تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 423 از 465 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من نتونستم این وسایل مربوط به جغله ها رو دانلود کنم لینک مستقیمش رو میشه بذارین ؟
    ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

بد بخت شدم رفت ........ دوبار برق خونمون رفت و با دفعه ی دوم ویندوزم تر کید هر چی جغله و ادم با سکیل داشتم پاک شد خدا بگم این اداره برقو......

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بد بخت شدم رفت ........ دوبار برق خونمون رفت و با دفعه ی دوم ویندوزم تر کید هر چی جغله و ادم با سکیل داشتم پاک شد خدا بگم این اداره برقو......
    فکر کنم اگه از یه ویندوز اکس پی پروتابل استفاده کنی راحت بتونی پوشه my document رو یه جای دیگه کپی کنی

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

آقا من تازگي يه قابليت جديد توي زندگي اپارتماني پيدا كردم!

شما مي تونيد با يكي از دوستان خيلي صميمي خودتون هم كه دانشگاه مي ره هم خونه بشين ولي شما نمي تونيد بهش بگين چي كار كنه!
    براي اين كار بايد روي گزينه ي پرپوس(پيشنهاد)كليك كنين وو روي گزينه ي هم خونه كليك كنين!اونوقت اون همون طور كه دانشجو هست مي ياد با شما زندگي مي كنه!
    راستي فيلم هم خونه رو ديدن خيلي باحاله هركي نديده حتما بره بگيره ببينه ايراني هم هست!

يه قابليت ديگه هم كه توي اين بازي(اپارتمان)اضافه شده اينه كه مي توني غير از خدمتكار خونگي(ميد)و نظافتچي محوطه ي بيروني اپارتمان و راهروها يه خدمتكار شبانه روزي هم داشته باشين و اون همه ي كاراتون رو انجام مي ده غير از نظافت دائم منزل شما آشپزي وخيلي از كارهاي ديگه رو هم انجام ميده!اسمش توي بخش سرويس هست دقيقا اسمش يادم نيست فكز كنم يه چيزي تو مايه هاي باتل... اينا بود!

خواهشا دقت کنید کنید! اینجا انجمن بازیه نه موسیقی!
    متشکرم
    Sam Fisher 09

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

اقا پست مخصوص خودش اینو بزار! بعدشم اون یارو دانشگاه نمیره خودتم می تونی با سیمست خودتو روی یه خوانواده سوار کنی و باتلم درسته کارایی مثل آشپزی در خونه باز کنی تمیز کاری تمام جاهای منزل غذا دادن به ماهی ها که مید این کارو نمی کنه و فقط از ساعت 10 تا مثلن 1 بستگی به کثیفی خونه داره و پول مید از 0 تا میزان تمیز کردنش داره و باتل میزانش از اولش 200 به بالا و میزان تمیز کردنش داره و باتل می تونه کار نانی هم انجام بده و بیشتر کارای بچه رو بکنه اما از قدیم گفتن نانی یه چیز دیگست چون مهرش به دل بچه میفته!و در مورد در خونه باز کنی در باتل خودتون بهش دستور می دید که این کارو بکن نکن مثلن امروز درو باز نکن باز کن و ......

فکر کنم اگه از یه ویندوز اکس پی پروتابل استفاده کنی راحت بتونی پوشه my document رو یه جای دیگه کپی کنی

نوچ انگاری نگرفتی برادر می گم برق وسط بازی رفت و دیگه من وقت نکردم که برم سیورو بردارم کپی کنم مثلن تو جی همون جا جا در جا ویندوز ترکید!!

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

اقا پست مخصوص خودش اینو بزار! بعدشم اون یارو دانشگاه نمیره خودتم می تونی با سیمست خودتو روی یه خوانواده سوار کنی و باتلم درسته کارایی مثل آشپزی در خونه باز کنی تمیز کاری تمام جاهای منزل غذا دادن به ماهی ها که مید این کارو نمی کنه و فقط از ساعت 10 تا مثلن 1 بستگی به کثیفی خونه داره و پول مید از 0 تا میزان تمیز کردنش داره و باتل میزانش از اولش 200 به بالا و میزان تمیز کردنش داره و باتل می تونه کار نانی هم انجام بده و بیشتر کارای بچه رو بکنه اما از قدیم گفتن نانی یه چیز دیگست چون مهرش به دل بچه میفته!و در مورد در خونه باز کنی در باتل خودتون بهش دستور می دید که این کارو بکن نکن مثلن امروز درو باز نکن باز کن و ......

خب شما مي توني دانشجو نياري يه ادم معمولي بيار هم خونت كن!
    من كه نگفتم فقط دانشجو!

ببين اول پستم نوشتم مي توني يه ادم دانشجو رو بياري هم خونت كنى!!!!!!!
    ولي اون يارو وقتي هم خونت مي شه هنوز دانشجو هستش و تا گزينه ي موو اين رو نزني از حالت دانشجوييش خارج نمي شه!!!!!!!!!پس دانشجو هست ديگه!!!!!!!!!!مي شه امتحان كني!
    در مورد باتلر هم دقيق نگاه كردم ديدم از ساعت 7 صبح تا 8 شب توي خونه ي من كار مي كرد!نه از ساعت 10!
    اون ميد هست كه از ساعت 10 مياد مجيد جان دلبندم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

باهوش منم گفتم مید!من مجیدم حالا یا خودت؟!گفتم مید این کارو نمی کنه و از ساعت 10 تا 1 بستگی به خونت داره هموسو اول بخون

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من که nanny اصلا به درد نمیخوره ، هم وسایل خونتو داغون میکنه ، هم بچه رو به کشتن میده! فقط برای نگهداری از بچه هایی که به مدرسه میرن خوبه ، من از وقتی که دو تا از بچه هام از دست همین پرستار بچه راهی پرورشگاه شدن ، دیگه پرستار واسشون نگرفتم . غذای یخچالت هم که به باد فنا میدن! همش الکی غذا درست میکنه هیچ کس نمیخوره!

دو سه بار هم تلوزیونم رو سوزوندن! دستشویی هم خراب کردن!
    از من به شماها نصیحت ، اصلا nanny نگیرید!

یکی از قابلیت های خوب زندگی آپارتمانی اینه که میتونید بچه هاتون رو به همسایتون بسپرید و با خیال راحت برید سر کار

9. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اما من زیاد با ننی مشکل نداشتم تا حالا. تنها چیزیش که تو ذوقم میخورد این بود که من به بچه ها از اون شیرا میدادم که هوششون رو زیاد میکنه. اما این ننی شیر معمولی میده. فقط همین. وگرنه به نظرم خوب چیزیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

اما من زیاد با ننی مشکل نداشتم تا حالا. تنها چیزیش که تو ذوقم میخورد این بود که من به بچه ها از اون شیرا میدادم که هوششون رو زیاد میکنه. اما این ننی شیر معمولی میده. فقط همین. وگرنه به نظرم خوب چیزیه

شما هم خوشیا خوب اون هوش مصنوعی داره مولتی پلیر که بازی نمی کنی و اون یارو ادم واقعی که نیست!و فقط با توجه به هوشی که براش ساختن کارشو می کنه بیچاره اما من با مگی جان خیلی موافق نیستم چون خود ما که نتونستیم این کارو بکنیم ما می خواهیم بریم خودمونو بندازیم تو خونه یارو می گه سر کارشه شما می گی بچه مونو بهش بدیم؟!سرشو می کنه زیر آب!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •