تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 500 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه vorna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران.میرداماد

پيش فرض

سلام اینترنتم wi fi
    میخواهم بشه با موبایل و لپ تاپ وصل شد.
    این سایتی که فرمودید رفتم سریال رو وارد کرد مشخصات کلی دستگاه گفت پس حله؟
    Last edited by vorna; 17-08-2011 at 08:38.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام اینترنتم wi fi
    سلام
    یعنی الان تو خونه مودم بی سیم داری؟ خب همین الان بی هیچ وسیله ی اضافه ای می تونی با لپ تاپت بپری تو اینترنت
    ویندوز 64 بیتی خیلی بهتره چون حداکثر توانایی سیستمت رو به کار می گیره
    حل بود از اول، برو حالشو ببر

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام اینترنتم wi fi
    بعنی یه انتن رو پشت بون داری که امواج رو می گیره و با کابل میرسونه به pc، پس باید روتر بگیری.

معمولا خود isp که ازش اینترنت می گیری هم باید داشته باشه، بهتره ازشون بپرسی که از چه مدل روتر و به چه قیمتی استفاده می کنند

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان. یکی از اقوام قصد خرید لپ تاپ اپل داره. یه اشتباهی کردم محصولات اپل رو بهش نشون دادم اونم مثل این بچه کوچیکا پاشو کرده تو 1 کفش که من اپل میخوام. هرچی از مشکلاتش گفتم قبول نکرد
    حالا میخوام ببینم تا 1.800 چی میتونه بگیره از اپل. سایز حداکثر 15 اینچ. کار خاصی هم با لپتاپ انجام نمیده در حد اینترنت و غیره
    مرسی

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. یکی از اقوام قصد خرید لپ تاپ اپل داره. یه اشتباهی کردم محصولات اپل رو بهش نشون دادم اونم مثل این بچه کوچیکا پاشو کرده تو 1 کفش که من اپل میخوام. هرچی از مشکلاتش گفتم قبول نکرد
    حالا میخوام ببینم تا 1.800 چی میتونه بگیره از اپل. سایز حداکثر 15 اینچ. کار خاصی هم با لپتاپ انجام نمیده در حد اینترنت و غیره
    مرسی
    مشکل ؟؟ از کی تا حالا مشکل پیدا کرده ما نفهمیدیم

داره خودمونی میشه pvmagician's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند وقته می خوام لپتاپمو عوض کنم (کهنه شده و جواب گو نیست!) ولی بسن اپل و ویندوز دار ها موندم!!!

ببینید من یه کاربر حرفه ای ویندوز هستم، شاید 10 برابر یوزر های معمولی نرم افزار دارم (حالا متفرقه یا تخصصی!) و دوری از همه ی این ها در مک برام خیلی سخته!

برادرم 3ماهه غول بازار ویندوز دار هارو خریده ولی واقعا اصلا ارزش نداره، یعنی یه کم از مال من بهتره! D:

من بیشتر کار سنگینم با نرم افزار فتوشاپه و معمول فایل های گرافیکیم از 1گیگابایت حجم بیشتری دارند و حدااقل 4گیگ رم روی ویندوز لازم دارم!

بودجم حدود 1.5 میلیون بیشتر نیست!
    گمونم توی این رنج فقط MC700 باشه!

بازی نمیکنم، و فقط کاربر نرم افزار (اما زیاد و سنگین!) هستم!

میشه راهنمایی کنید که:

چه مدلی الان بهتره بخرم؟ (با توجه به بودجم و شدیدا کاری که میخوام بکنم!)
    بازار قیمتش چطوره، اگه بالاست، میتونم 2 ماهی هم صبر کنم!
    مدل های جدید اپل کی وارد بازار میشن؟
    ارزش دار بخاطر مدل های جدید صبر کنم؟ (یعنی قیمت اینایی که تو بازاره کم میشه یا خودشون مثلا خیلی بالا نیستن و..)
    کلا با کارایی که میکنم ویندوز بهتره با اپل؟

اگه بودجم کمه، شما بازم پیشنهادتونو با بهترین نیاز من بدید، من بودجمو شاید تونستم افزایش بدم.

بی نهایت تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشکل ؟؟ از کی تا حالا مشکل پیدا کرده ما نفهمیدیم
    سخت نگیر برادر. همین که نرم افزارای ویندوز توی سطل آشغال هم پیدا میشه ولی نرم افزارای اپل رو باید از تو گاوصندوق پیدا کرد میشه مشکل دیگه.
    شما راهنمایی کن این برا منو تو مشکل نیست برا کسی که با ویندوز به زور کار میکنه مشکله اونم چه مشکلی

9. این کاربر از ^^SAEED^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی
    سلام
    با حدود 1900 می شه 724 خرید اما اگه 15 اینچ می خوای حداقل باید 2200 بدی

سلام
    دوستان من چند وقته می خوام لپتاپمو عوض کنم (کهنه شده و جواب گو نیست!) ولی بین اپل و ویندوز دار ها موندم!!!

ببینید من یه کاربر حرفه ای ویندوز هستم، شاید 10 برابر یوزر های معمولی نرم افزار دارم (حالا متفرقه یا تخصصی!) و دوری از همه ی این ها در مک برام خیلی سخته!

برادرم 3ماهه غول بازار ویندوز دار هارو خریده ولی واقعا اصلا ارزش نداره، یعنی یه کم از مال من بهتره! D:

من بیشتر کار سنگینم با نرم افزار فتوشاپه و معمول فایل های گرافیکیم از 1گیگابایت حجم بیشتری دارند و حدااقل 4گیگ رم روی ویندوز لازم دارم!

بودجم حدود 1.5 میلیون بیشتر نیست!
    گمونم توی این رنج فقط MC700 باشه!

بازی نمیکنم، و فقط کاربر نرم افزار (اما زیاد و سنگین!) هستم!

میشه راهنمایی کنید که:

چه مدلی الان بهتره بخرم؟ (با توجه به بودجم و شدیدا کاری که میخوام بکنم!)
    بازار قیمتش چطوره، اگه بالاست، میتونم 2 ماهی هم صبر کنم!
    مدل های جدید اپل کی وارد بازار میشن؟
    ارزش دار بخاطر مدل های جدید صبر کنم؟ (یعنی قیمت اینایی که تو بازاره کم میشه یا خودشون مثلا خیلی بالا نیستن و..)
    کلا با کارایی که میکنم ویندوز بهتره با اپل؟

اگه بودجم کمه، شما بازم پیشنهادتونو با بهترین نیاز من بدید، من بودجمو شاید تونستم افزایش بدم.

بی نهایت تشکر
    سلام
    منم دقیقا مشکل شمارو داشتم
    اما وقتی لپ تاپ اپل می خری صرفا این نیست که فقط باید با مک کار کنی و می شه با یه ویندوز 64 بیتی در کنارش از 4 گیگ رمش استفاده کنی
    پیشنهاد من اینه که با حدود 1900 مدل 724 رو بخری و با ویندوزش کار کنی تا کم کم رنج نرم افزاری مک گسترده تر بشه
    مدل بعدی زودتر از 6 ماه دیگه نمیاد و وقتی هم که بیاد تا 4 ماه قیمت هاش بدجور بالاست و ارزش صبر کردن نداره
    قیمت فعلی دیگه از اینی که هست پایین تر نمیاد و تا چند وقت دیگه که تو بازار نایاب بشه بالاتر هم می ره

سخت نگیر برادر. همین که نرم افزارای ویندوز توی سطل آشغال هم پیدا میشه ولی نرم افزارای اپل رو باید از تو گاوصندوق پیدا کرد میشه مشکل دیگه.
    شما راهنمایی کن این برا منو تو مشکل نیست برا کسی که با ویندوز به زور کار میکنه مشکله اونم چه مشکلی
    باهات موافقم بدجور
    اما کنارش ویندوز نصب می کنی و مشکلی نیست دیگه

11. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چاکریم سعید خان. این 724 چند اینچه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.یه کمک فوری میخواستم.
    من از Apple MacBook Pro MC723 خوشم اومده ولی تا حالا با مک کار نکردم.می خواستم یه توصیفی ازش کنید واینکه برنامه ها و بازی های ویندوز سون رو میشه روش نصب کرد یا باید روش سون ریخت.
    من بین این مدل و asus lamborgini VX7 که دقیقا یه قیمتند ولی رو اسوز گرافیک nVIDIA Gforce GTX460M 3GB!! نصبه گیر کردم.خواهش می کنم که یه دید واضح از اپل به من بدهید.
    تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •