بله میشه اما باید تهدادی از واحدهایی رو که تو دوره پیش دانشگاهیی پاس نگردی رو پاس کنیبا دیپلم فنی هم میشه فراگیر ثبت نام کرد؟
مثل ریاضی دیفرانسیل و ریاضی گسسته!!
بله میشه اما باید تهدادی از واحدهایی رو که تو دوره پیش دانشگاهیی پاس نگردی رو پاس کنیبا دیپلم فنی هم میشه فراگیر ثبت نام کرد؟
مثل ریاضی دیفرانسیل و ریاضی گسسته!!
خبر فوري
جزئیات شهریه دورههای دانشگاه پیام نور + جدول شهریه های دانشگاه پیام نور
http://pnuna.com/?p=10560
.
برای رشته های انسانی هم میشه؟
مثلاً من الآن با دیپلم فنی میخوام برای فراگیر یه رشته انسانی بزنم باید دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم؟ (الآن دارم دروس پیش انسانی رو میخونم)
Last edited by Hossein_128; 10-10-2011 at 14:00.
حسین جان اگه مدرک پیش رو داشته باشی وارد پیام نور بشی کارت راحت تره....خیلی راحت تربرای رشته های انسانی هم میشه؟
مثلاً من الآن با دیپلم فنی میخوام برای فراگیر یه رشته انسانی بزنم باید دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم؟ (الآن دارم دروس پیش انسانی رو میخونم)
اما اگه نداشتهباشی تعدادی درس پیش رو تو دانشگاه باید پاس گنی که امتحاناش خیلی سخته
من خودم مدرک دیپلم فنی کامپیوتر رو داشتم.وقتی وارد پیام نور شدم درسهای ریاضی و زبان و فیزیک پیش رو پاس کردم اونم با چه دردسری
با سلام.
دانشجویان جدیدالورود، حداکثر چند واحد میتونن بردارن؟ صفحه اول سایت گلستان گفته حداکثر 16 واحد، اما چون معدل من در دوره دانشپذیری بالای 12 شده سیستم گلستان اجازه میده تا 20 واحد بردارم و خطایی هم نمیده.
حالا به نظر شما تکلیف ما چیه؟
ممنون
مثل اينكه براي ترم اول 16 واحد بايد بردارن.امروز كارشناس رشته م داشت براي يه ترم اولي ميگفت.
ولي براي فراگير رو نميدونم.من خودم 15 واحد برداشتم اون موقع.شما تماس بگير با دانشگاهتون ببين چي مي گن.
دیروز تو سرویس دانشگاه ، دو نفر داشتن صحبت میکردن با هم و به گوشم خورد و جالب بود. طرف میگفت که اگر سه ترم با معدل بالا ( که نفهمیدم چند هست) در پیام نور بگذرونی ، میتونی درخواست بدی تا به دانشگاه های سراسری بری و با پرداخت شهریه به اونا در رشته خودت ادامه تحصیل بدی. اصلا چنین چیزی هست یا کلا سرکاری بود؟!
واقعا؟!!!
به اشکان بگم کتابو قورت میده
دوستمو میگم
راستی این طرح تجمیعی و سنتی و اینا رو گفته بود ازتون بپرسیم
چی هستن اینا؟ چه فرقی دارن؟
و گفت بگم که تهران زندگی میکنه اما از واحد شهریار دانشگاه پیام نور مجاز شده و حالام که اونجاست ، میشه انتقالی بگیره تهران؟
و همچنین گفت بگم که برنامه هفتگیشون رو توو سایت قرار ندادن و دانشگاهم رفته رو برد نبوده( : دی) کسی داره بده؟
و گفت بپرسم که چارت رشته اش یعنی اقتصاد چیه؟
عجب غلطی کردم باهاش دوست شدم : دی
نه ولی جدی از همتون تشکر کرد و گفت خیلی کمکاتون به دردش خورده(البته کمکای من دیگه ، منظورم همون کپی پیست جوابای شماست : دی)
منم خودم دنبال صحت و سقم این ماجرا هستماقعا؟!!!
به اشکان بگم کتابو قورت میده
دوستمو میگم
من یادمه واسه کارهای انصرافم که رفته بودم دماوند ، مسئول آموزش اونجا بهم گفت که مهمانی و انتقالی از تهران به شهرستان خیلی ساده هست. ولی برعکس واقعا سخته و نیاز شدیدی به پارتی با کیفیت دارهو گفت بگم که تهران زندگی میکنه اما از واحد شهریار دانشگاه پیام نور مجاز شده و حالام که اونجاست ، میشه انتقالی بگیره تهران؟![]()
همون قسمت دومش :دياصلا چنین چیزی هست یا کلا سرکاری بود؟!
اولين باره اينو ميشنوم!!!
ترم اول انتقالي يا مهمان نميدن.از ترم ديگه مي تونه براي مهمان شدن اقدام كنه.انتقالي ممكنه بهش سخت بگيرن.و گفت بگم که تهران زندگی میکنه اما از واحد شهریار دانشگاه پیام نور مجاز شده و حالام که اونجاست ، میشه انتقالی بگیره تهران؟
و همچنین گفت بگم که برنامه هفتگیشون رو توو سایت قرار ندادن و دانشگاهم رفته رو برد نبوده( : دی) کسی داره بده؟
و گفت بپرسم که چارت رشته اش یعنی اقتصاد چیه؟
چارت رو از اين لينك دانلود كن براش.ليست ارائه دروس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)