تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 423 از 482 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
    و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد

باتشکر
    من در ساعات شبانه دانلودی از سرور داخلی نداشتم که ببینم چطوریه ولی فکر نکنم محدودیتی باشه. در کل من راضی ام. نسبت به ۸ مگ صبانت که اون افتضاح مصرف منصفانه رو بالا آورد خیلی بهتره

2. این کاربر از satanix7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از طریق مسیج اطلاع رسانی کردن... بعد جالبه که داخل متن گفتن برای رضایت بیشتر مشتری!! این طرح رو اجرا کردن

من قرارداد این ماهم تموم بشه سرویس رو کنسل می کنم احتمالا میرم نامحدود شاتل می گیرم
    چون اینجوری بخوام پول دانلود شبانه بدم، معادل همون نامحدود باید هزینه کنم

من در ۴ ماه گذشته ۳ تا شرکت عوض کردم (پارس آنلاین - صبانت - و الان هم داتک) و به نظرم داتک بهتره. هر چند routing اشون نمیدونم چطوریه بعضی وقت ها به هیچی نمیشه وصل شد. ولی اگر هدف دانلود شبانه باشه نسبت به بقیه بهتره

4. این کاربر از satanix7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من 2.5 گیگ داشتم ولی یهو صبح دیدم صفر شد ... دزدی واضح به این میگن .. دیگه تمدید نمیکنم و حذف رانژه هم زدم... داتک دیگه طرحش دزدیه
    اگه اینطوری بخوای فکر کنی باید از ایران (مملکت دزدها) بری!‌

6. 2 کاربر از satanix7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه سرویس 8 مگ این شرکت چند هست تقریبا با IDM؟
    این سوال کلا مستقل از شرکت اینترنت به منطقه مخابراتی شما بستگی داره. یه جا شلوغه یه جا خلوته. تو منطقه مخابراتی پیام نور تهران که من هستم و سرویس ۸ مگ دارم از ساعت ۲ تا ۴ حدود ۶۰۰ کیلوبایت هست و بعدش بهتر میشه تا ۸۰۰ کیلوبایت هم میرسه. من از سرور شخصی خودم دانلود می کنم . بعضی شب ها شده اصلا route به سرور خودم نداشتم. یعنی این مسائل هم هست. ولی اگه شانس یار باشه از ساعت ۲ تا ۶ میتونی ۹ تا ۱۰ گیگ با سرعت ۸ مگ بگیری که البته ۱۰٪ اش یعنی تقریبا ۱ گیگ از حجم روزانه ات کم میشه.

8. 2 کاربر از satanix7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من سرویس ۸ مگ داتک دارم و خدایی هم سرویس اش برای دانلود شبانه خوب بود ولی با این قضیه ۱۰٪ و ۲۵٪ که درست کردن نشستم حساب کردم که اگه هر گیگ حجم اضافه روزانه رو ۳ تومن بگیرم ماهی باید حدود ۹۰ هزار تومن فقط حجم اضافه بخرم. خوب چه کاریه؟ یه سرویس نامحدود ۲ مگ بهتر از این جواب میده. تو سایت داتک گشتم. به نظر میاد سرویس نامحدود ندارند. سوالم از دوستان اینه که کدوم شرکت نامحدودش از بقیه بهتره؟
    من شرکت فن آوا رو پیشنهاد میکنم

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    مگه شبا اینترنت رایگان نیس پس چرا حجمش کم میکنه؟
    درسته که سرعت شبانه خیلی بالا رفته قبلا حدودا 3.5 گیگ دانلود میکردم ولی دیروز ده گیگ دانلود شد یک گیگ حجمم تموم کرد رفت امروز مجبور شدم بخرمش

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    مگه شبا اینترنت رایگان نیس پس چرا حجمش کم میکنه؟
    درسته که سرعت شبانه خیلی بالا رفته قبلا حدودا 3.5 گیگ دانلود میکردم ولی دیروز ده گیگ دانلود شد یک گیگ حجمم تموم کرد رفت امروز مجبور شدم بخرمش
    تو سایتش زده که :

به اطلاع میرساند، برای تمامی سرویس‌های حجمی، حجم مصرفی شبانه از ساعت ۲ لغایت ۶ صبح با ۹۰٪ تخفیف و از ساعت ۶ لغایت ۸ صبح با ۷۵٪ تخفیف در اختیار شما مشترک گرامی قرار خواهد گرفت.

12. 3 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وایمکس داتک کیفیتش خوبه؟
    سرعت 128 هم بخری روی 8 مگ بسته میشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!

در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
    تا الان سرویس‌هایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
    اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
    من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
    امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
    پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
    اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
    در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.

تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
    همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
    ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.

برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
    پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
    مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
    شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
    آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.

این هم تست با سرورهای مختلف:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MehranVB; 07-11-2014 at 11:52.

15. 5 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وایمکس داتک کیفیتش خوبه؟
    سرعت 128 هم بخری روی 8 مگ بسته میشه؟
    یکی نیست جواب بده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •