800 می فروشم از این معجون ...
سلام.
این دی سی ال جدید که اومده فکر نکنم به پای دانگارد برسه
فقط چند تا قابلیت جدید اضافه میکنه ولی فکر نکنم که ماموریت جدیدی اضافه کنه
ولی اگه اومد خبر کنید اینجا ( برای PC )
______________ ________ _____
توی دانگارد دوتا اژدها اومده
یکشون که اسمش یادم نیست
خون 4500
قدرت 3000
مجیک نمیدونم
قدرت آتش 300 تا
کسی تا حالا اونو دیده؟ کجاست؟
من دیدم اون اژدها رو. خیلی اژدهای عجیبی بود و دم عجیبی هم داشت(مثل ماهی. فکر کنم دوزیست بود!!! )
آخرای مراحل اصلی داونگارد وقتی که میرین که Ari-El 's Bow رو بدست بیارین تو یه جایی که مثل دریاچه ی یخزده هست زندگی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)