سلام
دستگاه رو کی خریدی ؟
سلام
دستگاه رو کی خریدی ؟
سلام دوستان مگه باطری این لپ تاب بیشتر از یک سال گارانتی داره؟
خیر،یک ساله آقا محسن گل![]()
خیلی ممنون دوست عزیز.![]()
دوستان عزیز سلام
دستگاه من داره 2 ساله میشه . تنها مشکلی که داشتم اینه که کمی داغ میکنه . حالا نمیدونم ببرم گارانتی تا تموم نشده بدم یه نگاهی بهش بکنه یا نه ؟ گاهی کاریم که نمیکنم صدای فنش در میآید (مثلا وب گردی)
باتریم که کلا 15 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و خراب شده . از اولش هم که نو گرفته بودم یک ساعتو ربع بیشتر نگه نمیداشت . قیمت باطری چنده ؟ کسی گرفته و اگه بخوام 9 سلولی بگیرم چند در میآید ؟
سلام من تقریبا 2 سالی می شه که این لپ تاپ دستمه و واقعا هم راضی ام ، گفتم تجربه n61jq خودم رو با دوستان شیر کنم
من اینجا هر چند وقتی سر میزنم مشکلی که همیشه می بینم باتری هست من wear level باتریم 8% بعد از 2 سال ، تنها کاری که می کنم اینه که هر 15 روزی( نه خیلی هم دقیق) با باطری کار می کنم و روی 15% به شارژ میزنم، هر 1، 2 ماهی یک بار هم کلا با باتری کار می کنم تا سیستم hibernate می شه و دستگاه رو خاموش شارژ می کنم ، از روز اول هم زیر دستگام cool pad هست که همه می دونید حرارت با باتری صحبت می کنه پس کولپد بدرد باتری هم می خوره
نکته بعدی واسه کم کردن حرارته، فرضاً شما می خوای وبگردی کنی آهنگی گوش بدی و .... اینها با این لپ تاپی که زیر دستته کاری نیست من خودم بیشتر مواقع روی حالت باتری سیوینگ که خودم توی power 4 gear به این صورت min processor state 5% و max processor state 15% در حالت plugged in تنظیم کردم استفاده می کنم و هم من کارم رو انجام می دم هم سیستم کاملا خنکه هر وقت کارم سنگین بشه با یه کلیک high performance
نکته مهم بعدی آپدیت کردن هست من که بایوسم 212 هست، آپدیت چیپست و گرافیک و ....... خیلی راحت اینها رو حاضر و آماده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته اند که دانلود می کنیم
بهش برسید خوب پسریه![]()
Last edited by aka_karkas; 04-04-2012 at 12:51.
سلام دوست عزیز به غیر از استفاده از cool pad تو بقیه موارد دقیقا من هم همینطور مثل شما از باطری استفاده میکنم و الحمدالله باطریم هم تقریبا مثل روز اول شارژ نگه میداره.![]()
سلام
من 2شنبه دستگاهم رو بابت لولا بردم امرتات،کلی صحبت و اینا،قرار شد وقتی لولا واسشون رسید بهم خبر بدن
5شنبه زنگیدن واسه استعلام قیمت
گفتن اسوس لولا تک نمیفرسته !!! و کل ماژول کاور دستگاه میاد واسشون،یعنی قاب ال سی دی- خود ال سی دی - به همرا لولای های هر 2 طرف کامل قیمت هم 75 تومن و گفتن که زود هم بهشون خبر بدم که میخوام یا نه
خوب،چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟
خواهشا سریع جوابم رو بدین،ممنونم
اون یکی دوستمون که لولاش شکسته بود چی کار کرد ؟
سلام پوریا جان مگه دستگاهت گارانتی نداره که 75 تومن میخوان بگیرن؟
راستی پوریا جان مگه قبلا لولای لب تابت شکسته بود , درستش نکرده بودی؟
دوباره شکسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)