من در ساعات شبانه دانلودی از سرور داخلی نداشتم که ببینم چطوریه ولی فکر نکنم محدودیتی باشه. در کل من راضی ام. نسبت به ۸ مگ صبانت که اون افتضاح مصرف منصفانه رو بالا آورد خیلی بهتره
من در ساعات شبانه دانلودی از سرور داخلی نداشتم که ببینم چطوریه ولی فکر نکنم محدودیتی باشه. در کل من راضی ام. نسبت به ۸ مگ صبانت که اون افتضاح مصرف منصفانه رو بالا آورد خیلی بهتره
من در ۴ ماه گذشته ۳ تا شرکت عوض کردم (پارس آنلاین - صبانت - و الان هم داتک) و به نظرم داتک بهتره. هر چند routing اشون نمیدونم چطوریه بعضی وقت ها به هیچی نمیشه وصل شد. ولی اگر هدف دانلود شبانه باشه نسبت به بقیه بهتره
اگه اینطوری بخوای فکر کنی باید از ایران (مملکت دزدها) بری!![]()
این سوال کلا مستقل از شرکت اینترنت به منطقه مخابراتی شما بستگی داره. یه جا شلوغه یه جا خلوته. تو منطقه مخابراتی پیام نور تهران که من هستم و سرویس ۸ مگ دارم از ساعت ۲ تا ۴ حدود ۶۰۰ کیلوبایت هست و بعدش بهتر میشه تا ۸۰۰ کیلوبایت هم میرسه. من از سرور شخصی خودم دانلود می کنم . بعضی شب ها شده اصلا route به سرور خودم نداشتم. یعنی این مسائل هم هست. ولی اگه شانس یار باشه از ساعت ۲ تا ۶ میتونی ۹ تا ۱۰ گیگ با سرعت ۸ مگ بگیری که البته ۱۰٪ اش یعنی تقریبا ۱ گیگ از حجم روزانه ات کم میشه.
من شرکت فن آوا رو پیشنهاد میکنم
سلام به همگی
مگه شبا اینترنت رایگان نیس پس چرا حجمش کم میکنه؟
درسته که سرعت شبانه خیلی بالا رفته قبلا حدودا 3.5 گیگ دانلود میکردم ولی دیروز ده گیگ دانلود شد یک گیگ حجمم تموم کرد رفت امروز مجبور شدم بخرمش![]()
تو سایتش زده که :
به اطلاع میرساند، برای تمامی سرویسهای حجمی، حجم مصرفی شبانه از ساعت ۲ لغایت ۶ صبح با ۹۰٪ تخفیف و از ساعت ۶ لغایت ۸ صبح با ۷۵٪ تخفیف در اختیار شما مشترک گرامی قرار خواهد گرفت.
وایمکس داتک کیفیتش خوبه؟
سرعت 128 هم بخری روی 8 مگ بسته میشه؟
واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!
در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
تا الان سرویسهایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.
تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.
برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.
این هم تست با سرورهای مختلف:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MehranVB; 07-11-2014 at 11:52.
یکی نیست جواب بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)