تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 859 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه smd7m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    لطفاً در ترجمه زیر به من کمک کنید.

Stored program control. The computer program, which is a sequence of instructions executed one by one perform the required data manipulation, must be stored within the computer. This has important advantages over external program storage.

ترجمه خودم :
    كنترل برنامه ذخيره شده: برنامه رايانه كه يكسري از دستوراتي است كه يكي يكي انجام مي‌شود تا اطلاعات مورد نياز بدست آيد بايد ذخيره شود. اين داراي مزاياي عمده اي بر ذخيره برنامه خارجي است.
    Last edited by smd7m; 19-12-2009 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    لطفاً به متن های زیر هم نگاهی بکنید و ترجمه ام رو اصلاح کنید.
    For example, the control unit and arithmetic and logic unit (ALU) are generally implemented as a single chip, the microprocessor, in microcomputers. Similarly, the input and output unit may be combined in to a single chip in some microcomputer.
    ترجمه خودم :
    مثلا واحد كنترل و محاسبه و منطق (ALU) معمولاً به عنوان يك تراشه چیپ ريزپردازنده در ميكرورايانه‌ها مجزا بكار مي‌روند.همينطور واحد ورودي و خروجي ممكن است با يك (تراشه) واحد در بعضي از ميكرورايانه‌ها تركيب شود.

This is provided by the ALU, which can perform such functions as adding or subtracting two numbers, performing logical operations, incrementing and decrementing numbers and left and right shift operations.
    ترجمه خودم :
    اين با ALU كه مي‌تواند با كارايي مثل جمع و تفريق كردن دو عدد انجام عمليات منطقي افزايش يا كاهش اعداد و عمليات تغيير و جابجايي به چپ و راست فراهم شود.
    Last edited by smd7m; 19-12-2009 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    لطفاً به متن های زیر هم نگاهی بکنید و ترجمه کنید.
    . For example, the control unit and arithmetic and logic unit (ALU) are generally implemented as a single chip, the microprocessor, in microcomputers

This is provided by the ALU, which can perform such functions as adding or subtracting two numbers, performing logical operations, incrementing and decrementing numbers and left and right shift operations.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

Take care honey
    ممنون میشم اگه ترجمه عبارت رو‎به‎رو رو واسم بذارین. تک تک معانیشون رو میدونم اما کنار هم درکشون نمی‎کنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

Take care honey
    ممنون میشم اگه ترجمه عبارت رو‎به‎رو رو واسم بذارین. تک تک معانیشون رو میدونم اما کنار هم درکشون نمی‎کنم.
    یعنی: مراقب( خودت) باش عزیزم

6. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لطفاً در ترجمه زیر به من کمک کنید.

Stored program control. The computer program, which is a sequence of instructions executed one by one perform the required data manipulation, must be stored within the computer. This has important advantages over external program storage.

ترجمه خودم :
    كنترل برنامه ذخيره شده: برنامه رايانه كه شامل يكسري دستورات است كه يكي يكي انجام مي‌شود تا تغییرات مورد نياز روی داده ها صورت گیرد، بايد درون خود کامپیوتر ذخيره شود. اين داراي مزاياي عمده اي بر ذخيره خارجي برنامه است.
    سلام
    با تشکر
    لطفاً به متن های زیر هم نگاهی بکنید و ترجمه کنید.
    . For example, the control unit and arithmetic and logic unit (ALU) are generally implemented as a single chip, the microprocessor, in microcomputers

اولی و سومی رو انجام میدم:

اولی:روی جملات خودت تغییر ایجاد کردم و پررنگش کرده ام تا مشخص باشه ..

سومی:

* برای مثال، بخش کنترل و بخش محاسبه و منطق (ALU) معمولاً بعنوان/روی یک چیپ واحد (یا در مورد میکروکامپیوترها، روی یه میکروچیپ واحد) پیاده سازی می شوند.

* این (کار) توسط ALU انجام می گیرد که می تواند عملیات همچون جمع و تفریق دو عدد، عملیات منطقی، اضافه یا کم کردن (یک واحد به) یک عدد، و یا عملیات شیفت به چپ و راست را صورت دهد.

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

ممنون میشم اینو ترجمه کنین:

The lack of well-designed, randomized controlled studies and the low probability that any large multicenter treatment studies will ever come to fruition force the clinician to rely on retrospective studies and surveys of practice experience

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

.....0....0...0.
    Last edited by smd7m; 20-12-2009 at 15:44.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

یعنی: مراقب( خودت) باش عزیزم
    ممنون

جوابش رو میشه اینطوری داد:

Take care honey too

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض فوری

سلام کی می تونه از این مقاله یک صفحه خلاصه در بیاره
    من خیلی سعی کردم ولی متن سنگینیه
    ممنون می شم کمک کنید

Accelerating Database Operators Using
    a Network Processor
    Brian T. Gold* Anastassia Ailamaki* Larry Huston
    Babak Falsafi*]
    Last edited by A r c h i; 20-12-2009 at 20:40. دليل: so long-sorry

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •