شما دقيق بگيد چه مراحلي رو طي ميكنيد تا اون اعداد رو وارد ميكنيد
چون بعيد هست كه اين مشكل وجود داشته باشه
يا صفحه اي از فايل كه اين مشكل درش هست رو بذاريد تا چك كنم
شما دقيق بگيد چه مراحلي رو طي ميكنيد تا اون اعداد رو وارد ميكنيد
چون بعيد هست كه اين مشكل وجود داشته باشه
يا صفحه اي از فايل كه اين مشكل درش هست رو بذاريد تا چك كنم
براي تايپ نيم فاصله كليد استاندارد اون Shift+Space هست
كه اگه در ويندوز شما اين مورد تنظيم نباشه ميشه با نصب نرم افزار مفيد زير اونو اصلاح كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ابتدا جستجو كردن و سپس پست دادن جزء قوانين انجمن هست
رعايت كنيد
معمول متن هايي كه از اينترنت كپي ميشن در قالب وب هستند و در قالب متن ساده بهم ميريزن
شما بايد جدا اونو تايپ كنيد
منظورتون سربرگ در كجاست؟
مثال واضح تر بزنيد كه اصلا چه كاري ميخوايد انجام بديد
با سلام من می خواهم
مثلا I را اینطوری تایپ کنم ولی ورد حرف بزرگ را اینطوری نشان می دهد l چه کار کنم
میخوام علامت زیگما میون متن هم مثل زیگمای پایینی باشه یعنی اعداد بالا و پایین زیگما باشن
thx
Last edited by Behnam_A; 01-01-2010 at 00:42.
از طريق استايلها و انتخاب هدينگ مورد نظر و بعد هم multilevel listing ديگه
اينم فايلش :اينم تصويرشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي
با سلام
دوستان به کمکتان نیاز دارمفایل وردی دارم که در آن تمامی پارانتزها برعکس شده اند مثلا )1978) و الی آخر هر جا هر پارانتزی دارم به این شکل شده است چگونه این مورد را برطرف کنم مشکل دیگری هم که دارم این است که بین بعضی از کلمات فاصله زیادی وجود دارد می توانم با فرمانی همه این فاصله ها را به یک فاصله تبدیل کنم مثلا بجای اینکه بنویسد (شماره ردیفها و ستونهای )نوشته (شماره ردیفها و ستونهای )ممنون می شوم کمکم کنید
سلام
فایل متنی ای دارم که می خواهم هم عنوان بندی داخل متن و هم فهرست آن بصورت اتوماتیک باشد.
برای این کار اول عنوانها را با استفاده از گزینه Multtilevel list بصورت اتوماتیک تنظیم کردم،بعد ازاین خواستم فهرست اتوماتیک آنرا تنظیم کنم که با مشکل برخورد کردم. برای تنظیم فهرست اتوماتیک می بایست اول استیل مشخصی برای عناوین تنظیم می کردم. برای قست های 1-1 و 1-2 استیل مشخص(Heading1) و برای گزینه هایی که اعداد آن سه رقمی بود استیل دیگری (Heading2) تعریف کردم .این کار تا آخر قسمت بخش اول خوب پیش رفت .اما زمانی که خواستم استیل Heading2 را برای شماره1-2-1 تعریف کنم ،به جای زدن 1-2-1 ، شماره 1-1-4 را تعریف می کند .در واقع ادامه شماره عنوانهای بخش اول را تشخیص می دهد.
لطفا مرا راهنمایی کنید.ممنونم.
1-1 بخش اول
====1-1-1 شرح...
===1-1-2 خدمات...
===1-1-3 اصول...
1-2 بخش دوم
===1-2-1 شرح
===1-2-2 خدمات...
.
.
....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)