اشتباه!!!!!!!!
هر چه قدر که مقدار cinr بیشتر باشه بهتره و هر چه قدر که مقدار rssi کمتر باشه بهتره
اشتباه!!!!!!!!
هر چه قدر که مقدار cinr بیشتر باشه بهتره و هر چه قدر که مقدار rssi کمتر باشه بهتره
از کجا چنین حرفی میزنی؟ CINR مقدار نویز موجود هست هر چه بیشتر باشه بهتره؟
وقتی این مقدار به 40 برسه کلا اینترنت شما قطع میشه. میتونی امتحان کنی
این هم جواب شما از یک کارشناس مخابرات:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
مشکل آنتن دهی یعنی مقدار RSSI از -80 کمتر بشه یعنی برسه -85 و ...
چراغ های مودم خیلی ملاک نیست و این اعداد مهم تر هستند. البته اگر منطقه سبز هستید و تداخل امواج نداشته باشید قطعا افت سرعت نخواهید داشت
من کاری ندارم که کارشناسای بی سواد مخابرات چی گفتن , شما میتونی از بین این همه مقاله ای که تو اینترنت درباره وایمکس هست بری بخونی و بفهمی اگر هم نخواستی ساده ترین راه زنگ بزن از ایرانسل بپرس
این اطلاعات شاید کمک کنه :
شاخص قدرت سیگنال دریافتی RSSI = Recieved signal strenth indicator
CINR = Carrier to interference and noise ratio
SINR = Signal to interference and noise ratio
در نتیجه هر چی RSSI بیشتر باشه یعنی قدرت سیگنال بیشتره.![]()
تخفیف ویژه وایمکس ایرانسل به مناسبت ماه مبارک رمضان
به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان، با ثبت نام در تاریخ ۱۰ و ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۰، از هدایای ویژه بهرهمند شوید...
• به کاربران جدیدی که تمایل دارند سایر طرحهای تعرفه را انتخاب کنند، ۵۰% تخفیف در قیمت مودمهای USB و Wi-Fi تعلق میگیرد.
لطفا توجه داشته باشید که مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود.
اطلاعات بیشتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ebhaam; 31-07-2011 at 16:46.
مقدار CINR به نسبت RSSI بالا میره و برای داشتن اینترنت با کفیت خوب باید نسبت به هم توی یک رنج باشه ، اما خوب CINR 40 وااقعا باعث قطعی اینترنت میشه ،از طرفی اگه RSSI مثلا روی -70 باشه ولی CINR زیر 10 امکانش هست که ارتباط برقرار نشه
اتفاقا اول از همه از ایرانسل پرسیدم
مشکل تداخل امواج که داشتم به من گفتن دور مودم فویل بپیچ و سعی کن تا 25 بیاد پایین. الان رسوندمش به 17 و اصلا مشکل سرعت ندارم.
حالا کارشناس مخابرات شد بی سواد؟
هی من میگم CINR یعنی نویز شما میگی هر چی بیشتر باشه بهتره....![]()
دوستان دانشمند کاری نمیشه کرد تا این کله قند ما بجای تعرفه 128 با تعرفه 2 مگابایت کار کنه .بدون نوشتن نامه وغیره .از طریق نرم افزاری ؟
لطفا حذف شود
Last edited by ehsan_jan3; 31-07-2011 at 17:26.
با توجه به اینکه CINR نسبت حامل به نویز و تداخل است. به نظر می رسد هرچه بزرگتر باشد باید نویز کمتر باشد. (یعنی مخرج کوچکتر باشد). البته به نظر من لزومی ندارد که هرچه این پارامتر زیاد شود کیفیت بیشتر شود. بلکه ممکن است با افزایش آن تا حدود 30 کیفیت بیشتر و با افزایش بیشتر کیفیت افت کند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)