سلام
به نظرنمیرسه مشکل شما از اینترنت باشه ، یک کپی بکآپ از فولدر بازی بگیرید ، بعد بگذارید یک شب تا صبح بازی آپدیت بشه ، ان شاءالله که درست می شه.
در ضمن از کی اینطوری شده؟شاید با حذف و دانلود برخی فولدر ها مشکل حل بشه ، فقط آیا مشکل از پچ بوده؟
سلام
به نظرنمیرسه مشکل شما از اینترنت باشه ، یک کپی بکآپ از فولدر بازی بگیرید ، بعد بگذارید یک شب تا صبح بازی آپدیت بشه ، ان شاءالله که درست می شه.
در ضمن از کی اینطوری شده؟شاید با حذف و دانلود برخی فولدر ها مشکل حل بشه ، فقط آیا مشکل از پچ بوده؟
تو بازی fps من حول و حوش 50 بیشتر نمیشه هرچی تغییر میدم و پینگ هم حدود 150 بودش
fps بالاتر نمیره؟![]()
بعد مثه اینکه کار میبره تا نحوه استفاده از امکانات رو یاد بگیرم![]()
الان که من دارم این پیامو میدم نتم تقریبا درسته پینگم 140 تا 150 هست و تایم اوت هم ندارم امتحانمو دادم الان بیکارمهمه چی ردیف فقط سرور euwوeuneهر دو قطع میباشند دیگه از این ضد حال بدتر
smohsen احتمالا کامپیوترت قدیمی چون fps به سخت افزار بیشتر ربط داره تا اینترنت
shadowرو تغییر بدی از همه بیشتر تاثیر میگذارد
Last edited by daniel'; 22-05-2013 at 12:03.
لانچرش رو میزنم هر دو سرور unavailable میزنه الان شد undefinedحتی سایت بازی هم نمیاد با اکسپلورر و اوپرا چک کردم هر موجود نمیباشد رو میزنهمثل اینکه میخوان نقل مکان بدن به سایت جدیدی که زده بودن (بتا) . مال شما درسته؟حتی سات موبافایر هم نمیاد
فکر کنم مشکل از اینترنت خودم ولی بقیه ی سایت ها مثل دوتا ویکی یاهو و... رو راحت میاره
Last edited by daniel'; 22-05-2013 at 12:27.
خوب مشکل از اینترنتته ، یککم صبر کن درست میشه
من الآن تست کردم ، پینگ 256 ، هر چند مین هم یک delay اساسی می داد ، شانس آوردم malphite داشتم.
fps بالای 30 مناسبه.
احتمالا همون خطای فایر وال(اگر تا حالا با این مشکل روبه رو نشدی وبرای اولین باره احتمالا درست شه دیگه پیش نیاد گاهی وقتا برای منم پیش میاد)راهش اینه که واستی به هیچی دست نزنی وقتی یه صدا داد یا حالت پوینتر موست تغییر کرد اینترو بزنی و دوباره صبر کنی تا صفحه ی لود بیاد امید وارم درست شه![]()
برین بابا من fps نورمال 10 ه ، تو تیم فایقت 0تو بازی fps من حول و حوش 50 بیشتر نمیشه هرچی تغییر میدم و پینگ هم حدود 150 بودش
fps بالاتر نمیره؟![]()
بعد مثه اینکه کار میبره تا نحوه استفاده از امکانات رو یاد بگیرم
fps بالای 30 مناسبه.صفحه وایمیسه
همه چی ام low کردم ولی
![]()
دل همتون بسوزه مال من همیشه fps ام 61تنظیماتشم همش رو very highبه جز سایه که روی high یکی جواب ما رو بده مال شما الان سرور ا همه درستن و میتونید بازی کنید؟دوباره این بازی خراب شد و تو این فروم ولو شدیم
![]()
Last edited by daniel'; 22-05-2013 at 12:53.
من delay دارم ...... دیروز نبود اصلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)