تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 1137 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستش رو بخوای من دو ساعت خوندم 50 صفحه تمام شد تا حالا هم چندتا ردینگ زدم فکر کنم بشه به توی 15 روز تمامش کرد البته بستگی به سرعتت داره

2. این کاربر از pcsoft_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezapazahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

ممنون میشم اگه یه سری جزوه یا کتاب درسی اساتید معتبر از رشته IT برا کنکور ارشد معرفی کنید و در صورت وجود لینک واسه دانلود بزارید.

پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز اشتباه نکن شهاب اناری اینکاره نیست من که 100 بار گفتم تمام مهارتهای خیلی سبز تو کتابای شهاب اناری دیدم پستامو جستجو کنی میبینی !!! اون کتابایی که من میگم سال چاپش 85 یعنی این مهارتها حداقل تو سال 85 (حالا تاریخ اولین چاپ بماند!!!) تو کتابای پیش 1 و پیش 2 اندیشه سازان - مبتکران چاپ شده تازه یه سری نکات اضافی هم داره مثل پیشوندهای اسم ساز - فعل ساز و .... فقط خیلی سبز اومده این مهارتهارو تو سوالات کنکور آموزش داده و همه رو یه جا جمع کرده!!!
    سلام
    دقیقا! چون تکنیکهای متن خوانی رو دکتر اناری توی کتاب پیش دانشگاهیش از اولیم چاپش (سال 83 که خواهرم کنکور داده بود و کتابش قطع وزیری بود) داشته ... پس یه جورایی کتاب سبز کپی کتاب اناریه و مطالبو جمع کرده که البته خود دکتر اناری توی کتاب درک متنش قشنگتر از همه و سر راست تر ارائه داده

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دقیقا! چون تکنیکهای متن خوانی رو دکتر اناری توی کتاب پیش دانشگاهیش از اولیم چاپش (سال 83 که خواهرم کنکور داده بود و کتابش قطع وزیری بود) داشته ... پس یه جورایی کتاب سبز کپی کتاب اناریه و مطالبو جمع کرده که البته خود دکتر اناری توی کتاب درک متنش قشنگتر از همه و سر راست تر ارائه داده
    فکر نمیکنم درست باشه وقتی اطلاعی نداریم چیزی بگیم درسته؟
    فکر نمیکنم تنها کتاب سبز و مبتکران کتاب ریدینگ داشته باشه!
    من هم کتاب سبز رو دارم هم دکتر اناری و درسته که کتاب دکتر اناری 100% سرتره اما دلیل نمیشه کتاب سبز کپی کرده باشه شاید یه انتشارات دیگه ای همچین کاری کرده باشه!
    موفق باشید.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان ! ...

فیزیک پایه ( 2و3 ) به صورت مجزا ... آموزشی میخوام بگیرم ! ... همین رمزینه خوبه ؟! ... بهتر موجود نیست که ؟!

+ هندسه پایه (1و2) ... میخوام ! .... یه کتاب توپ ! ... تشریحی ! ... ( آموزشی )

ممنون میشم کتاب خوبی معرفی کنید ! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

من کتاب فیزیک 3 اموزش من نشر الگو دارم واقعا عالیه

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه به من بگه کتاب شیمی پیش2 انتشارات رمزینه چند صفحست؟و هر فصل چند جلسه داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام! من امروز امتحانات نهاییم تموم شد و می‌خوام واسه کنکور 90 شروع به درس خوندن کنم. 2-3 تا سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!
    1- کدوم یکی از این آزمونا واسه تابستون بهتره؟ قلم‌چی یا گزینه 2 ؟
    2- کدوم یکی از دفتر برنامه‌ریزی ها بهتره؟ گاج؟ خیلی سبز؟ قلم چی؟ یا اگه بهتر از اینا سراغ دارین بگین لطفا؟
    3- واسه کنکور چه کلاسایی لازمه ثبت نام کنم؟ با این توضیح که چند تا از دوستام 1 سال از من بزرگترن و جزوات همون آموزشگاهی که میخوام برم رو دارن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام!
    میشه یه لیست از کتابای کمک درسی مخصوصا تست واسه ما کنکوری های 90 معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟
    چون لیست هایی که من تو این فروم دیدم واسه چندین ماه پیشه که هنوز بعضی کتابا منتشر نشده بود!
    ممنون میشم اگه هرچه سریع تر معرفی کنید! (مخصوصا واسه پایه!) چون باید برم کتاب بگیرم و شروع کنم!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام! من امروز امتحانات نهاییم تموم شد و می‌خوام واسه کنکور 90 شروع به درس خوندن کنم. 2-3 تا سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!
    1- کدوم یکی از این آزمونا واسه تابستون بهتره؟ قلم‌چی یا گزینه 2 ؟
    2- کدوم یکی از دفتر برنامه‌ریزی ها بهتره؟ گاج؟ خیلی سبز؟ قلم چی؟ یا اگه بهتر از اینا سراغ دارین بگین لطفا؟
    3- واسه کنکور چه کلاسایی لازمه ثبت نام کنم؟ با این توضیح که چند تا از دوستام 1 سال از من بزرگترن و جزوات همون آموزشگاهی که میخوام برم رو دارن!!!
    سلام
    به نظرم تابستون هیچ آزمونی رو شرکت نکنین.
    خودم می توانیم انتشارات خیلی سبز بهتره.
    برای خرید کتاب هم خیلی عجله نکنید و صبر کنید ویرایش های جدید که سوالات کنکور 89 رو هم دارن بیان.

12. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •