واسه من سایت اسپیدتست هم باز نمیشه برم سرعتم رو چک کنم و بذارم اینجا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من سایت اسپیدتست هم باز نمیشه برم سرعتم رو چک کنم و بذارم اینجا![]()
امروز صبح کلی با پشتیبانی دعوا کردم
فقط یه جواب دارن:
سرور دانلودتون مشکل داره
یه لینک میدن از فایر فاکس که با 22 دان میشه میگن عالیه
مشکل از سرورتونه
منم آمپرم جوش آوردو حسابی .................
آخه تا که باید ما از موزیلا دانلود کنیم
جالبه میگفتم تا ساعت 1 خوبه با 22 دانلود میکنم
ولی از 1 تا 7 با 2.2
بازم میگفت مشکل از سرورتونه
همین سروری که ظهر من با 25 میدانلودیدم ازش!!!!!!!!!
خوب ببین وقتی از اون سرور دانلود میکنید سرعتتون بالاس ولی ازجاهای دیگه سرعتتون کمه
ینی چی؟؟
ینی سرورتون مشکل داره
منم قبلا یه همچین مشکلی داشتم تا بالاخره مشکل رو با کمک پشتیبانی حل کردم
(من با رپیدشر مشکل داشتم در حالی که اکانت رپید داشتم سرعت دانلود 10-12 بیشتر نمیشد....بعد فهمیدم که باید تو idm تعداد کانکشن هارو روی 16 یا 8 بزارم...بعد از اون مشکلم به کل حل شد)
دقیقاً حق با دوستم vroom است ... من برای بقیه ناراحتم ... خودم که می خوام برم ART 2 بگیریم ... شرط می بندم ایراد از مراکز مخابراتی هست ... شک ندارم ... حالا معلوم میشه ...![]()
دقیقا همینطوره، منم دیشب هر کاری کردم speed test برام کار نمیکرد از بس سرعت افتضاح بود!
مهدی جون شما اصلا دانلود رو بیخیال، دیشب صفحه های همین فروم بزور باز میشد!!! دقیقا از ساعت 1 اینطوری شد!
یعنی همه مراکز با هم مشکل پیدا کردند؟ یه مرکز دوتا مرکز 10 تا مرکز؟؟!![]()
نمیدونم والا چی بگم؟؟!
همون راه حل قبلی بهترینه
شما شب زنگ بزنید پشتیبانی...
اونقدر زنگ بزنید تا کلافه بشن و بالاخره یه راه حلی بهتون بدن
انگار شما خیلی مشکل دارد!
من دیشب 920 مگابایت دانلود کردم! تازه مرکز ما ترافیک بالا هست!
سرعت هم 20 30 40 50 60 نوسان داشت!
حالا من یه چیزی میگم نمیخوام نا امیدت کنما، چون تو بهر حال که دیگه نمیبخوای شارژ کنی. این قضیه که پیش اومده دقیقا مثل قضیه صبا هست. چون اونم اولش همه رو با هم افت سرعت نداد، بلکه مرکز به مرکز و حتی یوزر به یوزر.
وقتی زنگ میزنیم پشتیبانی میگه هیچ مشکلی نیست، در صورتی که خودشون خوب میدونن شبها حتی صفحه باز کردن در حد دیال آپ شده!!! از طرفی نمیخوان شبانه رایگان رو بردارن، چون دیگه هیچکی ازشون سرویس نمیگیره.
پس تنها راه اینه که اسم "شبانه رایگان" روش باشه(برای تبلیغ)، ولی خودشون سرعتها رو دقیقا ساعت 1 به شدت کاهش میدن تا از حجم دانلوده زیاد جلوگیری بشه. همونطور که گفتم اینکار رو هم به تدریج انجام میدن، نه یه دفعه برای همه یوزرها. شاتل از بین رفت، واقعا حیف شد![]()
برای منهم 2 شبه که تعطیله ولی روز مشگلی نداره.
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)