من 5800 گرفتم 1 هفته میشه الان فهمیدم جلد محافظ و پایه رومیزی و کابل خروجی تلوزیون نداره چینی تحت لیسانس نوکیا فلانده گارانتی هم مال خود نوکیا هست میخوام بدونم همشون اینطوری یا نه برم به فروشنده بگم ناقص دادی؟!....یا باید جدا بخرم![]()
من 5800 گرفتم 1 هفته میشه الان فهمیدم جلد محافظ و پایه رومیزی و کابل خروجی تلوزیون نداره چینی تحت لیسانس نوکیا فلانده گارانتی هم مال خود نوکیا هست میخوام بدونم همشون اینطوری یا نه برم به فروشنده بگم ناقص دادی؟!....یا باید جدا بخرم![]()
با سلام دوستان جهت دریافت برنامه های 5800 به این سایتمراجعه فرمایند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بیکرانه زندگی دو چیز محسورم میکند یکی آبی آسمان که میبینم و میدانم که نیست و خدائی که نمیبینم ومیدانم که هست. دکتر علی شریعتی
اگه به اسم پگک کامل داده برو بگیر ازش
ولی اگه نه که هیچی
ولی گارانتی دار ها همه پک کاملا به نظرم
من اصلا ازیارو پرسیدم تو جعبش کابل TV هم داره. گفت نه نداره. نوکیا توش نمیزاره.
گفت باید جدا بخری 20 تومن. گارانتی اصلی هم بود تازه!!!
راست میگن یا دروغ؟
خیلی وقته نوکیا کابل TV رو توش نمیذاره اما 20 تومن نیست 4 تومنه
من 2 ماه قبل 5800 خریده بودم توی کارتنش کابل TV نبود. همین امروز رفتم یه کابل TV اصل نوکیا خریدم 6500 تومان. (فروشنده پسر عمه من بود و گفت که از کارتن یه گوشی برداشته!!)خلاصه وصل کردم به تلوزیون، وااااااااااااااااااااای... مثل آینه میگیره. الان خیلی خوشحال هستم، چون میترسیدم که TV رو ساپورت نکنه.
Last edited by kurosh08; 19-12-2009 at 21:13.
پس این اپدیت جدید کی میاد؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان کسی میدونه چرا عکس ها تو گالری سیاه هستند ؟؟
سلام
یه مشکلی با گوشیم دارم (5800) جدیدا بعد از اینکه فیلم میگیرم و یه مدت بعد میرم توگالریش تا فیلم و ببینم متوجه میشم پاک شده در صورتی که مطمینم save کردم
بعضی وقتا یهو خودش خاموش میشه یا مثلا موقع پخش فیلم یهو تصویر میریزه به هم و باید گوشی رو خاموش روشن کنم
یا یک سری از فیلم ها یا عکسها که قبلن باز میشدن دیگه باز نمیشن_ همون علامت فیلم یا عکس منظره که از وسط نصف شده میاد_
این فیلمایی که پاک شدن واقعا برام مهم بودن , راهی هم هست که بشه دوباره به دستشون بیارم ؟
مرسی
Last edited by Papillon; 22-12-2009 at 01:06.
با سلام خدمت دوستان
مشکل من استفاده از برنامه های است که نیاز به کیبورد دارند مثلا همراه بانک ولی امکان دسترسی به کیبورد وجود نداره لطفا دوستان راه حل ارائه کنند خیلی ضروری است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)