تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 472 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان ef7 ایی درود
    یک سوالی دارم، این سورن خسته رو میذارم تو پارکنیگ در موتور رو میدم بالا (موتور رو خاموش کردم) به هیچ جای موتور تقریبا نمی تونی دست بزنی تقریبا مطمئنم دستت 5 ثانیه بمونه کباب میشه، خیلی خیلی خیلی داغه
    تا اینجاش مشکلی نیس، دوستان فرمودن ef موتور گرمی هست، باشه من سه ساعت بعد هم میرم دست میذارم روی موتور تقریبا با همون شدت گرمه، گرم نی، در واقع داغه، داغ
    دوستان واقعا طبیعی نیس، حداقل بعد از یک زمانی نباید موتور شروع کنه به تبادل گرمایی، ولی من احساس می کنم یک جای کار میلنگه، در ضمن پارکینگ بسته هست و راه در رو داره
    کم کم دارم به حرف جناب ess_1362 میرسم که فرمودن که دست یک المانی به این موتور نخورده، دوستان من ماشینای قبلیم رو هم توی همون پارکینگ میذاشتم، ولی بعد از یک مدت خنک میشن، ولی این اصلا قصد خنک شدن نداره، واقعا چرا؟؟؟

موتور این ماشین دماش بالاست
    بابت دمای بالا مشکلی پیش نمیاد چون موتور از این داغتر هم داریم که ترموستاتش توی 92 درجه باز میشه و فن دور کند روی 97 درجه و فن دور تند روی 107 درجه در حالی که ارقام مربوط به موتور ملی خیلی پایین تر از این حدود هست ، اتفاقا اون موتور خیلی خوب و بادوام از آب در امده پس گرمای زیاد موتور نمی تونه ملاک باشه
    اما مشکل اینجاست که سیم کشی این موتور متاسفانه خوب ایزوله نشده و گرمای موتور سیم کشی ضعیفش را در میان مدت خشک و نابود می کنه و اینجاست که انواع مشکلات برقی ظهور می کنند

سلام و درود بر سمند سواران عزیز.
    من هم عید فطر امسال که ایران فورغون فروش فوری گذاشت یدونه EF7 دوگانه سوز سخنگو نوشتم که بر خلاف انتظار !! 3 روزه ماشین اومد ولی چون پلاک فکی داشتم پلاک و مدارکش بعد از عید فطر اومد و من هم هفته قبل انداختمش تو جاده و یک مسافرت 1600 کیلومتری باهاش رفتم شمال و اردبیل و آستارا و ...
    هیچ رحم و ملاحظه نو بودن و آب بندی رو هم نکردم گفتم بزار هرچی می خواد بشه همین الان بشه! بیشتر مسیر رو با گاز رفتم مگر جایی که گازش تموم میشد میرفتم رو بنزین!کولر روشن.
    خداروشکر اکثر این مشکلاتی که دوستان گفتند رو ندارم.یعنی روغن ریزی یا بد دنده جارفتن یا خاموش شدن و .... فقط همون مشکل معروف کپ کردن رو داره که دارم کم کم بهش عادت می کنم و بهتر از قبل شده و مشکل صدا دادن پمپ هیدرولیک با چرخوندن فرمان هست که روزهای اول خیلی زیاد بود و بوضوح شنیده می شد ولی امروز هرچی دقت کردم و فرمون رو چرخوندم دیدم صدایی ازش در نمیاد دیگه خدا رو شکر!!
    یک مشکل دیگه اش هم لاستیک های ایران تایر زیرش هست که تو سرعت های بالای 100 فرمون کمی میزنه که موندم برم بالانسش کنم یا برم با 205 رودستون که لاستیک نرمیه عوضش کنم! می ترسم بالانس کنم و بالانس نشه و 12 تومن پول بالانس هم از جیبم بره.
    در مجموع ماشین بدی به نظر نمیرسه یا حد اقل من راضی ام ! انتظار داشتم که خیلی داغون تر از این حرفا باشه.ولی خدارو شکر خوبه.از همه جالبتر برام این بود که تقریبا تمام مسیر رو با گاز و کولر روشن رفتم ولی آمپر آب خیلی خوب بود و اصلا به وسط نزدیک هم نشد.
    یک سوال از دوستان : قفل شدن درها رو 20 تا سرعت چجوری تو سخنگوها غیر فعال می شه؟

اما در مورد شما
    نشت واسکازین قطعا یقه شما را خواهد گرفت
    درپوش کورکن سنسور کیلومتر بقدری بد و افتضاح طراحی و پیاده سازی شده که هیچ شکی در نشت واسکازین وجود نداره
    شاید تا همین الان هم نشت شروع شده ولی به علت محل نشت تا زمانی که به زیر خودرو برسه و شما ازش مطلع بشین شاید مدت زیادی بگذره

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان دقت کردین هرچی دمای موتور ef7 بیشتر میشه شتابش به صورت قابل توجهی کم میشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان تا بحال کسی دقت کیلومتر شمار ماشین رو تست کرده؟من هفته قبل تو سفر چندبار با gps تست کردم که 8 کیلومتر بیشتر نشون می داد یعنی وقتی gps سرعت رو 92 نشون میداد کیلومتر شمار ماشین سرعت 100 رو نشون میداد.
    گوشی سامسونگ نوت 2 و نرم افزار سایجیک.

5. این کاربر از KAZEMLU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان تا بحال کسی دقت کیلومتر شمار ماشین رو تست کرده؟من هفته قبل تو سفر چندبار با gps تست کردم که 8 کیلومتر بیشتر نشون می داد یعنی وقتی gps سرعت رو 92 نشون میداد کیلومتر شمار ماشین سرعت 100 رو نشون میداد.
    گوشی سامسونگ نوت 2 و نرم افزار سایجیک.
    سلام
    آره کاملا درسته
    من هم با سایجیک هم با HERE و هم با گوگل مپ چندین بار تست کردم دقیقا 8 تا بیشتر نشون می ده

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

7. 2 کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    لیست نمایندگان NGK رو از سایت IRANNGK دیدم و از نمایندگی مشهد یک دست شمع ایریدیوم (BKR6EIX) گرفتم
    گفت خودم دونه ای 21 و پونصد خریدم و دستش رو 100 تومن بهم داد
    حالا برای نصبش نمی دونم چکار کنم!
    ببرم نمایندگی ایرانخودرو بدم نصب کنن یا مکانیکی بیرون؟
    نکته خاصی برای نصبش هست که باید رعایت بشه؟
    اینکه گفتید باید گپش 1.1 باشه یعنی چی؟! دقیقا چی بگم بهش موقع نصب؟
    خدا خیرتون بده

9. 2 کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    لیست نمایندگان NGK رو از سایت IRANNGK دیدم و از نمایندگی مشهد یک دست شمع ایریدیوم (BKR6EIX) گرفتم
    گفت خودم دونه ای 21 و پونصد خریدم و دستش رو 100 تومن بهم داد
    حالا برای نصبش نمی دونم چکار کنم!
    ببرم نمایندگی ایرانخودرو بدم نصب کنن یا مکانیکی بیرون؟
    نکته خاصی برای نصبش هست که باید رعایت بشه؟
    اینکه گفتید باید گپش 1.1 باشه یعنی چی؟! دقیقا چی بگم بهش موقع نصب؟
    خدا خیرتون بده

برای تعویض شمع شما نیاز به آچار شمع دسته بلند و یک بکس یا رینگی شماره 8 دارید
    کار خاص دیگه ای هم لازم نیست
    فیلر این شمع خودش preset روی 1.1 هست و نیازی نیست دستکاریش کنید
    ابتدا کاور روی قالپاق را باز کنید و بعدش هم کویل ها را باز کنید و در نهایت شمع ها را تعویض کنید
    لازم هم نیست زیاد سفت کنید شمع ها را چون احتمال بریدنشون زیاده بعد از سفت شدن نهایت 0.5 دور تا 3/4 دور دیگه بیشتر سفت نکنید

11. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان دقت کردین هرچی دمای موتور ef7 بیشتر میشه شتابش به صورت قابل توجهی کم میشه؟؟
    اینکه رو همه ماشینا همینطوریه.

13. 2 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اینکه رو همه ماشینا همینطوریه.
    اولین باره میشنوم همچین چیزی.دلیل خاصی داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون و تشکر از لطف شما جناب کوهگرد.انشاالله ماشین شما هم سالهای سال به خوبی براتون کار کنه.
    مه حدود 200 صفحه آخر تاپیک رو خوندم واز مشکلات ماشین آقا وحید هم خبر دارم.ایشاالله که ماشین ایشون هم درست بشه یا فروش بره تا یک ماشین بهتر بخره.
    راستش من یک بار سابقه سمندسواری رو 10 سال قبل داشتم و اون ماشین مثل ماشین آقا وحید بود.
    اون سمند رو یادمه صفر خریدم 11200 سال 84.کلکسیون مشکلات و خرابی ها بود این ماشین.از خرابی و جوش آوردن موتور تو سرمای دی ماه گرفته تا قاطی کردن دزدگیر و سخنگو و جوشاندن باتری به خاطر شارژ زیاد و ....که بالاخره با 1 تومن ضرر ردش کردم رفت.
    درود
    کاظم جان مبارک باشه، با سمندت همیشه خوش باشی
    دوستم یک ایول بزرگ داری
    ماشالاه 200 صفحه رو وجدانن خوندی؟ پس چرا ef آخه؟
    به هر حال امیدوارم که همیشه از نمایندگی های ایران کندرو دور باشی
    آره غمنامه های من این تاپیک رو ترکونده، انصافا عالی بودیم (خودم و سورن خسته)
    ولی الان از اردیبهشت 94 به بعد اوضاع فروش ایران کندرو و سایپا به شدت بد شده، شایعات زیادی شنیده میشه از تعطیلی بعضی شیفتها و خیلی چیزهای دیگه که چون قابل تائید نیست و دولت همه جوره پشت این دو تا کارخونه ایستاده پس بهش محل نمیذاریم
    من خودم اردیبهشت می تونستم 34.500 سورن رو بفروشم که دیر عمل کردم و با اومدن کلاس 11 و مذاکرات ه س ت ه ا ی کمی اوضاع خراب شد-- خیلی خراب شد--
    تنها دلیل تحویل سه روزه ماشین به شما دوست گلم هم همین بوده، انباشته بودن ماشین در انبارهای ایران خودرو، به خصوص سمند، سورن و دنای سوگلی
    الان چیزی حدود سه ماه هست که ایران کندرو همه محصولاتش رو گذاشته واسه فروش فوری و پیش فروش و فروش اعتباری -- تندر، سورن 11 و دنا -- که باید التماسشون میکردی هر ماه دارن به یک طریقی میفروشن
    پس یک کوچولو میشه فهمید اوضاع چطوریه
    ef7 من هم که فعلا رو دستم باد کرده، شهریور یک تلاش دیگه میکنم، امیدوارم از شرش خلاص شم
    Last edited by وحید گودرزی; 04-08-2015 at 22:59.

16. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    کاظم جان مبارک باشه، با سمندت همیشه خوش باشی
    دوستم یک ایول بزرگ داری
    ماشالاه 200 صفحه رو وجدانن خوندی؟ پس چرا ef آخه؟
    به هر حال امیدوارم که همیشه از نمایندگی های ایران کندرو دور باشی
    آره غمنامه های من این تاپیک رو ترکونده، انصافا عالی بودیم (خودم و سورن خسته)
    ولی الان از اردیبهشت 94 به بعد اوضاع فروش ایران کندرو و سایپا به شدت بد شده، شایعات زیادی شنیده میشه از تعطیلی بعضی شیفتها و خیلی چیزهای دیگه که چون قابل تائید نیست و دولت همه جوره پشت این دو تا کارخونه ایستاده پس بهش محل نمیذاریم
    من خودم اردیبهشت می تونستم 34.500 سورن رو بفروشم که دیر عمل کردم و با اومدن کلاس 11 و مذاکرات ه س ت ه ا ی کمی اوضاع خراب شد-- خیلی خراب شد--
    تنها دلیل تحویل سه روزه ماشین به شما دوست گلم هم همین بوده، انباشته بودن ماشین در انبارهای ایران خودرو، به خصوص سمند، سورن و دنای سوگلی
    الان چیزی حدود سه ماه هست که ایران کندرو همه محصولاتش رو گذاشته واسه فروش فوری و پیش فروش و فروش اعتباری -- تندر، سورن 11 و دنا -- که باید التماسشون میکردی هر ماه دارن به یک طریقی میفروشن
    پس یک کوچولو میشه فهمید اوضاع چطوریه
    ef7 من هم که فعلا رو دستم باد کرده، شهریور یک تلاش دیگه میکنم، امیدوارم از شرش خلاص شم
    سلام و درود بر آقا وحید گل.ممنوم از لطف شما.
    وحیدجان راستش هرچی حساب کردم و بالا پایین کردم دیدم با بودجه 31 تومن من چیز بهتری گیرم نمیاد!تیبا دوگانه 26 تومن .تیبا 2 هاچبک 27.5! پزو 405 29 تومن.قبلا هم تندر 90 داشتم و از کیفیتش راضی بودم بدفرم!! ولی دیدم اونهم با قیمت فعلی 43 تومن نمی ارزه رو این حساب سمند رو انتخاب کردم و از اونجایی که یک بار صابون موتور xu7 به تنم خورده بود و از کیفیت مشعشع ! محصولات ایران خودرو خبر داشتم گفتم اینبار موتور ef7 رو انتخاب کنم.الحق فعلا تا الان راضی هستم تا بعد که بقول دوستان اگر روغن ریزی پیش اومد یک فکری به حالش می کنم. چون من مثل شما با حوصله و صبور نیستم! اگه بخواد برام گربه برقصونه طی یک عملیات انتحاری زیر قیمت ردش می کنم بره.
    فرمایش شما هم کاملا درسته ایران خودرو به خاطر نداشتن مشتری الان به بهانه های مختلف فروش فوری و اعتباری و ... میزاره.

18. این کاربر از KAZEMLU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •