پچ burgum رو که بریزی اسامی تیم ملی ایران هم درست میشه
پچ burgum رو که بریزی اسامی تیم ملی ایران هم درست میشه
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
فكر نكنم مشكل از ويندوز هستكرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
نمی دونم پس چرا من هیچکدوم از این مشکلا رو ندارم
من چند فصل bal رو بازی کردم و جام باشگاهها رو هم همینطور
نه dont send تا حالا دیدم نه سیاه شدن
البته بازی رو دانلود کردم و یه کرکم توش بود که همونو ریختم
بچه ها چطوری میشه ساکر 9 رو انلاین بازی کرد
اخه تو ایران دیگه کسی رو رقیبم نمیبینم![]()
![]()
مدیران پاک کنید این پست رو .
Last edited by vahooli; 17-11-2008 at 17:45.
این که چیزی نیست وقتی میرسی به 27 سال میتونی درخواست بازنشستگی بدی اونموقع آخرین بازی فصل رو فیکس بازی میکنی از اول تا آخر بعد وقتی بازی تموم میشه دور ورزشگاه میچرخی هم تیمی هات بغلت می کنن و تماشاگران هم ابراز احساسات می کنن و شما به طرفشون میرید و به ابراز احساساتشون پاسخ میدی در واقع اون بازی به عنوان بازی خداحافظی شماست و بعد اون شما از فوتبال رسما خدافظی می کنید بعدش هم bal به اتمام میرسه البته اینم بگم 27 سال حدقل سن بازنشستگی هست و شما می تونید مثل علی دایی تا 38 سالگی از فوتبال خدافظی نکنید ولی وقتی به این سن میرسید خود به خود زورکی بازنشست میشی و بازی تموم میشه
بفرمایید برین یه نسخه اورژینالش رو بخرید تا با شماره سریال معتبر بتونید کانکت بشین و آنلاین بازی بفرمایید!!!
يه فايلي ، پچي، پوشه اي بزارين كه فقط لباس تيمها درست بشه و لباس هاي سومشون باز بشه آخه لباس اول و دوم بعضي تيمها يكدست سياه هست
ندات
سلام دوست عزیز
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)