تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 827 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند
    ضدویروس که بستگی به خودتون داره. هر کدام بنظرت بهتره.

ولی بنظرم حتما برنامه های اسکن USB مثل USB Disk Security را روی سیستمت نصب کن.

SMADAV را هم نصب کردم. کارش خوبه و با ضدویروست تداخل نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بسيار ممنون از شما ...
    بازهم چندتا سوال ...

1. خب در صورتيكه هارد به روتر وصل شده باشه و كامپيوتر هم به روتر وصل شده باشه ، چطوري به هارد دسترسي داريد منظورم اينه كه هارد بصورت بصورت يك درايو در my computer ديده ميشه يا نه مثلاً بايد IP آدرس در مرورگر تايپ بشه .

2. سوال مهم ديگه اي كه داشتم : فرض كنيد گوشي بصورت Wi-Fi از طريق روتر به محتويات هارد دسترسي دارد . آيا در اينصورت ارتباط گوشي با اينترنت قطع ميشه يا همچنان ميتوان از اينترنت استفاده كرد (يعني گوشي موبايل هم به اينترنت دسترسي داشته باشه و هم به هارد فقط از طريق wi-fi)

3. آيا روتر و هارد بصورت اتوماتيك پيكر بندي ميشوند ؟؟ منظورم اينكه كاربر معمولي ميتونه اين هارد و روتر راه اندازي كنه يا اينكه نياز به متخصص شبكه براي راه اندازي هست ؟؟
    ١. هارد يه اي پي ميگيره براي تنظيمات با مرورگر وصل ميشي به تنظيمات ولي براي استفاده يه درايو مياد تو ماي كامپيوتر. درايوي كه مياد عكس شير داره.

٢. همزمان ميشه هم از اينترنت هم از هارد استفاده كرد. هارد هم همزمان از اينترنت استفاده ميكنه.

٣. اساس كار خيلي سادست. اگر مباني اوليه شبكه رو بلد باشي مشكلي نداري. ولي اگه يه مشكل پيش بياد كه يه كاربر معمولي نميتونه بفهمه مشكلش از كجاست و ممكنه خراب كنه. اگه از شبكه خوب استفاده كردين و بلدين اونوقت اين هاردو بگيرين كه اطلاعاتتون از روش نپره. از طرفي بايد منيتشم خوب باشه كه همسايه ها به هاردتون وصل نشن. يا اگه يه مهموني اومد خونتون و رمز رو گرفت نتونه وصل شه به هارد

4. 2 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان پدرم درومد تا اجازه پخش ام كا وي رو سرور twonky بگيرم فابريكيش ورژن پنجه كه فايلهاي ام كا وي رو پخش نميكرد الان كردمش ورژن هفت. دستگاه خودش سيستم عاملش لينوكسه و فقط از طريق اس اس اچ ميشه رفت تو سيستم عاملش براي اين كه يه برنامه فابريكي رو از روش بخواي عوض كني پدرت درنياد خيلي سخت بود.

هارده خداست هركاري باهاش كني با ايميل بهت خبرميده. شرط ميبندم تا حالا اينجوريشو نديده بودين) الان ايميل داد تو ساعت يك ظهر شات داون شده.

6. 2 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان پدرم درومد تا اجازه پخش ام كا وي رو سرور twonky بگيرم فابريكيش ورژن پنجه كه فايلهاي ام كا وي رو پخش نميكرد الان كردمش ورژن هفت. دستگاه خودش سيستم عاملش لينوكسه و فقط از طريق اس اس اچ ميشه رفت تو سيستم عاملش براي اين كه يه برنامه فابريكي رو از روش بخواي عوض كني پدرت درنياد خيلي سخت بود.

هارده خداست هركاري باهاش كني با ايميل بهت خبرميده. شرط ميبندم تا حالا اينجوريشو نديده بودين) الان ايميل داد تو ساعت يك ظهر شات داون شده.
    این سرور twonky چی هست ؟؟
    البته ببخشید در این زمینه مبتدی هستم !!!

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

١.مستقيم به كامپيوتر وصل نميشه بايد حتما به روتر وصلش كني(اگه بخواي به كامپيوتر مستقيم وصل كني متورك امولاتور ميخواي كه اصلا توصيه نميشه و به دردسرش اصلا نميرزه)

٢. كلا فقط يه كابل اترنت به پشتش ميخوره و بس. در مورد كابل اين كابل گيگابيت اترنته كه يه مدل از اترنت معمولي بالاتره. سرعتش ده برابر اترنته معموليه ولي اترنت معمولي هم با سرعت قابل قبولي جواب ميده ( ده تا پونزده مگابايت بر ثانيه براي اترنت معمولي) اين دستگاه كابل اترنت معمولي هم قبول ميكنه.

٣. الان تلويزيون با يه كابل اترنت به روتر وصله هاردم به روتر وصله. من هر فيلم يا عكس يا موزيك يا فايلي كه لازم داشته باشم با هر وسيله اي كه در دسترس دارم ميتونم به صورت همزمان استفاده كنم. الان كامپبوتر داره از روش سي دي رايت ميكنه با گوشيمم دارم فرندزو ميبينم به صورت همزمان.

٤. روتر من واسه سه سال پيش با مارك ايسوسه كه همون موقع هم جزو مدلاي كف بود. سرعت وايرلس دو و نيم مگابايت بر ثانيه و از رو كابل ده مگابايت بر ثانيست. فرمتم ربطي نداره هارده خودش سي پي يو داره كه فرمت به روتر ربطي نداره به دستگاه هاي استفاده كمنده ربط داره.

٥. روتر ها جديدا اكثرا همشون پشتشون دو تا يو اس بي داره كه واسه هارد - فلش و پرينتر استفاده ميشه. روترهايي هستن كه مودم اي دي اس الم باشن واي تو ايران كم لطفي شده و فقط برنداي لينكسيس زيكسل و بلكين و به مقدار ناجوانمودانه اي دي لينك پيدا ميشه. بقيشون يا پيدا نميشن يا پدرت در مياد پيدا كني. كلا خريد رونر الان توصيه نميشه. سه ماه ديگه روتراي نسل پنجم (ac) تو بازار پر ميشه. من با اين كه خودم شديدا احتياج دارم صبر ميكنم تا بيان.

كلا قابليتهاي اين دستگاه خيلي بالاتر از چيزيه كه تو زهنتون ميگنجه. من با يه روتر تاريخ گذشته كلي دارم باش حال ميكنم اگه روترتون واسه يه سال پيشم باشه سرعت هارد راضيتون مبكنه واسه انتقالاي گنده هم يه كابل وصل ميكنين و سرعتش چند برابر وايرلس ميشه.
    سلام.دوست عزیز در مورد این قسمتی از متن شما که بولد کردم سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
    تا اونجا که من تو سایت ایسوز دیدم برای روتر وایرلسی مثل ASUS N13U باید فرمت هاارد یا فلش یا ... FAT32 باشد تا بتونه بخونه.اینطوری نیست؟؟
    البته اضافه کنم مدل های خاصی از ایسوز این شکلی هستند وگرنه مدل های بهتر اون NTFSهم میتونند بخونند..

شما روتر وایرلس یا مودم وایرلس دارید؟ میشه اسم ببرید ؟(برند و مدل)
    موفق باشید

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.دوست عزیز در مورد این قسمتی از متن شما که بولد کردم سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
    تا اونجا که من تو سایت ایسوز دیدم برای روتر وایرلسی مثل ASUS N13U باید فرمت هاارد یا فلش یا ... FAT32 باشد تا بتونه بخونه.اینطوری نیست؟؟
    البته اضافه کنم مدل های خاصی از ایسوز این شکلی هستند وگرنه مدل های بهتر اون NTFSهم میتونند بخونند..

شما روتر وایرلس یا مودم وایرلس دارید؟ میشه اسم ببرید ؟(برند و مدل)
    موفق باشید
    اين كه اون روتر فت ٣٢ رو ساپورت نميكنه درسته. اينجا مشكل سر سي پي يو ميشه. سي پي يو مودم منم قديميه ولي اين هارد خودش سي پي يو رو داره و اطلاعات رو ميخونه و روتر فقط وظيفه انتقال اطلاعات رو داره. ولي اون روتري كه شما ميگي سي پي يوش خودش بايد اطلاعات رو از رو فلش يا هارد بخونه و اين ميشه مشكلش. از طرفي برنامه نويسي و سخت افزاري دوتاش براي خوندن اطلاعات از رو هارد مهمه. سي پي يو هارد من عمرا نميفهمه فرمت بندي چيه و فقط وظيفه انتقال اطلاعاتو داره و كار خوندن اطلاعات با هارده. روتر من واسه سه يا چار سال پيشه مدلشم ايسوسه wl-am604 ه كه يه سرچم كني فكر نكنم تو اينترنت پيدا شه.

در مورد توينكي يه نرم افزاره كه روي هارد وصله. الان تلويزيون يا وسيله هاي DLNA فقط قابليت خوندن اطلاعات رو از روي شير دارن ولي نميتونن تو هارد بگردن و همه ي اطلاعاتو ببينن. وظيفه ي اين نرم افزار اينه كه اطلاعاتو به مجموعه هاي DLNA بفرسته. فقط براي همين وسيله هاستو ربطي به كامپيوتر نداره. كامپيوتر مستقيم بدون نرم افزار وصل ميشه.

12. 2 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها الان سرعت يو اس بي دو و يو اس بي سه چنده؟ من ايمو با شبيه سازي شبكه و كلي دردسر تا چل مگابايت بر ثانيه بدون روتر بردم. سرعتش خوبه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها الان سرعت يو اس بي دو و يو اس بي سه چنده؟ من ايمو با شبيه سازي شبكه و كلي دردسر تا چل مگابايت بر ثانيه بدون روتر بردم. سرعتش خوبه؟
    سرعت read هارد وسترن my book essential من بالاي 100 مگابايت هست .

سرعت بقيه هاردها هم :

سرعت usb3 براي هاردهاي پرتابل 5400rpm

سرعت usb3 براي هاردهاي آداپتوري

سرعت usb2 براي هاردهاي پرتابل

سرعت usb2 براي هاردهاي آداپتوري

Last edited by ata.royalfalcon; 10-07-2012 at 14:02.

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام یک هارد می خوام بین 500G تا 1T و بیشتر مدنطرم گونه های portable است. از بین هارد های سیگیت و وسترن کدام یک بهترند و کدام قابلیت اعمال پسورد روی هارد را دارند؟ من سیستم عاملم مکینتاشه از بین هارد هایی که این دو شرکت برای سیستم عامل مک به ویژه با قابلیت ساپورت FireWire 800 عرضه کردند کدام یک در ایران موجوده؟ و قیمت انها چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •