سلام.من هنگامی که من یه رومی رو برای چت انتخاب میکنم خطامیده...
لطفا کمک کنید.
سلام.من هنگامی که من یه رومی رو برای چت انتخاب میکنم خطامیده...
لطفا کمک کنید.
سلام من یه مشکل دارم در مورد یاهو .
میخواستم ببینم چجوری میتونم یه کار کنم که یه شخص خاص بهم ایمیل نده ؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزاري ميخوام که بتونه offهاو چت آنلاينو رو در ياهو مسنجر به طور خودکار ذخيره کنه(فقط توي ياهو مسنجر باشه نرم افزار هايي مثل trillion ونميخوام
منم دقیقا همچین مشکلی دارم. با هر ورژن یاهو. من هر دفعه گزینه اول که میگه آرشیو سیو بشه و اینا رو میزنم ولی بعد که اوکی میکنم و آف میشم ، دوباره که آنلاین میشم همه چی برمیگرده به حالت پیش فرض.تو Perferences مسنجرت یه قسمتی داره که میتونی تنظیم کنی .
1-همیشه Save بشه
2-هر دفعه که یاهو رو میبندی پاک بشه
3-هیچ وقت Save نشه
اینو چک کردی ؟
بله دوست عزیز . قبلا که تو همین تاپیک گفته بودم اشاره کرده بوئم به این مساله که تنظیمات درسته . مساله اینه که اصلا هیچی نمی مونه حتی قبل از sign out .
این مسئله فقط برای سیو آرشیو و اینا نیست واسه همه تنظیماتمه. به هرچی دست میزنم دفعه بعد که آن میشم انگار نه انگار.
میشه لطفا یکی این مشکلو حل کنه.
تو مسنجر 8 وقتي كه پسورد save باشه بخواي پسورد رو با نرم افزارهايي كه پسورد ستاره رو نشان ميده بخوني پسورد رو ميزنه password. كسي ميدونه چطوري ميشه پسورد IDي كه رو سيستم save شده رو گير آورد؟
با اين
تو مسنجر 8 وقتي كه پسورد save باشه بخواي پسورد رو با نرم افزارهايي كه پسورد ستاره رو نشان ميده بخوني پسورد رو ميزنه password. كسي ميدونه چطوري ميشه پسورد IDي كه رو سيستم save شده رو گير آورد؟
با اين نرم افزارايي كه پسورد ستاره اي رو نشون ميدن نمي شه چون پسورد رو مي گه
با اين نرم افزارايي كه پسورد ستاره اي رو نشون ميدن نمي شه.
سلام دوست عزیز!
من مراحل را با عکس براتون نوشتم که با استفاده از آن میتوانید آدرس ایمیل مورد نظر را بلوکه نمایید و اجازه ندید تا دیگر از اون آدرس یا آدرس ها براتون ایمیل بیاد.
مرحـــله اول:
مرحــله دوم:
مرحله سوم:
مرحله چهارم:
مرحله پنجم:
اگر باز هم مشکلی بود اطلاع دهید تا بیشتر توضیح بدم.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
اهان
این راهو برو :
Messenger>Preferennces>Appearance> Yahoo ID
تو این قسمت میتونی انتخاب کنی فامیلیو نشون بده یا ایدیو
سلام
یه سوال داشتم.
من با یکی از دوستام با pc to pc call صحبت کردیم.حالا می خواستم ببینم میشه اون مکالمه رو گوش کرد.توی call history هست ولی نمیشه گوشش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)