سلام کسی جایی سراغ داره مثلا بصورت کامل سینوس ها کسینوس ها و تانژانت (اگرم شد کتانژانت) درجات مهم (نهایی-کنکور)
بصورت کامل نوشته شده باشه؟ممنون میشم دوستان قربانتان.![]()
سلام کسی جایی سراغ داره مثلا بصورت کامل سینوس ها کسینوس ها و تانژانت (اگرم شد کتانژانت) درجات مهم (نهایی-کنکور)
بصورت کامل نوشته شده باشه؟ممنون میشم دوستان قربانتان.![]()
سلام.
اگه داشته باشیم:
اونوقت جمله ی بعدی برابر میشه با:
اون کسر یک n ام که با قرمز مشخص کردین در واقع باید همونطوری که نوشته باشه. چرا باید نباشه؟
یه نکته ی دیگه هم اینکه به نظر میاد کران پایین n در سیگما باید از 1 شروع بشه نه از صفر! چون در اونصورت در جمله ی عمومی سری، یک تقسیم بر صفر خواهیم داشت.
==============================================
سلام.
ببین از بین این عکسهای زیر با کدوماش بیشتر حال میکنی
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
یه فایل word هم پیدا کردم که از 1 تا 45 درجه رو بررسی کرده. برای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کلیک بنما
موفق باشین.
90/11/26
Last edited by davy jones; 15-02-2012 at 12:57.
با سلام .
با تشکر از پاسختون .
اخه همیشه برای a (n+1) به جای n ها n+1 رو میزاشتیم . برای همین هم پرسیدم . الان اگه بخوایم اون جوری بریم که دیگه 1/n رو نمیخواد . درسته ؟
اون کران پایین هم .......باید از یک باشه . درسته ولی توی کتاب هم همین جوری نوشته ........
ولی حق با شماست .
Last edited by skyzare; 15-02-2012 at 13:13.
سلام.
اونجوری هم که نگاه کنیم بازم فرقی نداره. در حالت کلیبرابر با مجموع وارون های از 1 تا k هستش. حالا اگه بیایم و بگیم
در حقیقت منظورمون مجموع وارون های اعداد طبیعی از 1 تا k+1 هستش. که در این بین وارون عدد k هم شاملش میشه. در حقیقت این یک تابع نیست که با مفهوم ازا گذاری اون رو بشه توجیه کرد.
در حقیقت خودش یه سری هستش:
و وقتی که به جای n از n+1 استفاده کنیم، منظورمون ادامه دادن محاسبه ی سری تا جمله ی n+1 ام خواهد بود.
موفق باشین.
90/11/26
با سلام .
با تشکر از پاسختون .
در حقیقت این یک تابع نیست که با مفهوم ازا گذاری اون رو بشه توجیه کرد.
ببخشید با مفهموم ؟؟؟؟ اون قرمزه چی نوشتید ؟ همون جایگذاری هست دیگه درسته ؟
=======================================
اساتید این سری به چی همگرا میشه ؟
با ولفرام چک کردم نوشته e ولی متوجه نمیشه چرا این نوشته ؟ مگه e با این سری برابر نیست ؟
Last edited by skyzare; 16-02-2012 at 12:59.
سلام.
بله منظورم همونه. اون موقع که ما این درس رو بهمون تدریس میکردن از این واژه استفاده میکردن
در مورد والفرام هم کم کم دارم بهش شک میکنم. نتایج بی ربط زیاد میده. شما تو لینکی که گذاشتین اگه به جای عبارت 1+2+3+..+n که نوشتین بنویسین 1+2+3+4+...+n جوابی که به شما میده فرق خواهد کرد! اگه بنویسین 1+2+...+n بازهم جواب متفاوت دیگه ای میده که البته همشون غلط اند.
علی الحساب بنده این جواب رو دستی براتون نوشتم:
موفق باشین.
90/11/27
========
ویرایش:
در فرمولی که نوشتم یه غلط تایپی وجود داره.سری یک تقسیم بر n فاکتوریل که در خط دوم در تساوی وسط نوشته شده باید به صورت سری 1 تقسیم بر n-1 فاکتوریل باشه. البته جواب کلی فرقی نداره.
Last edited by davy jones; 16-02-2012 at 15:17.
با سلام .
با تشکر از پاسخ شما .
طبق چیزی که شما برای صورت نوشتید در واقع صورت یه تصاعد عددی هست . درسته ؟
ببخشید من این اخرش رو متوجه نشدم نگاه کنید :
دیگه ادامه اش نمیتونم بنویسم . نمیدونم چه جوری این سری ابی شده 2e و قرمزه شده e
بعد اون سری قرمزه اگه از صفر بخواد شروع بشه مخرج میشه فاکتوریل عدد منفی یک . مگه فاکتوریل عدد منفی هم داریم ؟
Last edited by skyzare; 17-02-2012 at 10:21.
با سلام ...
خوب این قسمت طبق پست شما میشه :
================================================== =
=============================================
که حالا اگه طرفین رو داخل 1/2 ضرب کینم . میشه همون جواب شما .
فکر کنم لقمه رو 1000 بار دور دهنم پیچوندمتا به جواب یه خطی شما برسم .
Last edited by skyzare; 17-02-2012 at 10:16.
با سلام .
فکر کنم متوجه شدم شما چه جوری نوشتیددرسته ؟
==================================================
سلام.
بله کاملا درسته.
شرمنده که وقت نکردم بیام و خودم جواب رو بنویسم. البته خیلی هم بد نشد چونکه خودتون دست به کار شدین و حلش کردین. فکر کنم از این به بعد اگه برای هر سوالتون دو روز معطل کنم خودتون به جواب میرسین
اگر هم که کلا نیام، احتمالا شما یکی از بزرگترین ریاضیدانان جهان خواهید شد!
موفق باشین.
90/11/28
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)