دوستان لطفا آنتی ویروس خودشون رو آپدیت شده تست کنند و مورد بعدی تو تنظیمات در بهترین حالت شناسایی ویروس قرار بدند.ممنون![]()
دوستان لطفا آنتی ویروس خودشون رو آپدیت شده تست کنند و مورد بعدی تو تنظیمات در بهترین حالت شناسایی ویروس قرار بدند.ممنون![]()
درست که وارد لیست سفید میشه / ایا با اجرا این برنامه تست کننده / فایروال جلوشا گرفت یا اجازه ارسال دیتا را داد ؟
چون وقتی فایلی وارد لیست trust میشه / کسپر ورودی و خروجی برنامه را بهش allow میده !
برای همین میخام بپرسم ایا دیتا را به سرور تونست برنامه ارسال کنه یا توسط کسپر بلاک شد؟
ممنون میشم پاسخ بدید .
من تست کردم
چون trust کرد و امضای دیجیتالی داشت بلاک نکرد و ارسال شد
سلام
11 نمونه
پسورد:123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا اگه منظورتون اون صفحه یا Page هست که باز میکنه و نوشته و آی پی رو میده ، بله باز کرد و اونا رو نشون داد.
اسکن کاسپرسکی با آخرین آپدیت این تایج بدست اومد :
(ضمنا چک کردم یک فایل مونده بود)
ولی در پروپرتیس برنامه / امضای دیجیتالی دیده نمیشه !
شاید توسط ksn برنامه را پاک و مطمئن تشخیص داده و وارد لیست سفید کرده.
اگر میشه این برنامه را از لیست trust حذف کنید و د رمنو تنظیمات / app control
این گزینه را میخام روی low rest یا high rest بزارید و مخرب را باز تست کنید وببنید ایا باز فایروال اجازه میدهی ا نه / سوال میپرسه از کاربر.
در این منو for unkown application را از پیش فرض به move to the following.... بروی low یا high قرار بدید و باز تست کنید و ببنید ایا بلاک میکنه یا نه.
در ضمن تیک گزینه trust application with digital signature را یه بار با تیک دار تست کنید و بعدش هرمنویی که انتخاب کردید / و تست زدید / این برنمه را از لیست حذفش کنید و بعد تیک گزینه که گفتم را بردارید + تنظیمات یکه شما از پیش فرض برویmove to the following میگذارید .
یعنی دوتا تست کنید .
یکی با این گزینه که از 3 گزینه یا شما یا low را انتخاب کنید یا high
و دومی تیک گزینه trust application with digital signature را بردارید برای تست دوم / + تنظیمات این بخش هم
move to the following یا روی low باشه یا روی high
ولی قبل از هر دوتست باید برنامه تست کننده فایروا را از لیست اپ کنترل حذف کنید / تا تنظیمات جدید بروی اجرا شدن این فایل / قرار بگیره.
میخایم بدونیم تنظیمات پیش فرض با تنظیمات دستی چقدر در قدرت یک سوییت تاثیر گذار هست.
مرسی سینا جان
Hello,
light.exe - Trojan.Win32.Scar.esem
New malicious software was found in this file. It's detection will be included in the next update. Thank you for your help.
Regards, Fedor Sinitsyn
Virus Analyst
11 مورد آخری ، Comodo هفت مورد .
برنامه رو به قسمت low restricted منتقل کردم باز هم بلاک نکرد
نکته جالب اینه که تو اپ کنترل 2تا ادمک قسمت popularity برای این برنامه روشنه
ولی وقتی به قسمت high restricted وارد کردم بلاکش کرد
ولی خود کسپر هر کار کردم به صورت اتومات به high یا low منتقل نکرد و trsut کرد چون popular هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)