خوب الان من عینک میزنم اگه به قول شما از راه نظامی بخوام برم میشه؟
البته من خیلی از ارتفاع میترسم
این تاثیری داره؟
خوب الان من عینک میزنم اگه به قول شما از راه نظامی بخوام برم میشه؟
البته من خیلی از ارتفاع میترسم
این تاثیری داره؟
نظامی با عینک = محال...!!
هرگز نمیشه... حتی خلبان KC-747 یا هرکولس هم نمیشه... هرچند خود خلبانان ایرلاین که با 747 میپرند عینکی هستند ولی قانون ارتش چنین اجازه ای نمیده...
فقط ترس از ارتفاع نیست... خیلی ها هم میترسیدند و الان استاد خلبان تامکت و فانتوم هستند... چون به موتور جنگنده اطمینان دارن... ولی مهم نحوه واکنش بدن هست که تو دانشگاه هوایی و قسمت (( اتاق ارتفاع )) انجام میشه...
چیزهایی که الان مهم هست عینکی نبودن... سالم بودن همه دندانها... نداشتن حتی یک بخیه روی بدن...سالم بودن اعصاب (( مثلا یارو در بدن رو به دستگاه نوار اعصاب وصل میکنه و یهو یه صدای خفن مثل سیگارت شنیده میشه تا ببینه بدنت چقدر واکنش نشون میده...))
و همینطور سوالات عقیدتی مسخره و بی اساس ... مثلا اسم دومین وزیر دفاع ایران چی بود...!!
به اینها ممنوع الخروج بودن و بگیر و ببند های عقیدتی سیاسی در طول دوران خدمت و احترام دائمی به یک مشت انسان روان پریش و عجیب و غریب و حقوق و مزایای نامناسب و اقامت در خونه های کلنگی قصر فیروزه و مهرآباد و دوندگی برای بیمه و حق اولاد و حق عائله و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه رو هم باید اضافه کرد و حسرت خورد که ایکاش الان خلبان ایرلاین بودم ...!!
ای بابا
من گفتم خلبانهای جنگنده ی ارتش پول پارو میکنن
خوب خلبانن مثلا
راننده اتوبویس که نیستن
من الان عینک میزنم (شماره هاشو اگه میخوای بگو بت پی ام کنم)اون اعصابم نمیدونم چه جوره
باید یه چند باری امتحان کنم
ولی معمولا با اینجور صداها خوب آدم یه جوری میشه دیگه مگه نباید اینجوری بشه؟
اونوقت مگه هواپیما چیه که حالا دندونها سالم باشه
چشم ببینه و نمیونم صدای سیگارت رو بشنوه و... خوب یه آی ال اس وصل میکنیم و تموم دیگه
برای جنگنده همبرج مراقبت میگه برو اینور خلبانم میره همونطرف مگه غیر اینه؟
سوالات عقیدتی فک کنم من توش بمونم
اسم دومین وزیر دفاع به من چه؟
مگه کلاس تاریخه؟مثلا میانمیگن فاصله بین پاسارگاد تا بابل قدیم چند فوته؟
برای چی ممنوع الخروج؟
مگه چه جرمی انجام میدن؟
تو خونه کلنگی زندگی میکنن؟مثلا چند متر
من فک کنم حداقل 4000متر تو نیاوران یا سعدآباد یا .....![]()
من خودم بچه خلبان بودم و تو اين خونه ها بزرگ شدم
بستگي داره چجوري به اين شغل نگاه كنيد اگر بابا جون ماهي 10 ميليون درآمد داره و خونه 1000 متري تو بهترين جاي شهر داريد خب معلوم است با ماهي 1 ميليون و خونه ارتشي نميتونيد سر كنيد تازه خلبان اير لاين هم بشيد باز فرقي نميكنه فكر ميكنيد چند حقوق ميگيرند اول يك تحقيق بكنيد
اين شغل مثل كارمند بانك و اداره برق و غيره است فقط دوتا فرق داره اولا كلاس شغلي و ثانيا لذت وافر
بگذريم كه من بچه خان هم ميشناختم كه به خاطر عشقش خلبان شده بود و از زندگي اش لذت هم ميبرد
به هر حال خيلي خودتان را ناراحت نكنيد خلبان شدن اينقدر سخت است كه عاشقهايش هم نميتوانند چه برسد به اونها كه ترديد دارند
يادم است سال 77 براي آزمايشات نيروي هوايي 4000 نفر واجد شرايط بودند كه از اين تعداد 50 نفر در نهايت وارد دانشكده خلباني ميشدند
پس اگر پول و پله داريد بريد cpl را بگيريد براي شغل هم خدا كريم است![]()
پس ظاهرا خیلی خوش خیال تشریف داشتی...!!
خونه نیاوران...؟؟
اگه تو کل منطقه 1 تهران یک خلبان شاغل در نهاجا پیدا کردی من خودم رو با زنجیر به فانتوم میبندم میگم بپر...!!
استاد خلبان نیروی هوایی میشناسم که با درجه سرهنگی و با حقوق و مزایای استادی و کلی افتخارات حداکثر برجی یک میلیون و هشتصد هزار تومن حقوق میگیره...!!
خونه های سازمانی نهاجا تاریخ ساختش به 1350 برمیگرده... یعنی زمون شاه...!! آنقدر داغون هستند که شهید ستاری تو خاطراتش میگفت : برای سیم کشی مجدد و جوشکاری و رفع عیب خودم پیشقدم میشدم
حالا شما جایگاه اون سرهنگ خلبان رو با جایگاه خلبانی مقایسه کن که با درجه ستوان دومی وارد نهاجا میشه ... به نظرت بیشتر از ششصد تومن بهش میدن...؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس خیلی وضع خرابه
خوب پس این مهندسی هواپیماهه چیه اون چه طوره؟
کلا تو کار هواپیما کدومش خوبه؟
فک کنم همون رانندگی اتوبوس بهتر باشه
این همه درس بخونن دوره ببینن اون بالا از ترس استال شدن و هزار تا مشکل دیگه هی بترسن و هزار تا مشکل دیگه
آخر که چی با حدود 500.000تومن؟
خیلی افتضاحه
من فک کردم حداقل ماهی 10 میلیون میگیرن
خیلی بده
دوست عزیز به شما بگم که
فکر نظامی رو از سرتون بیرون کنید ! واقعا اوضاع نظامی خرابه ... ممنوع خروج شدن و هزار کوفت و زهر مار دیگه اونم در مقابل یه حقوق بسیار ناچیز !
برای ایرلاین ها هم دوستان نوشتند بین 40-50 میلیون هزینه کلی میشه چون ساعت پروازی حدود 120-150 تومان هست و شما فکر کنم باید حدود 200-250 ساعت پرواز تکی داشته باشید و بعد وارد ایرلاین و تایپ بشید.
در ضمن اگر وارد بشید ! واقعا اگر و اما داره ! اگر پارتی داشته باشید راحته ولی نداشته باشید خیلی سخته...
در ضمن حتی خلبانان با تجربه و 30 سال خدمت هم ماهی 10 میلیون نمیگیرند... اصلا از این فکرا نکنید !!
ولی شرایط امارات و عمان رو نمیدونم. من خودم دنبال این هستم اگر بشه برم اونجا واسه خلبانی و استخدام ، واقعا شرایط خوبی داره و 100 البته که اونجا حقوق و مزایای مناسبی هم داره و مثل اینجا اینقدر الکی نیست .....
ببخشید نمی خوام تاپیک رو خرابش کنم اما اینجوریا هم که میگید نیست یه آشنا نزدیک ما که خلبان هم هست و تو پدافند هوایی مشغوله البته با درجه سرتیپ 2(اگه اشتباه نکنم)یه خونه داره تو...استخریو باغی و ...سرت سوت میکشه
سلام فقط بگم ببببببببییییییییییییچچچچچ چچچچچچچچاااااااااااااااار رررررررررررررررهههههههههه هههههه خلبانای ارتش
خاطرات زیادی از اونا دارم
3 تا دعای جوشن و از اینا باید بخونن تا شاید فرجی بشه با مشکل اصلی مواجه نشن
من خودم خاموش شدن موتور هواپیمارو به چشم دیدم
حالا لیک هیدرولیک و رادارو ..... پیشکش
Last edited by kasra2002; 29-09-2010 at 09:04. دليل: تایپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)