آقا شما مگه کجای مشهد زدگی میکنید که گرفتن 512 این قدر براتون سخته من که در عرض سه سوت با کارت دانشجوییم کارم حل شد یارو گفت سرعت بیشتری هم خواستی مشکلی نداره.![]()
آقا شما مگه کجای مشهد زدگی میکنید که گرفتن 512 این قدر براتون سخته من که در عرض سه سوت با کارت دانشجوییم کارم حل شد یارو گفت سرعت بیشتری هم خواستی مشکلی نداره.![]()
ما احمد آبادیم.رفیقم خونشون عدل خمینی اونوراس به اونم گفتن 2 مگم بخوای بهت میدیم .ولی واسه من دو روز فقط تاییدش طول کشید!!
سلام--
من اینترنت پرسرعت از شرکتهای خصوصی بگیرم---البته من الان از مخابرات با سرعت 256 دارم با ماهیانه 13 هزار تومان 3 ماه برای ازمایش گرفتم من چندان دانلود ندارم--می خواستم ببیندم کدام شرکت پشتیبانی خوبی دارد (البته من قبلا ازمخابرات از شاتل داشتم) وشبها سرعت دنلود بیشتری دارد----
برادر من کارت دانشجویی هم بردم ندادنگفتن مجوز اینا فقط و فقط به رئیس مرکز بستگی داره
![]()
خوب دوستان خدانگهدار1 پست 25 دقیقه ارسالش طول میکشه
بریم کتاب بخونیم
![]()
دوستان من حدود 3 سال اینترنت صبا داشتم
اکثرا هم سرویس 128 با محدودیت 3 گیگ رو میگرفتم ماهی 13 تومن
الان حدود یه هفتست که دارم 512 نامحدود مخابرات رو استفاده میکنم(در حقیقت از صبا به مخابرات کوچ کردم) ماهی 20 تومن
من که خیلی راضیم.سرعت داونلودم روی 65 هست اما بسیار استیبل هستش،درسته بالا نمیره اما اصلا پایین تر نمیاد
چیزی که توی صبا خیلی دیده میشد
با سلام
خوب خيلي خوبه
من هم ميخوام همينكار رو بكنم
اما ميترسم باز مالي در نياد اين مخابرات واسم
شما كدوم منطقه هستي؟
من اگه بگيرم 128 ميگيرم
به نظرت خوبه يا نه؟
و اينكه فيبر نوري هست خطتون يا مسي؟
موفق باشيد.
به شما توصیه میکنم اصلا 128 نگیرین مخصوصا اگه قبلا از جای دیگه داشتین.حداکثر سرعت دانلود 15 - 16 و باز کردن صفحات خیلی کند .... اگه میتونید 512 به بالا بگیرید
آقایون کسی از ابن سرویس محدوده مخابرات خبری نداره !؟
که سرعتش واقعا روی چند میدن !؟ یعنی مثل شاتل توی روز باز میذارن !!!؟ ؟ ؟
و اینکه ایا شبانه رایگان داره !؟ اگه داره سرعت روی چند میدن !؟ ؟
ممنون
با سلام
سرعتش كه سرعته واقعي و پايين هست
مثلا 128 چيزي بين 12 تا 16 هست
هميشه روي همين سرعت ثابت هست
و هيچ موقع بالاتر نميره
و اينكه كلا نامحدود هست اينترنتش و رايگان و غير رايگان نداره
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)