راستی آقا کسی برای من یه تشکر خشک و خالی هم نزد دلم خوش باشه بازم بهتون قیمت بدم !!!
قیمت 100 مدل دستگاه رو با جزئیات براتون نوشتم !! بی معرفتا !! ولی هفته بعد کاملتر میزنم چون این دفعه قیمت توشیبا رو نداشتم ، و همینطور Msi , Ibm و ... .
راستی آقا کسی برای من یه تشکر خشک و خالی هم نزد دلم خوش باشه بازم بهتون قیمت بدم !!!
قیمت 100 مدل دستگاه رو با جزئیات براتون نوشتم !! بی معرفتا !! ولی هفته بعد کاملتر میزنم چون این دفعه قیمت توشیبا رو نداشتم ، و همینطور Msi , Ibm و ... .
لپ تاپ های اچ پی ساخت چه کشوری است
ایا چینیش خوبه
قیمت و مشخصات این مدل رو دارین
Hp_pavilion_dv6725
این دفه بزرگ نوشتم شاید یکی جواب منو بده
دوست من تو ادم رو میبری لب چشمه تشنه بر میگردونی
خوب دلیلش رو هم بگو دیگه
چرا دل 1510 رو انتخاب میکردی.مگه 1060 اچ پی مشخصاتش بالاتر نیست؟مگه نمیگی باطری هاشون همه یکیه؟مگه نمیگی همه داغی رو دارن؟پس چرا دل؟
اره داداش
هم میگیریم هم می اندازیم...مچ رو میگم.هم مچ میگیرم هم مچ میاندازم
عزیزم میشه این خط رو توضیح بدی؟یعنی چی چشمت رو کور میکنه؟1070 چشمت رو اذیت میکنه ال سی دیش؟![]()
اتفاقا من هم یه تجربه ای مثل شما داشتم!!
اول خواستم vostro 1510 بگیرم ولی مشکلات زیادی توش پیدا کردم که تقریبا ازش نا امید شدم:
بعد رفتم سراغ HP و به dv5 1060 علاقه مند شدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی متوجه داغ کردن و باتری ضعیفش شدم دنبال مدلی با گرافیک ضعیف تری گشتم.
و هنوز که هنوزه لپ تاپ مناسبی پیدا نکردم!!
در هر صورت من 1060 رو به 1510 ترجیح می دهم.
مرسی دوست عزیز....اگه امکان داره آدرس رو به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید.....ممنون
سلام
حقیقتس ما قصد خرید یه لپ تاپ داریم ولی خیلی وارد نیستم.
می خواستم اگه می شه بهترین چیزی که می شه با حداکثر 000/500/1 تومن خرید چیه.
در ضمن صفحش از 13 کوچیکتر و از 4/14 بزرگتر نباشه.
مارکشم مهم نیست.
والا دوست عزیز لپ تاپ های HP همگی ( من که غیر از این ندیدم ! ) ساخت چین هستن ، مثل توشیبا و ایسر و برخی مدلهای سونی و ... که ساخت چین هستن ، شما دستگاه سونی رو میخری زیرش نوشته Made in U.S.A پایین ترش رو هم بخون که نوشته : " این دستگاه با قطعات ساخته شده در خارج از آمریکا تهیه و تولید شده است " خودت بهتر میدونی که خارج از آمریکا فقط یه کشوره که تولید میکنه !!! چین !!! پس خیالتو راحت کنم که اکثر دستگاه ها ساخت چین هستن و اونایی که زیرشون زده ساخت فلان کشور منظور همون اسمبل و مونتاژ شده است و قطعات از جایی دیگه میاد و دستگاههای HP نسبتا خوبه و مشخصات اون مدل رو ندارم .
Dell XPS 1330 رو با بالاترین مشخصات میتونی با بودجه ای که داری تهیه کنی و 3-4 سال برات میمونه و کار میکنه ...
behnam پیام خصوصیتو فعال نکردی نتونستم برات بفرستم ، دوباره چک کن من 1 ساعت دیگه میزارم برات
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)