تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 507 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا عزیز؟
    من می خوام ازش یک انتن بخرم

• من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!

Last edited by sasan.69; 04-12-2016 at 12:16.

2. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تجربه ی من از زندگی (خوب بخونیدش)
    شما صبح یا ظهر بلند میشید میرید سرکار یا دانشگاه مدرسه،یا در کل پیش رفیقاتون یا جایی که رفیقاتون باشن،بعد میبینید دارن درمورد یه چیزی که توش خرید و فروشو سود باشه،پچ پچ میکنن،نزدیک تر میشید ببینید دارن دقیقا دارن در چه موردی میکنن،خلاصه بحث رو باز مینید و میگید این چیه کاریه دلالیه دقیقا چیه ،میان میگن ما یه کار توپ پیدا کردیم تازه و داریم باش سود میکنیم!!!!(دروغ گویی ها از اینجا شروع میشه)وشما هی ازشون سوال و اینا میپرسید و اونا هم هی میگن نه نمیشه و از این حرفا نمیشه این چیزارو اینجا گفت و خلاصه میگن یه روز تعیین کن بیا یه ادرسی خودم بات میام تا کارو بت معرفی کنیم!خلاصه شما هم بلند میکنی میری اوجا و وارد یه خونه یا دفتر یا حتی فضای باز!میشید و چند نفر که خیلی م دارند کلاس میزارن و بقول خودشون شکم سیری میزنن،شروع میکنن به اینکه شما برای ایندتون چه برنامه ای دارید و دوست دارید شغل ایندتون چقد حقوقش باشه و اینا ،بعد اینکه گفتید اینا رو ،اون اقا با اون لحن باکلاس و مجلسی که داره(و البته لباس های نه انچنان مجلسی)روی یک تخته یا برگه یا هرچی شروع میکنه کشیدن چارت که مثل همون ماجراهای شرکت هرمی هستش ،اما اینا طوری زبون میریزند که انگاری اینشرکت با تمام شرکتا فرق میکنه،بعد از درامد ۱۰۰۰تومن شروع میشه و دونه دونه میاد پایین و میشه ۱۰ت،۱۰۰ت،۱ملیون،۱۰ملیون وهی بیشتر میشه تا جایی که دهنت باز بمونهو اون چارت هم چون منطقیه شما کلا طلسم میشید،خب ایشون طبق معمول بعدشم میاد جنسای شرکتو نشون شما میده و اخر سر هم میگه که این بازاریابی شبکه ایه،و قانونیه و مشکلی نداره و برای صحت قانونی بودنش برین وزارت فلان بهمان اونجا مطمعن بشید(توجه بکنید تقریبا یازده تا شرکت هستن که تو ایران فعالیت میکنن و مجوز گرفتن،مثلا بادران،پنبه ریز،تک سو و غیره،بنده رفته بودم بادران)خلاصه بین راه برگشتن به خونه هم رفیقتون میاد بقول خودشون فالوت میکنن (مساوی واژه ی نرم کردن خر کردن هر چی شما اسمشو بزارید)بعدش میرید خونه،خب بعدش ای رفیقتون هی زنگ میزنه که ایا میای یا نه ،تو هم میگی نمیدونمو باید فکر کمو اینا،،،مهم اینجاست اگه یه ادم نزدیک داشتین که تجربه کرده بود ویا شما خودتون خبر داشتید که میگید نه و تمام نقشه هاشون نقش براب میشه،اما اگه گفتید بله،شمارش معکوس برای خالی شدن جیبتونو بگید!وبا اولین زنگ رفیقتون شروع میشه!خرید ماهانه حداقل ۱۰۰تومن به بالا(بستگی به شرکت و مرام رفیقتون داره)جنسایی که هیچکس ازتون نمیخره چون یا بقولی overprice هستن یا بنجلن،ودر نتیجه شما هی میخرید هی میزارید تو خونه انبار میکنید،نکته ی جالب هم بگم اینهم بازم بسته به مرام و معرفت رفیقتونه،میاد میگه اگه میخای ادم بزاری زیر دستت باید مثلا ۴۰۰تومن یدفه خرید بزنی!(برای من ۷۰۰بود!)و شما هم که با فالو های اونا و خودتونکه پول جلو جشماتون داره بندری میرقصه، میرید از هزار راه پول جمع میکنید و خرید میزنید،ازاینجا یدفه جلسه ها شروع میشن!(پروسه ی نرم نگه داشتن)هی باید برید تو جمعشون یکی میاد بالای منبر و شروع میکنه ک...شر گفتن(واژه ی بهتری سراغ ندارم)و حرفاشونم معمولا با اد و فریاده که مثلا شما بچسبه به مغزتون،عروسی بعدی میشه ادم جمع کردن !شما باید ادمای نزدیکتونو به کار دعوت کنید و و تمام بلاهای که سرتون اوردنو سر اونا هم بیارید!و واویلا ادم جمع کردن!خیلیا بتون میگن نه،و شما فکر میکنین که اونا نفهم هستن(در صورتی که بر عکسه)یه مدت میگذره و شما هر چی هم که فالو بشین باز هم دیگه امیدی ندارین،اینجاست که میفهمید چه غلطی کردین !وقتی هم که میزنید بیرون با توپ پر و تمسخر میگن که ما با ماشینای انچنانی و کلید و یلا و حقوق فلان بهمان میایم پیشت بت سر میزنیم!و میخان بگن که شما کار اشتباهی کردین زدین بیرون،وداستان هم تموم میشه با ده کیلو جنس بنجول تو خونه که خوابیده...خاهش میکنم تو زندگی اگه کسی اومد بتون گفت براتون کار پیدا کردم اول پیگیر بشین ببینید چیه اصلا این،چون تو زندگی هیچکس عاشق چشمو ابروتون نیست الا مادر و شااااید خواهر و برادر ،برای من که اینطور بوده شما رو نمیدونم،یه چیز جالبم بگم همونایی که حرف از ماشین جنسیس و تویوتا کمری و کامارو و موستانگ میزدن،دو سه ساله گذشته و هنوزم یه پرایدم نخریدن،خواهش میکنم تو زندگی ادمای اطرافتونو بشناسید کسی میاد پول کرایتونو حساب میکنه از فلافلش بتون میده یا جزوه بتون میده رفیق نیست،وقتی این اقا رفیق میشه که مثلا شما ظامن بخاید برای وام و اون اقا بیاد ظامن بشه و پول هم بالای ۴ملیون باشه،اونوقت اون رفیقه،،،میگن رفیقو با معیار پول نسنجیم،اما هر کی اینو گفته شر و ور گفته تو این دنیا اول پول بعد هم خون بعد خدا،دنیا همینه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون که تجربه‌تان را درباره شبکه‌های هرمی نوشتید پیشنهاد میکنم این چند مطلب و بخصوص کامنتهای زیر آنرا بخوانید چون فکر میکنم تنها مطلبی باشه که بصورت علمی در اینترنت به زبان فارسی نوشته شده و بازاریابی شبکه‌ایی (هرمی سابق) را بی‌اعتبار میکند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by ehsan_iace; 04-12-2016 at 19:32.

5. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

• من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!

شاید برای شما اینجوری شده

من یبار ی مودم 4g خریدم ازشون و مشکلی نبوده
    سایت خیلی خوبیه

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاید برای شما اینجوری شده

من یبار ی مودم 4g خریدم ازشون و مشکلی نبوده
    سایت خیلی خوبیه
    بله اما دگه غلط کنم ازايناخريد کنم.... عوض اينکه پاسخ قانع کننده بدن دارن فعلا مارو سرکار مى زارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سعی کنید تا جایی که میشه تعارف کردن رو کنار بزارین، واقعا واسه خودتون مضره
    همین تعارف کردن باعث میشه که آدم نفهمه چه وقت یه نفر داره راستش رو میگه و چه وقت داره تعارف میکنه، کلا همه چیز مبهم میشه
    سعی کنیم تا جایی که میشه این آفت روابط خودمون ایرانیها رو از بین ببریم

9. 14 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

ترکیه اگه رفتین , هر کاری خواستین بکنین فقط کلاب ملاب و بار و دیسکو نرین ! چون همش از اول تا آخرش کلاه برداریه مگه اینکه شما خودتون یه حرفه ای باشین و ارمنستان و گرجستان و همه ی کشورهای منطقه رو رفته باشین و اصولا این کاره باشین , دبی از این نظر راحت تره تا ترکیه ! من گیر یه کلاه بردار تو ترکیه افتادم به خدا هنوز خجالت میکشم تو روی بابام نگاه کنم انقدر یارو مارو چاپید ، روسیه از این نظر شرف داره به ترکیه ! البته آدم اگه بتونه دور روسیه و اوکراین و کشورهای اروپای شرقی رو خط بکشه بهتره بره اروپای غربی یا ترجیحا امریکای شمالی ! الان قیمت های تور امریکا هم شرف داره به ترکیه و روسیه و امثالهم ، البته من نمیخام بگم آدم به بو و نفهمی هستم , ولی این سفر ترکیه که رفتم بعد از 5 6 هفت هشت ده سال بود که پامو از ایران بیرو ن میزاشتم و خر شدم به همین سادگی , کشورش فقط ظاهرش لیبراله ، کلا بار و کلاب یکی میره که یا خیلی جذاب باشه که من به شخصه نیستم یا بخاد چونه بزنه سر 100 دلار آخرش همو ن آشه و همون کاسه

11. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تجربه ی من از زندگی (خوب بخونیدش)
    سلام
    شما اگه داخل همین انجمن یه سرچ میکردی تجربه و نظر سایر دوستان رو میدیدی ممکن بود کارت به ضرر مالی نکشه.
    من از یه جنبه مثبت میخوام به تجربه شما نگاه کنم اونم اینه که با هفتصد تومن یاد گرفتی که راحت تر نه بگی.
    همینطور یادت باشه این موضوع جاهای دیگه ای هم ممکنه اتفاق بیفته که ضررهای خیلی سنگین تری داره.اونوقته که این تجربه به کمکت میاد.

13. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

آیفون 7 دیجی کالا رو تا از کف تون نرفته بخرید ، من آیفون 6 اس گرفتم سه میلیون و سیصد هزار ! حالا با همین قیمت به شما آیفون 7 میدن با 256 گیگ حافظه ! این یعنی اندازه یه لب تاب surface pro مایکروسافت ! حالا اس نیست که نیست مهم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ترکیه اگه رفتین , هر کاری خواستین بکنین فقط کلاب ملاب و بار و دیسکو نرین ! چون همش از اول تا آخرش کلاه برداریه مگه اینکه شما خودتون یه حرفه ای باشین و ارمنستان و گرجستان و همه ی کشورهای منطقه رو رفته باشین و اصولا این کاره باشین , دبی از این نظر راحت تره تا ترکیه ! من گیر یه کلاه بردار تو ترکیه افتادم به خدا هنوز خجالت میکشم تو روی بابام نگاه کنم انقدر یارو مارو چاپید ، روسیه از این نظر شرف داره به ترکیه ! البته آدم اگه بتونه دور روسیه و اوکراین و کشورهای اروپای شرقی رو خط بکشه بهتره بره اروپای غربی یا ترجیحا امریکای شمالی ! الان قیمت های تور امریکا هم شرف داره به ترکیه و روسیه و امثالهم ، البته من نمیخام بگم آدم به بو و نفهمی هستم , ولی این سفر ترکیه که رفتم بعد از 5 6 هفت هشت ده سال بود که پامو از ایران بیرو ن میزاشتم و خر شدم به همین سادگی , کشورش فقط ظاهرش لیبراله ، کلا بار و کلاب یکی میره که یا خیلی جذاب باشه که من به شخصه نیستم یا بخاد چونه بزنه سر 100 دلار آخرش همو ن آشه و همون کاسه

تا تو باشی دیگه دنبال کارهای خاک بر سری نری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •