تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 1138 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بالاخره قسمت شد رفتم تهران و یه مقدار لوازم در حد 400 تومنی خرید کردم.
    بنظر من بچه های تهران کرج با وجود جایی مثه شوش هیچ غم و غصه ای بابت لوازم ندارن.حیف که ما شهرستانی ها با مشکلات راه دور و شهر غریب و بی جا مکانی روبرو هستیم.وگرنه تمام این اوراق فروشی ها رو زیرو روو میکردم.خاک کف گاراژها رو هم الک میکردم.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب صادقی میشه اطلاعات دقیق تری از محل این عکس ها تو تی تی بدید؟ این گردهمایی مال چه موقع بوده؟ باز هم تو برنامه اشون هست؟
    اصلا از کجا میشه متوجه شد که این همایش ها کِی ها برگذار میشه؟ میخوام اگه بشه شرکت کنم
    Last edited by amiva; 16-07-2011 at 21:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان یکی من رو راهنمایی کنه 8 بگیرم یا 6 !!!! دارم سکته میکنم . . .
    موارد مورد نظر . . .

مصرف بنزین ، قدرت ماشین ، تعمیرات و تامین قطعات ، هزینه ها ، خیلی ها میگن 8 بگیر ولی خیلی ها از همین خیلی ها خودشون هنوز یک بار هم سوار کامارو نشدن !! بعضی دوستان هم که خودشون 6 دارن میگن 6 راضی کننده هستش و خوبه . الان دو مورد عالی سراغ دارم که یکی 8 و یکی دیگه 6 هستن ، قیمت 8 دو برابر 6 هستش البته پرداخت قیمت سخت نیست . بلکه از بعدش مطمئن نیستم .

6 رو میگه 3 تومن و 8 رو میگه 5.5 تومن که والا هیچکدومش پولی نیست ولی اگر بنا به ناراضی بودن و دوباره کاری بشه اون موقع هستش که آدم میسوزه !

ممنون میشم راهنمایی کنید .

5. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من ماشين امريكايي هم شش داشتم و هم هشت..هم اتومات هم دنده اي..
    موتور شش يه خوبي كه داره مصرف كمتر( نسبتا كمتر) در برابر هشت هست....همين فقط همين اين تجربه اي هست كه من و دوستاني كه شش داشتيم پيدا كرديم..
    اما تمامي مواردي كه توي موتور هشت ديدم اصلا توي شش پيدا نميشه..
    حالا اگر سه يا چهار ليتر مصرف كمتر براي شما مهم هست شش بگير..اما در باقي موارد هشت هميشه بهتر بوده.

7. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بنظر من هم یه کار اساسی انجام بده.
    8 بگیر خیال خودتو راحت کن.جزئیات کارو که علی آقا توضیح داد.
    نظر من فقط و فقط 8.تازه اگه راه داشته باشه 2 تا دیگه هم بغلش اضافه میکنیم.

9. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یادش بخیر.......
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به سلامت این بیوک چیه؟
    کاری به قیمت نداشته باشید.فقط بفرمایید که ماشین سلامتش در چه حده با توجه به عکس؟و قیمت عادلانش چند میشه؟
    ممنونم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

والا فارغ از بحث ارزش ماشین با توجه به شرایط خاص خوابیده بودن و اینها ، قیمت بالاست !! که اونهم با خود شماس دیگه .
    اما از دید آماتوری بنده اگر طبق مدارک سفارت کارکرد و خوابیده بودن بطور صحیح تایید بشه ، ماشین فوق العاده ست و حداقل در ظاهر که بسیار بسیار بسیار زیباست . . .

15. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماشيني كه خوابيده باشه در بعضي قطعات خيلي بيشتر از ماشيني كه حركت بكنه فرسوده ميشه..مثلا قطعات لاستيكي..روكش سقف..رادياتور..اورينگها و واشرها..تاير..
    اگر خيلي از اين قطعات تعويض يا بازسازي شده باشه اونوقت اين ماشين يه بيوك دست دوم تميز هست كه قيمتش هم اين نيست..الان مدلهاي بالاتري از اون رو ميتونيد تميز و با قيمت كمتر پيدا كنين..

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز يك مقداري از ماشينهاي امريكايي صحبت كنيم كه شايد خيلي خيلي كم بهش توجه داشتيم و دليلش هم تعداد بسيار كم اونها در كشور و البته نبودن ضمينه استفاده از اونهاست.
    اتومبيلهاي كمپينگ يا به قول آمريكائيها كامپر
    استفاده از اين نوع خودروها توي آمريكا و اروپا خيلي زياده چون اونها معمولا براي مسافرتهاي طولاني يا حتي پيكنيكهاي نزديك از اين نوع ماشينها استفاده ميكنند.البته اينكه چرا توي ايران زياد طرفدار نداشته دلايل خودشو داره ولي فعلا از اين مقاله جالب مجله دانشمند سال 1349
    عكس گرفتم و براي شما دوستان ميگذارم:
    اولين نمونه رو در واقع بايد يه كاراوان ناميد كه توسط يه 4*4 قوي كشيده ميشه

نمونه بعدي در واقع يك ون هست كه توسط شركتهاي جداگانه اي مجهز به وسائل زندگي ميشه و از اين نوع شايد تعداد بيشتري رو در ايران ديده باشيم.

مدل بعدي ساخت يك شركت خصوصي آمريكايي است و از شاسي و موتور اتومبيلهاي ساخته شده در كارخانجات اصلي استفاده ميكنند.چون بدنه را از آلمينيوم و مواد تركيبي ميسازند خيلي نسبت به حجمي كه داره سبكتره..لطفا به قيمت ماشين خيلي خيلي دقت بفرمائيد..!! البته براي اون سال قيمت كمي نبوده اما براي الان......!!!

اينهم يك مدل ديگه كه نماي داخلي رو به خوبي نشون داده.معمولا كسايي كه از اين نوع خودروها استفاده ميكنن از محلهاي بخصوص كه آب و برق را هم در اختيار ميگذارن استفاده ميكنن..بيشتر حالت يه خانه كوچك را داره كه براي امكانات بيشتر از كمپينگهاي بين جاده اي و يا مكانهاي گردشگري استفاده ميكنن..اونجاها معمولا حمام..سونا..استخر و چند مكان خدماتي ارزان هم داره..شايد اين توقفگاههاي بين راهي كه چند سالي هست در ايران راه افتاده و ايده خوبي هم هست يه نمونه ساده از اين جور كمپينگها باشه.

اينجا هم محل خواب دو كودك را نشان ميده كه بخوبي از فضاهاي مختلف ماشين استفاده كردند.

اين مورد آخر از همه براي من جالبتر بود
    همه شماها بليزر رو ديدين و خوب ميشناسيد..تا حالا شده براتون سوال پيش بياد كه چرا قسمت عقب بليزر داراي سقف فايبر و متحرك هست و برداشته ميشه؟ شايد يكي از دلايل اين باشه كه اگر كسي خواست بتونه ازش به عنوان يه وانت با جاي بار كوتاه استفاده بكنه اما بيشترين دليلش براي نصب اين مدل اتاقك پيش ساخته است كه با برداشتن سقف عقب بليزر ميشه اون رو در جاي بار قرار داد و اينجوري بليزر تبديل به يه كامپر ساده و كوچك و جمع و جور ميشه و ديگه نيازي به خريد ماشين بزرگتر نيست..
    من حدود عيد سال 81 يكي از اينها رو در اهواز ديدم كه مسافر بود..چند باري رد شد و نتونستم ازش عكس بگيرم..خيلي جالب بود و دقيقا هماهنگ با فرم بدنه و ابعاد بليزر هماهنگي داشت.
    شايد بشه گفت توي تمام مدلهاي 4*4 دنيا تنها بليزر اين قابليت رو داره و حتي ماشينهاي بسيار گرانقيمت امروزي هم همچين امكاني رو ندارند..

19. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •