من نتونستم این وسایل مربوط به جغله ها رو دانلود کنم لینک مستقیمش رو میشه بذارین ؟
ممنون میشم
من نتونستم این وسایل مربوط به جغله ها رو دانلود کنم لینک مستقیمش رو میشه بذارین ؟
ممنون میشم
بد بخت شدم رفت ........ دوبار برق خونمون رفت و با دفعه ی دوم ویندوزم تر کید هر چی جغله و ادم با سکیل داشتم پاک شد خدا بگم این اداره برقو......
فکر کنم اگه از یه ویندوز اکس پی پروتابل استفاده کنی راحت بتونی پوشه my document رو یه جای دیگه کپی کنی
آقا من تازگي يه قابليت جديد توي زندگي اپارتماني پيدا كردم!
شما مي تونيد با يكي از دوستان خيلي صميمي خودتون هم كه دانشگاه مي ره هم خونه بشين ولي شما نمي تونيد بهش بگين چي كار كنه!
براي اين كار بايد روي گزينه ي پرپوس(پيشنهاد)كليك كنين وو روي گزينه ي هم خونه كليك كنين!اونوقت اون همون طور كه دانشجو هست مي ياد با شما زندگي مي كنه!
راستي فيلم هم خونه رو ديدن خيلي باحاله هركي نديده حتما بره بگيره ببينه ايراني هم هست!
يه قابليت ديگه هم كه توي اين بازي(اپارتمان)اضافه شده اينه كه مي توني غير از خدمتكار خونگي(ميد)و نظافتچي محوطه ي بيروني اپارتمان و راهروها يه خدمتكار شبانه روزي هم داشته باشين و اون همه ي كاراتون رو انجام مي ده غير از نظافت دائم منزل شما آشپزي وخيلي از كارهاي ديگه رو هم انجام ميده!اسمش توي بخش سرويس هست دقيقا اسمش يادم نيست فكز كنم يه چيزي تو مايه هاي باتل... اينا بود!
خواهشا دقت کنید کنید! اینجا انجمن بازیه نه موسیقی!
متشکرم
Sam Fisher 09
اقا پست مخصوص خودش اینو بزار! بعدشم اون یارو دانشگاه نمیره خودتم می تونی با سیمست خودتو روی یه خوانواده سوار کنیو باتلم درسته کارایی مثل آشپزی در خونه باز کنی تمیز کاری تمام جاهای منزل غذا دادن به ماهی ها که مید این کارو نمی کنه و فقط از ساعت 10 تا مثلن 1 بستگی به کثیفی خونه داره و پول مید از 0 تا میزان تمیز کردنش داره و باتل میزانش از اولش 200 به بالا و میزان تمیز کردنش داره و باتل می تونه کار نانی هم انجام بده و بیشتر کارای بچه رو بکنه اما از قدیم گفتن نانی یه چیز دیگست چون مهرش به دل بچه میفته!و در مورد در خونه باز کنی در باتل خودتون بهش دستور می دید که این کارو بکن نکن مثلن امروز درو باز نکن باز کن و ......
نوچ انگاری نگرفتی برادر می گم برق وسط بازی رفت و دیگه من وقت نکردم که برم سیورو بردارم کپی کنم مثلن تو جی همون جا جا در جا ویندوز ترکید!!![]()
خب شما مي توني دانشجو نياري يه ادم معمولي بيار هم خونت كن!
من كه نگفتم فقط دانشجو!
ببين اول پستم نوشتم مي توني يه ادم دانشجو رو بياري هم خونت كنى!!!!!!!
ولي اون يارو وقتي هم خونت مي شه هنوز دانشجو هستش و تا گزينه ي موو اين رو نزني از حالت دانشجوييش خارج نمي شه!!!!!!!!!پس دانشجو هست ديگه!!!!!!!!!!مي شه امتحان كني!
در مورد باتلر هم دقيق نگاه كردم ديدم از ساعت 7 صبح تا 8 شب توي خونه ي من كار مي كرد!نه از ساعت 10!
اون ميد هست كه از ساعت 10 مياد مجيد جان دلبندم!!!
باهوش منم گفتم مید!من مجیدم حالا یا خودت؟!گفتم مید این کارو نمی کنه و از ساعت 10 تا 1 بستگی به خونت داره هموسو اول بخون![]()
به نظر من که nanny اصلا به درد نمیخوره ، هم وسایل خونتو داغون میکنه ، هم بچه رو به کشتن میده! فقط برای نگهداری از بچه هایی که به مدرسه میرن خوبه ، من از وقتی که دو تا از بچه هام از دست همین پرستار بچه راهی پرورشگاه شدن ، دیگه پرستار واسشون نگرفتم . غذای یخچالت هم که به باد فنا میدن! همش الکی غذا درست میکنه هیچ کس نمیخوره!
دو سه بار هم تلوزیونم رو سوزوندن! دستشویی هم خراب کردن!
از من به شماها نصیحت ، اصلا nanny نگیرید!
یکی از قابلیت های خوب زندگی آپارتمانی اینه که میتونید بچه هاتون رو به همسایتون بسپرید و با خیال راحت برید سر کار![]()
اما من زیاد با ننی مشکل نداشتم تا حالا. تنها چیزیش که تو ذوقم میخورد این بود که من به بچه ها از اون شیرا میدادم که هوششون رو زیاد میکنه. اما این ننی شیر معمولی میده. فقط همین. وگرنه به نظرم خوب چیزیه
شما هم خوشیا خوب اون هوش مصنوعی داره مولتی پلیر که بازی نمی کنی و اون یارو ادم واقعی که نیست!و فقط با توجه به هوشی که براش ساختن کارشو می کنه بیچاره اما من با مگی جان خیلی موافق نیستم چون خود ما که نتونستیم این کارو بکنیم ما می خواهیم بریم خودمونو بندازیم تو خونه یارو می گه سر کارشه شما می گی بچه مونو بهش بدیم؟!سرشو می کنه زیر آب!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)