تو رو خدا ببخشید اگه عکسهایی که میذارم کیفیت درست و حسابی نداره به هر حال دوربین های آماتور هستن دیگه.
این چند تا عکس رو چند وقت پیش خودم گرفتم.
![]()
تو رو خدا ببخشید اگه عکسهایی که میذارم کیفیت درست و حسابی نداره به هر حال دوربین های آماتور هستن دیگه.
این چند تا عکس رو چند وقت پیش خودم گرفتم.
![]()
اینم یه عکس دیگه...
![]()
سلام .
دیروز یکی از بهترین روز های عکاسی من شاید هم بهترینشون بود . عجب فضای زیبایی داشت رودخانه ی اصفهان . جای همه ی دوستان واقعا خالی بود. بسیار لذت بردم.
امیدوارم توانسته باشم با این عکس ها بخشی از آن زیبایی ها را به شما نشان دهم.
با توجه به تعداد زیادی عکس که گرفتم به سختی توانستم اینها را گلچین کنم.
اگر عکس ها تعدادش زیاد شده واقعا عذر می خواهم . اگر مشکلی برای تاپیک ایجاد میشه حتما بگید.
مطابق همیشه هیچ کدام از عکس ها نه ادیت شده نه hdr هست .
در نهایت نظر یادتون نره .
اصفهان زیبا ( زاینده رود )29 بهمن 89
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by far2009; 20-02-2011 at 15:06.
دوست عزیز عکسهای خوبی گرفتی . با یه مقدار ادیت چیزی از ماهیت اصلی عکسهات کم نمیشه.با اجازه خودت یکیشو کمی ادیت کردم.![]()
عکسهای زیبایی هستن
دوست عزیز far2009 حجم عکسات در حدود یک مگه هر کدومش.
منی که دایل آپیم چجوری استفاده کنم!!!!!!!!
فرمت عکست هم نمیدونم چرا BMP هست؟
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
این به خاطر اینه که کوچک کردن عکس با سایت ها از کیفیت عکس ها کم می کرد. و من مجبور شدم از خود عکس ها در سایز کوچک عکس بگیرم و برنامه ای که این کار را می کرد با فرمت BMP عکس میگیره.
برای این که شما راحت تر باشید تعدادی از عکس ها را به صورت لینک گذاشتم.
در ضمن از همه دوستانی که نظر دادند ممنونم.
راستی دوستان کدام عکس را بیشتر می پسندند ؟
far2009 عزیز دل برادر بهتره شما با برنامه VSO Image Resizer حجم عکس هاتون رو کم کنید
با کم ترین افت کیفیت و بیشترین کاهش حجم
-------------
hate
edit با cs5
![]()
جسارت نشه ولی اصلا ادیت خوبی نیست ..
به نظره من خود عکس بدون ادیت بهتره .
زوم دیجیتال استفاده شده ، به این علت کیفیت پایینه
برای این که کیفیت پایین عکس از بین بره از یک افکت blur در cs5 استفاده کردم
نتیجه شد این
ممنون که نظر دادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)