میشه یکی بگه چجوری؟؟؟؟؟درود
شما باید با برنامه Acronis disk director suite درایو مورد نظر رو Convert کنی و گزینه Logical رو انتخاب کنی.
میشه یکی بگه چجوری؟؟؟؟؟درود
شما باید با برنامه Acronis disk director suite درایو مورد نظر رو Convert کنی و گزینه Logical رو انتخاب کنی.
دوستان من یه مشکل مسخره با وین 7 دارم که بدطور اعصابمو خورد کرده.توی هر قسمت ویندوز که میرم هی پیغام کانکت شدن به اینترنت میاد.به عبارتی کانکشن Default ویندوزم هی میخواد خود به خود کانکت بشه.چه راه حلی و پیشنهاد میکنید؟
بتاب سونی VAIO-VGN-FZ490 هست. قبلا ویندوز ویستا (بطور دیفالت) روش نصب بود و همه دایور ها نصب و بدون مشکل کار می کرد.
حالا اومدم ویستا را حذف و ویندوز 7 را جایگزینش کردم. یه مشکل با ویندوز 7 پیدا کردم بدین صورت که بعضی وقت ها صدا قطع میشه.
تو دیوایس منیجر همه چیز درست هست و هیچ چیز غیر عادی پیدا نمیشه و همه چیز نصب هست ولی صدا به هیچ وجه در نمیاد. در کل صدا هم کیفیت زیادی نداره.
عکس از دیوایس منیجر:
![]()
صدا کلا کیفیتش توی 7 خوب نیست!
ولی این مشکل شما را اساتید فن بهتر می تونند جواب بدهند!
شما حالا یه بار کار صدات را پاک کن دوباره نصبش کن
ببین بازم مشکل داری یا نه
منیه دیویدی ویندوز 7 گرفت البته نسخه نهایی اون 7600 که توش هم نسخه 32بیت و هم 64 بیت داشت نسخه 64 رو نصب کردم برای اپ دیت زدم که چک بشه 71 مگ اپ دیت داشت به نظر شما این طبیعی نسخه قبلی که داشتم 6.1.7127
نسخه بیلید بود که کل اپدیتاش تا الان 49 مگ شده ممکنه به خاطر 64 بیت بون اپ دیتهاش هم بیشتر باشه
آقا سلام..من یه کاری کردم عین خر تو گل موندم..من bitlocker رو روی درایو فیلم هام فعال کردم.ولی پسوردشو یادم رفته..
جونه هر کی دوس دارین یه راهی بذارید جلوی پای ما.. 150 تا فیلم شاخ دارم ت اون درایوم... چه خاکی تو سرم کنم؟
اینم key identification هست...
![]()
Last edited by jabi7joon; 09-03-2010 at 18:55.
درایور رو خود ویندوز شناخت و درایور کارت صدا لبتاپ من برای ویندوز ویستا تو سایت سازنده است و برای ویندوز 7 درایوری ارائه نشده است.
یه بار خود ویندوز رو هم تعویض کردم و نتیجه نگرفتم.
از من میپرسی میگه اصلا آپدیت نکن. چون یه سری فایلهایی که موقع آپدیت میگیری که بعدا نصب کنی به صورت اتفاقی روی بعضیاشون برنامه ای هست که اصلی بودن ویندوزش رو مشخص میکنه و اگه ویندوز اکیتیو نباشه( یعنی اورجینال) از حال اکتیو خارج میشه و وقتی ریست میکنه میای بالا صفحه ی Active now میاد!
مگه اینکه اون فایل مخصوص که ویندوز رو دوباره اکتیو میکنه داشته باشی. اپدیت کنی بعد اونو فعلا کنی که یه سریال جدید بده به سیستمت!
این کارها رو بکن ببین کمکت میکنه.
قبل از هر چیز یک restore point در قسمت system restore از سیستمت بگیر تا در صورت بروز هر گونه مشکلی بتونی به تنظیمات قبلی برگردی.
شیوه ش هم اینطوریه...
1. برو توی استارت و در اونجا روی Computer کلیک راست کن و Properties را بزن.
2. در پنجره ی باز شده از گزینه های سمت چپ روی System Protection کلیک کن.
3. در این قسمت درایوی که ویندوزت رو توش نصب کردی چک کن و ببین که سیستم ریستور برای اون درایو فعال هست یا نه چون حتما باید برای درایوی که ویندوز توش نصبه فعال باشه. اگر فعال نبود روی درایو System اول کلیک کن تا انتخاب بشه و بعد روی Configure کلیک کن و گزینه ای رو که با شماره ی 3 نشون دادم انتخاب کن.
4. اما اگر همه چی تا اینجا اوکی بود اونوقت روی شماره ی 4 یعنی Create کلیک کن و یک restore point درست کن.
حالا بریم سر مشکل شما.
برنامه ی Driver Checher رو از سایت زیر دانلود کن.
با یکی از سریال های زیر از قسمت Register برنامه رو رجیستر کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ETZ1-YJX3-KDE8-1EHM-0DYD
WBJ2-B161-1FIP-SJRI-33FH
NI8B-O731-6A06-JITZ-0E9F
UAS0-HXI2-C6A7-PJCU-TZNL
ZGPW-C9ZN-E8C0-9VF7-0H7E
GCR4-SVO6-1361-3J74-M3RE
بعد از رجیستر کردنش باید به اینترنت وصل باشی و بعد Start Scan رو بزن. ببین این برنامه کدوم درایو ها رو قرمز نشون میده. هر درایوی رو که قرمز نشون داد یعنی اون درایو یا در سیستم شما نصب نشده و یا اگر نصب شده نسخه قدیمی هست. پس در این صورت شما با زدن Next توسط این برنامه هم درایو های نصب نشده و هم درایو های قدیمی خودتون رو از طریق این برنامه میتونید نصب کنید و نیازی نداره که دونه به دونه بگردید و درایو های سیستم خودتون رو در سایت های مختلف دانلود کنید.
در ضمن هر درایوی را که لازم نداشتید و یا میخواهید که به خاطر سرعت اینترنت بعدا دانلود و نصبش کنید تیک بغلش را بردارید و فقط اون درایو هایی را تیک بزنید که فکر میکنید بهتره آپدیت و یا نصب بشند.
بعد از دانلود و نصب بعضی از درایو ها ممکنه ازتون ریستارت بخواد و شما هم حتما ریستارت بکنید. اگر خواستید که هر کدام از درایو های دانلود و نصب شده توسط این برنامه را داشته باشید تا دفعه بعد مجبور نباشید دوباره آنها را دانلود کنید کافیه به پوشه ی نصب این برنامه برید و اونها رو به جایی که میخواهید کپی کنید.
پیشنهاد...
به نظر من تمام درایو هایی رو که به رنگ قرمز بهتون نشون میده نصب کنید.
ایجاد مشکل بعد از نصب یکی از درایو ها...
اگر بعد از نصب یکی از درایو ها مشکلی برای سیستمتون پیش اومد اصلا نگران نباشید چون قبلا یک restore point گرفتید. در این صورت با سیف مد یا حالت معمولی وارد ویندوز بشید و در استارت قسمت سرچش بنویسید system restore و در پنجره ی باز شده روی همون restore point که قبلا ساختید کلیک کنید و بعد از زدن next منتظر بمونید تا سیستم ریستارت بشه و به تنظیمات و حالت زمان ساخت restore point برگرده.
موفق باشید.
Last edited by M E H R A N; 09-03-2010 at 22:39.
توی اینترنت دنبال درایور ویستا هم بگردی میشه استفاده کرد
فقط حواست به بیت ویندوزت هم باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)