تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 502 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من 6180 دارم و احساس میکنم فن گاهی بیش از حد کار میکنه و سروصدا داره ! مثلا موقع وبگردی هم یهو شروع میکنه به گردش با دور تند !
    با چه برنامه ای میتونم گرمای قطعات رو چک کنم ؟

در ضمن من همیشه در منزل در حالی که باطری روی لپ تاپ هستش اما از آداپتورش استفاده میکنم تا بیخودی از باطری کار نکشه این کار برای باطری ضرری نداره چون به این صورت همیشه در شارژ هست دیگه !؟
    Last edited by babialex; 01-02-2012 at 02:30.

2. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این مدلشه که زده واس 6190 Multimedia Drive Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
    حالا lightscribe چی هست؟
    یعنی میتونه روی دی وی دی و سی دی هایی که لیبل ندارن بصورت نوری لیبل بزنه یک طرجی رو

4. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یعنی میتونه روی دی وی دی و سی دی هایی که لیبل ندارن بصورت نوری لیبل بزنه یک طرجی رو
    وقتی عمل رایت data تموم شد درش میاری و از روی دیگه میذاری داخل درایو تا لیزر شروع کنه تصویری که طراحی کردی رو پشتش رایت کنه.. بشرطیکه cd/dvd شما هم از نوع light scribe باشه.. قیمتش بالاتره.
    Last edited by Hektor; 01-02-2012 at 06:39.

6. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من 6180 دارم و احساس میکنم فن گاهی بیش از حد کار میکنه و سروصدا داره ! مثلا موقع وبگردی هم یهو شروع میکنه به گردش با دور تند !
    با چه برنامه ای میتونم گرمای قطعات رو چک کنم ؟

در ضمن من همیشه در منزل در حالی که باطری روی لپ تاپ هستش اما از آداپتورش استفاده میکنم تا بیخودی از باطری کار نکشه این کار برای باطری ضرری نداره چون به این صورت همیشه در شارژ هست دیگه !؟
    برای منم همینطوره...اما این حالتش چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و فنش خاموش میشه اما این کارو مثلا تو 6 ,7 ساعت چندین بار انجام میده !!
    موقع بازی هم فنش با اخرین درجه شروع به کار میکنه ...البته موقع بازی لپتاپ واقعا داغ میشه ! یه سوال برای من در حالتی هم که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم دماش حدوده 50 درجه است ! این طبیعیه ؟؟
    برای چک کردن دمای مادربورد و سی پی یو میتونی از برنامه speccy استفاده کنی !
    این مدل های 6170 و 6180 و 6190 دی وی دی رایترشون LightScribe هست ؟
    6180 که اینطوری نیست...dvd writer ساده است...6170 هم همینطوره !
    فک کنم فقط 6190 light scribe داشته باشه !
    Last edited by shifter; 01-02-2012 at 09:11.

8. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای منم همینطوره...اما این حالتش چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و فنش خاموش میشه اما این کارو مثلا تو 6 ,7 ساعت چندین بار انجام میده !!
    موقع بازی هم فنش با اخرین درجه شروع به کار میکنه ...البته موقع بازی لپتاپ واقعا داغ میشه ! یه سوال برای من در حالتی هم که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم دماش حدوده 50 درجه است ! این طبیعیه ؟؟
    برای چک کردن دمای مادربورد و سی پی یو میتونی از برنامه speccy استفاده کنی !

ممنون
    این در حالیه که من همیشه کول پد زیرش روشنه
    این :

چطوری میشه سرعت فن های کول پد رو کنترل کرد ؟ میشه کم و زیاد کرد ؟
    من چون لپ تاپم زیاد روشنه همیشه با آداپتور میکنم و باطری رو مواقعی استفاده میکنم که لازم باشه اما همیشه باطری داخل دستگاه هستش این که همیشه به شارژ وصله موقع استفاده مشکلی براش پیش نمیاد ؟

10. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون

این :

چطوری میشه سرعت فن های کول پد رو کنترل کرد ؟ میشه کم و زیاد کرد ؟
    بعضی کول پد ها خودشون پتانسیومتر دارن که دور فن رو تنظیم میکنه.. اگه نداره کاریش نمیتونی بکنی.اگه به الکترونیک وارد میبودی البته قضیه جور دیگه ای بود و یه مقاومت متغیر قضیه رو حل میکردی.
    این در حالیه که من همیشه کول پد زیرش روشنه
    اینکار دست نیست چون بعد از مدت کوتاهی داخل لپتاپت پر خاک میشه.فقط برای مدت کوتاه و وقتی سیستم زیر Load و در مود High Performance هست باید کولپد رو روشن کنی.
    من چون لپ تاپم زیاد روشنه همیشه با آداپتور میکنم و باطری رو مواقعی استفاده میکنم که لازم باشه اما همیشه باطری داخل دستگاه هستش این که همیشه به شارژ وصله موقع استفاده مشکلی براش پیش نمیاد ؟
    درآوردن باتری بدترین کار ممکنیه که یه لپتاپ دار میتونه انجام بده.اگه برق به هر دلیل چه بالا زدن کنتور چه رفتن برق قطع شه آسیب سخت افزاری و نرم افزاری به سیستم وارد میشه و بعد اندازه ی دو برابر قیمت باتری باید هزینه کنی..
    باتری باید توی دستگاه باشه و لی هر دوهفته الی هر یکماه یکبار بذار تا حدود 15 الی 20 درصد باتری خالی شه.

12. 3 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djnima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    in the CLUB

پيش فرض

ُسلام نقد و بررسی این مدل رو کجا میتونم پیدا کنم.؟ مرسی.

HP Pavilion DV6-6160

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

بچه ها یه سوال یکم بی ربط...من چطوری میتونم عملکردهای fn رو تغغیر بدم توی لپتاپ..الان برای کار کردن کلیدهای F باید fn رو بگیرم..میخوام برعکس بشه..یعنی کلید F1 و الی اخر بدون نیاز به Fn فعال بشن و کلید fn برای بقیه عملکردها مثل کاهش صدا و .. نیاز باشه..

مدل لپتاپ:dv6 3178

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    من یک لپ تاپ dv6t-6b00 دارم و برای کارم باید به یک دسنگاه (به نام hmi) وصلش کنم تا بتونم برنامه ای که نوشتم رو روش بریزم ولی متاسفانه اون دستگاه رو نمیشناسه هرکاری می کنم بهش وصل نمیشه.
    ویندوز را هم 32 بیت کردم ولی نشد که نشد.
    می خوام ببینم میتونم روی لپ تاپم ویندوز اکس پی نصب کنم؟
    تو سایت اچ پی درایورش برای اکس پی نیست میتونم از درایور های سون استفاده کنم؟
    لطفا هرچه سریع تر جوابمو بدید تمار کار و پروژم مونده بدجور درگیرش شدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    توی فروم داشتم میچرخیدم و مطالبو میخوندم که دیدم گویا برخی دوستان هم لب تاپ 6170 اچ پی خریدند - من حدودا یک ماهی هست که 6170 خریدم - مشکل اصلیم اینه که در حالت عادی یعنی زمان وب گردی هم فن سیستم بی خود و الکی روی دور متوسط و تند میره ! میخواستم ببینم فقط من این مشکلو دارم یا شما هم همین مشکلو دارید ؟ در کل اگر مشکل داشته اید و رفع شده مشکلتون چطور حل شده ؟ من چند روزی ویندوز اصلی عوض کردم و جاش یک ویندوز کرک شده 64 بیتی نصب کردم - عجیب بود که کلا در طول روز یک بار بیشتر فنش کار نکرد ! فک میکنم شاید ایراد از نرم افزارهای دیفالت ورژن اصلی ویندوزش باشه - در کل درمانده شدیم - دیدی که چه صدای اعصاب خورد کنی داره این فنش !!! ممنون میشم راهنماییم کنید . راستی راضی هستید ازش ؟ آی دی یاهومو میذارم اگه کسی دوست داشت اونجا باهم چت کنیم - ممنونم از همه دوستان خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •