تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 423 از 1635 اولاول ... 3233734134194204214224234244254264274334735239231423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

و اما دلايلم در مورد فروش hx1:طبق مقايسه من درايزوهاي 80تا 800 hx1عكسها رو قهواي تر ثبت ميكنه درحاليكه fz35مشكيتر.نزديك 1000 شات من باهاش داشتم كافي بود كه يه ذره نور كم بشه بلا فاصله طيف رنگ عكسها به طرف نارنجي و قهوه اي متمايل ميشد .من عكسهاي h10 رودارم به جرات ميتونم بگم من عكسي شبيه اون عكسها با اين دوربين ثبت نكردم.من دانلود افلاين دارم و روزي 200 يا 300مگ عكس با مشخصات دوربين دريافت ميكنم .به طور كلي به اين نتيجه رسيدم كه پاناسونيك عكسهاش شارپتره و نويز كمي داره .من در زمان خريد بين hx1 و fz28 گير كرده بودم و به خاطر صداي مونو و رنگ نقره اي بودن نخريدم ولي الانfz35حرفي براي گفتن باقي نميزاره.فيلمبرداري hx1 واقعا عاليه .كافيه توتلويزيون lcd ببينين تا متوجه حرفم بشين. روي هندي كم سوني sr47 رو كم كرد.درضمن من زيادم از اين دوربين بدم نيومد مشتري خوب داشم دادم رفت خيلي كم ضرر كردم .اما بالاخره دوربين عكاسي دوربين عكاسيه اول بايد عكس خوب بگيره كه در اين مورد به نظر من hx1 يه كم ضعف داره.
    من دقیقا متوجه منظورتون از قهوه ای و مشکی نشدم. یه مقدار واضح تر توضیح بدین یا اگه براتون مقدوره نمونه عکس بذارین تا بهتر متوجه بشیم.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما به اختمال قوی دوربین HX1 رو در داخل ساختمان و در حالت اتوماتیک تست کردین.تو این حالت طبیعی هست که عکس قابل قبولی نگیرین.
    شما با یه دوربین باید حداقل پانصد ششصد تا عکس بگیرین تا بهش مسلط بشین.بهترین روش همینه که از عکس هایی که تو سایتای مختلف قرار میدن،از روی اونا به کیفیت دوربین پی ببرین.
    بله همون جور که نوشتم داخل یه سوله بزرگ بودم (نمایشگاه الکامپ سالن 38)
    سعی کردم بیشتر تو حالت P عکس بگیرم بازم میگم انتظارش رو داشت
    ممنون

و اما دلايلم در مورد فروش hx1:طبق مقايسه من درايزوهاي 80تا 800 hx1عكسها رو قهواي تر ثبت ميكنه درحاليكه fz35مشكيتر.نزديك 1000 شات من باهاش داشتم كافي بود كه يه ذره نور كم بشه بلا فاصله طيف رنگ عكسها به طرف نارنجي و قهوه اي متمايل ميشد .من عكسهاي h10 رودارم به جرات ميتونم بگم من عكسي شبيه اون عكسها با اين دوربين ثبت نكردم.من دانلود افلاين دارم و روزي 200 يا 300مگ عكس با مشخصات دوربين دريافت ميكنم .به طور كلي به اين نتيجه رسيدم كه پاناسونيك عكسهاش شارپتره و نويز كمي داره .من در زمان خريد بين hx1 و fz28 گير كرده بودم و به خاطر صداي مونو و رنگ نقره اي بودن نخريدم ولي الانfz35حرفي براي گفتن باقي نميزاره.فيلمبرداري hx1 واقعا عاليه .كافيه توتلويزيون lcd ببينين تا متوجه حرفم بشين. روي هندي كم سوني sr47 رو كم كرد.درضمن من زيادم از اين دوربين بدم نيومد مشتري خوب داشم دادم رفت خيلي كم ضرر كردم .اما بالاخره دوربين عكاسي دوربين عكاسيه اول بايد عكس خوب بگيره كه در اين مورد به نظر من hx1 يه كم ضعف داره.

شما باید از امکانات بینظیر twilight یا anti-shake استفاده میکردید که 6 عکس پشت سرهم میگیره
    ادم با هر دوربینی که بیشتر کار کرده باشه بهتر نتیجه میگیره . A540 برای من بهتر از G9 هست
    منم قبول دارم که FZ35 ممکن کمی بهتر از HX1 باشه تو کیفیت عکس
    ای کلک پس مشتری داشت حالا FZ35 رو که گرفتی بیا و نظرت رو در موردش بده
    در مورد sweeping panorama نظرت چی بود توی Landscape چه جوری عمل میکرد
    ممنون
    Last edited by ELSIN; 30-11-2009 at 18:10.

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    بچه ها لطفا" نظرتون رو در مورده این دوربین بهم بگید:

Fujifilm FinePix S200EXR

میخواستم ببینم کیفیتش نسبت به هم رنج های خودش چطوریه...
    مرسی.

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

1.طبق مقايسه اي كه من درايزوهاي 80 تا 800 بين دو دوربين hx1 و fz38داشتم hx1رنگها رو قهوه اي تر ثبت كرده. چيزي نزديك به 1000 شات من با اين دوربين داشتم .كافي بود كه نور يه ذره كم بشه بلا فاصله نماي كلي عكس به طرف رنگهاي قهوه اي و نارنجي و زرد ميرفت و اين منو خيلي آزار ميداد اينو ميتونيد در ريوي يوهاي سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نيز ببينيد به نظر من مشكي بايد همون مشكي به نظر برسه نه قهوه اي.

2.من همون زمان موقع خريد هم بين hx1 وfz28 مونده بودم كه به خاطر صداي مونو و رنگ نقره اي بودن fz28 نخريدم اما الان صداي دالبي fz38حرفي براي گفتن باقي نمي زاره. دوستان لطفا نگن كه اين دوربين عكاسيه و فيلمبرداريش مهم نيست چون من با همين HDبودنhx1 روي هنديكم sr47سوني يكي از فاميلهامونوتو جشن عروسي چنان كم كردم كه همه توكف مونده بودند.حالا كه دوربينهاي عكاسي به اين مود مهم مجهز شدن پس حق مسلم مشتريه كه فيلمبرداري و عكاسي با كيفيت رو يه جا داشته باشه.ضمنا پس از دانلود 3 كليپ از سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به اين نتيجه رسيدم كه كيفيت فيلمبرداري و ضبط صداي Fz38 از hx1 نيز بهتره.

3.در پايان بايد بگم خيلي هم ازاين دوربين ناراضي نبودم مشتري خوب گيرم اومد دادام رفت .ولي نسبت به پولي كه داده بودم از كيفيت عكسهاش جا خوردم .حالا با پول فروشش ميتونم fz38 بخرم .من عكسهاي h10 وh5 رو هم دارم به جرات ميتونم بگم كهhx1 از اين دو دوربين از لحاظ عكس ضعيفتره.فقط امكانات بيشتري داره .مثلا مدل كنان 850 و المپيوس d595 كه هردو قديميتر و ارزونتر از اين دوربينند عكسهاي به مراتب بهتري از اين دوربين ميگيرن .به نظر شما اين براي دارنده يك دوربين 500 هزار توماني آزار دهنده نيست؟ به طور كلي توي اين چند ماه به اين نتيجه رسيدم كه پاناسونيك از سوني سرتره.شايد سليقه من اينجوري باشه ولي دوستان بايد بدونند hx1اين عيبها رو داره و درخريد خودشون دقت كنند.
    4.درمورد پاناروما هم بايد بگم كه جز امكانات خوب دوربين محسوب ميشه ولي عكسهايي كه باهاش انداخته ميشه كيفيت كمتري ازلحاظ رنگ و نويز داره

6. این کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام
    ممنون میشم اگر کمکم کنید

من دوربین دیجیتال می خوام در حدود 300 تومن ( 20 تومن بالا و پایین و نه بیشتر )
    چیزایی که برام بسیار اولویت دارند ایناس

1- کامپکت باشه ( به همین خاطر مثلا به sx200 با تمام مزیتهاش فکر هم نمی کنم . البته کمی بالاتر از بودجه منه . فقط می خوام بگم ابعاد برام بی اندازه مهمه )
    2- کیفیت عکس خوب ( دنبال یه چیز رویایی نیستم . سایز خیلی بزرگم به کارم نمیاد )
    فقط برام مهمه که عکسهای داخل خونه اش خوب باشه . عکس مهمونی دیگه
    3- فیلمبرداری hd داشته باشه

بر این اساس به این دوربین ها رسیدم

1- ixus 120 کانن
    2- ixus 100 کانن ( از قیافه و کلیدهای 110 اکسوس اصلا خوشم نمیاد )
    3- سونی w290
    4- سونی T500

...................................

راستش اگر ریوویو ها رو نمی خوندم حتما سونی T500 می خریدم چون مزیتهای زیادی داره
    زوم اپتیکال حین فیلمبرداری !
    عکاسی حین فیلمبرداری !
    لرزشگیر اپتیکال
    فلاش قوی
    LCD بسیار بزرگ ( 3.5 اینچ )
    لرزشگیر اپتیکال
    و ...

اما معایبش باعث شد تقریبا از لیست حذف بشه ، مگر اینکه شما اساتید بفرمایید که چنین معایبی وجود نداره
    1- توی شب عکساش نویز شدیدی داره
    2- نور فلاشش بدلیل طراحی بد ، بشدت عکسها رو خراب می کنه
    3- باطریش در حد فاجعه هست و بعد از 15 دقیقه فیلمبرداری از کار می افته ! باطری زاپاسشم حدود 45 تومنه !

.......................................

خب بعد از این به اکسوس 120 فکر کردم
    این دوربین خیلی خوشگله . لنزش واید هست . خلاصه از نظر من هیچ ایرادی نداره جز اینکه
    حین فیلمبرداری زوم دیجیتال داره ! و عملا بنظر من باید قید زوم حین فیلمبرداری رو زد
    ولی یه چیزی که ازش نمی تونم بگذرم اینه که مثل اینکه دوربین ixus120 لرزشگیر نداره و این برای یک دوربین سبک و یک عکاس مبتدی فکر کنم فاجعه باشه !
    نسبت تصاویرشم فقط 3 به 4 هست !!
    توی ریویو ها هم خیلی ازش دفاع نشده

..........................................

بعدش W290 سونی هست
    بهرحال این دوربین سونی هست و سونی هم ظاهرا یعنی نویز روی تصاویر ! مگر اینکه شما بفرمایید نه اینجوری نیست
    زوم اپتیکالش 5x هست و از این جهت به کانن های منتخب من ارجحیت داره
    اما حین فیلمبرداری حتی زوم دیجیتال هم نمی کنه ! که خیلی هم شاید مهم نباشه
    یه حافظه داخلی هم داره که به هیچ دردی نمی خوره !
    لنزش واید هست مثکه
    LCD ش 3 اینچ هست
    کلا بنظر تنها برتریش به کانن اکسوس 120 همون زوم 5x هست

...............................

بعدش نوبت می رسه به IXUS 100
    این دوربین منظره یاب یا همون ویزور داره . البته می گن از بس کوچیکه بلااستفاده هست ولی بهرحال داره
    زومش اما 3x هست و لنزش به خوبی IXUS120 نیست و ...
    تنها نکته ی مثبتش نسبت به IXUS 120
    اینه که اولا لرزشگیر داره ، دوما نسبت عکسهای 3به4 و 9 به 16 هست ( نسبت IXUS 120 فقط 3 به 4 هست )

.........................

خب برم سراغ سوالات

1- سوالم خیلی مبتدیانه هست اما قطعا باندازه خودم مبتدی نیست !
    یعنی اون دوربینی که نسبت 9 به 16 نداره ، موقع فیلمبرداری هم 3 به 4 فیلم می گیره ؟ و وقتی توی LCD بخوایم ببینیم در اورجینال سایز ، گوشه های صفحه تلوزیون خالی می مونه ؟
    اگر اینجوری باشه بی برو برگرد انتخاب من IXUS 100 خواهد بود . چون نمی خوام فیلمی که می گیره رو از طریق کنترلهای تلوزیون بکشم و به 9 به 16 تبدیل کنم

2- خب دوستان
    با همه این حرفها بنظر شما من کدوم رو بخرم ؟

3- واقعا T500 به همین فجیعی هست که توی ریویو های اومده ؟

4- این اکسوس 120 واقعا لرزشگیر نداره !!!؟

با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم اگر کمکم کنید

من دوربین دیجیتال می خوام در حدود 300 تومن ( 20 تومن بالا و پایین و نه بیشتر )
    چیزایی که برام بسیار اولویت دارند ایناس

1- کامپکت باشه ( به همین خاطر مثلا به sx200 با تمام مزیتهاش فکر هم نمی کنم . البته کمی بالاتر از بودجه منه . فقط می خوام بگم ابعاد برام بی اندازه مهمه )
    2- کیفیت عکس خوب ( دنبال یه چیز رویایی نیستم . سایز خیلی بزرگم به کارم نمیاد )
    فقط برام مهمه که عکسهای داخل خونه اش خوب باشه . عکس مهمونی دیگه
    3- فیلمبرداری hd داشته باشه

بر این اساس به این دوربین ها رسیدم

1- ixus 120 کانن
    2- ixus 100 کانن ( از قیافه و کلیدهای 110 اکسوس اصلا خوشم نمیاد )
    3- سونی w290
    4- سونی T500

...................................

راستش اگر ریوویو ها رو نمی خوندم حتما سونی T500 می خریدم چون مزیتهای زیادی داره
    زوم اپتیکال حین فیلمبرداری !
    عکاسی حین فیلمبرداری !
    لرزشگیر اپتیکال
    فلاش قوی
    LCD بسیار بزرگ ( 3.5 اینچ )
    لرزشگیر اپتیکال
    و ...

اما معایبش باعث شد تقریبا از لیست حذف بشه ، مگر اینکه شما اساتید بفرمایید که چنین معایبی وجود نداره
    1- توی شب عکساش نویز شدیدی داره
    2- نور فلاشش بدلیل طراحی بد ، بشدت عکسها رو خراب می کنه
    3- باطریش در حد فاجعه هست و بعد از 15 دقیقه فیلمبرداری از کار می افته ! باطری زاپاسشم حدود 45 تومنه !

.......................................

خب بعد از این به اکسوس 120 فکر کردم
    این دوربین خیلی خوشگله . لنزش واید هست . خلاصه از نظر من هیچ ایرادی نداره جز اینکه
    حین فیلمبرداری زوم دیجیتال داره ! و عملا بنظر من باید قید زوم حین فیلمبرداری رو زد
    ولی یه چیزی که ازش نمی تونم بگذرم اینه که مثل اینکه دوربین ixus120 لرزشگیر نداره و این برای یک دوربین سبک و یک عکاس مبتدی فکر کنم فاجعه باشه !
    نسبت تصاویرشم فقط 3 به 4 هست !!
    توی ریویو ها هم خیلی ازش دفاع نشده

..........................................

بعدش W290 سونی هست
    بهرحال این دوربین سونی هست و سونی هم ظاهرا یعنی نویز روی تصاویر ! مگر اینکه شما بفرمایید نه اینجوری نیست
    زوم اپتیکالش 5x هست و از این جهت به کانن های منتخب من ارجحیت داره
    اما حین فیلمبرداری حتی زوم دیجیتال هم نمی کنه ! که خیلی هم شاید مهم نباشه
    یه حافظه داخلی هم داره که به هیچ دردی نمی خوره !
    لنزش واید هست مثکه
    LCD ش 3 اینچ هست
    کلا بنظر تنها برتریش به کانن اکسوس 120 همون زوم 5x هست

...............................

بعدش نوبت می رسه به IXUS 100
    این دوربین منظره یاب یا همون ویزور داره . البته می گن از بس کوچیکه بلااستفاده هست ولی بهرحال داره
    زومش اما 3x هست و لنزش به خوبی IXUS120 نیست و ...
    تنها نکته ی مثبتش نسبت به IXUS 120
    اینه که اولا لرزشگیر داره ، دوما نسبت عکسهای 3به4 و 9 به 16 هست ( نسبت IXUS 120 فقط 3 به 4 هست )

.........................

خب برم سراغ سوالات

1- سوالم خیلی مبتدیانه هست اما قطعا باندازه خودم مبتدی نیست !
    یعنی اون دوربینی که نسبت 9 به 16 نداره ، موقع فیلمبرداری هم 3 به 4 فیلم می گیره ؟ و وقتی توی LCD بخوایم ببینیم در اورجینال سایز ، گوشه های صفحه تلوزیون خالی می مونه ؟
    اگر اینجوری باشه بی برو برگرد انتخاب من IXUS 100 خواهد بود . چون نمی خوام فیلمی که می گیره رو از طریق کنترلهای تلوزیون بکشم و به 9 به 16 تبدیل کنم

2- خب دوستان
    با همه این حرفها بنظر شما من کدوم رو بخرم ؟

3- واقعا T500 به همین فجیعی هست که توی ریویو های اومده ؟

4- این اکسوس 120 واقعا لرزشگیر نداره !!!؟

با تشکر
    در مورد عدم زوم حین فیلمبرداری : این یه ویژگی عجیب و غریبی نیست و بسیاری از دروبین ها اینطوری هستند .. بهتره بگیم "داشتنش یه حسن محسوب میشه" اما "نداشتنش یه عیب جدی نیست"(از فرط مرسوم بودن)

//

IXUS 120 اون چیزی که منظور نظر شما از "لرزشگیر" هستش رو داره ... عنوان کاملش هم هست IXUS 120 IS که اون IS مخفف image stabilizer هستش (به اسم SD940 هم شناخته میشه)... منظور شما هم قاعدتاً همینه دیگه؛ درسته؟

ضمناً این مدل هم اونطور که من در مشخصاتش دیدم 16*9 هم داره.

//

اینکه یه دوربین 4*3 می تونه wide فیلم و عکس بگیره یا نه برمی گرده به اینکه چنین قابلیتی رو در دوربین گذاشته باشن یا نه (می تونه حتی خیلی هم فنی نباشه .. کافیه بالا و پایین تصویر رو ببرن و صرفاً اینطور "به نظر" بیاد که داری واید فیلم و عکس می گیری) ... اما اینکه واید واقعی باشه : نه.

//

بله - در ریویوها از کیفیت ویدئویT500 تعریف شده اما از کیفیت عکس اش خیر ... و عمر باتری کوتاهش.

//

W290 انتخاب خیلی خوبیه .. محبوب تر و پرطرفدارتر هم هست... در مورد مقایسه بین سری SD کانون و w سونی بحث زیاد شده .. کافیه یه جستجو بکنی..

* بعنوان یک تجربه عرض می کنم: سوالهات رو کوتاه مطرح کن تا جوابهای بیشتری دریافت کنی .. (این یه تبصره بر یک قانون کلی تره که میگه "پست هات رو کوتاه در نظر بگیر تا حوصله خوندنشون باشه")

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

من تو شهرستان اینجا Canon SD880 میگن قدیمیه بعد تازه میگن SD880 نیست به ایران که میاد مشه اگزوز 880 یا همچین چیزی..تلفظشو میدونم درست گفتم یا نه
    بعد گفت SD890بگیر..آره؟
    نظر شما چیه؟ کدوم بهتره SD880 یا SD890
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

در مورد عدم زوم حین فیلمبرداری : این یه ویژگی عجیب و غریبی نیست و بسیاری از دروبین ها اینطوری هستند .. بهتره بگیم "داشتنش یه حسن محسوب میشه" اما "نداشتنش یه عیب جدی نیست"(از فرط مرسوم بودن)

//

IXUS 120 اون چیزی که منظور نظر شما از "لرزشگیر" هستش رو داره ... عنوان کاملش هم هست IXUS 120 IS که اون IS مخفف image stabilizer هستش (به اسم SD940 هم شناخته میشه)... منظور شما هم قاعدتاً همینه دیگه؛ درسته؟

ضمناً این مدل هم اونطور که من در مشخصاتش دیدم 16*9 هم داره.

//

اینکه یه دوربین 4*3 می تونه wide فیلم و عکس بگیره یا نه برمی گرده به اینکه چنین قابلیتی رو در دوربین گذاشته باشن یا نه (می تونه حتی خیلی هم فنی نباشه .. کافیه بالا و پایین تصویر رو ببرن و صرفاً اینطور "به نظر" بیاد که داری واید فیلم و عکس می گیری) ... اما اینکه واید واقعی باشه : نه.

//

بله - در ریویوها از کیفیت ویدئویT500 تعریف شده اما از کیفیت عکس اش خیر ... و عمر باتری کوتاهش.

//

W290 انتخاب خیلی خوبیه .. محبوب تر و پرطرفدارتر هم هست... در مورد مقایسه بین سری SD کانون و w سونی بحث زیاد شده .. کافیه یه جستجو بکنی..

* بعنوان یک تجربه عرض می کنم: سوالهات رو کوتاه مطرح کن تا جوابهای بیشتری دریافت کنی .. (این یه تبصره بر یک قانون کلی تره که میگه "پست هات رو کوتاه در نظر بگیر تا حوصله خوندنشون باشه")

سلام
    توصیه خوبی کردید . البته من اونهمه رو نوشتم که یوخ ! فکر نکنید خودم نشستم زیر سایه و به شما می گم برید تحقیق کنید ببینید من چی باید بخرم ! نه خیر . من خون جگر خوردم تا این اطلاعات رو بدست اوردم

بعدش در مورد لرزشگیر
    راستش من اصلا نمی دونم این چی هست و چی کار می کنه . فقط توی سایت دیجی کالا دیدم که زده sd940 نداره ولی بقیه دارن و بخصوص سونی ها مثکه لرزشگیر اپتیکال دارند که بازم من نمی دونم چیه ولی خیلی خوبه مثکه !
    بعد همون دیجی کالا زده که sd940 حالت 9 به 16 نداره

1- میشه بفرمایید من از کجا می تونم مشخصات معتبر و دقیق همراه جزئیات دوربین ها رو ببینم ؟

2- میشه بفرمایید بین sd940 و w290 شما بودی کدوم رو برمیداشتی و چرا ؟
    ( من الان می رم سرچ کنم ببینم در مورد مقایسه سری w سونی و sd کانن ، چیا نوشته شده اما می خوام بدونم اگر شما فقط این دو تا انتخاب رو داشتید کدوم رو برمیداشتید و چرا ؟ )

3- مزیت sx200 به sd90 تنها به قدرت زومش محدود میشه آیا ؟ ( البته lcd ش هم 3/. اینچ بزرگتره که خیلی مهم نیست ) یعنی می خوام بدونم کیفیت عکس و فیلمشون یکیه ؟

با تشکر ویژه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    توصیه خوبی کردید . البته من اونهمه رو نوشتم که یوخ ! فکر نکنید خودم نشستم زیر سایه و به شما می گم برید تحقیق کنید ببینید من چی باید بخرم ! نه خیر . من خون جگر خوردم تا این اطلاعات رو بدست اوردم

بعدش در مورد لرزشگیر
    راستش من اصلا نمی دونم این چی هست و چی کار می کنه . فقط توی سایت دیجی کالا دیدم که زده sd940 نداره ولی بقیه دارن و بخصوص سونی ها مثکه لرزشگیر اپتیکال دارند که بازم من نمی دونم چیه ولی خیلی خوبه مثکه !
    بعد همون دیجی کالا زده که sd940 حالت 9 به 16 نداره

1- میشه بفرمایید من از کجا می تونم مشخصات معتبر و دقیق همراه جزئیات دوربین ها رو ببینم ؟

2- میشه بفرمایید بین sd940 و w290 شما بودی کدوم رو برمیداشتی و چرا ؟
    ( من الان می رم سرچ کنم ببینم در مورد مقایسه سری w سونی و sd کانن ، چیا نوشته شده اما می خوام بدونم اگر شما فقط این دو تا انتخاب رو داشتید کدوم رو برمیداشتید و چرا ؟ )

3- مزیت sx200 به sd90 تنها به قدرت زومش محدود میشه آیا ؟ ( البته lcd ش هم 3/. اینچ بزرگتره که خیلی مهم نیست ) یعنی می خوام بدونم کیفیت عکس و فیلمشون یکیه ؟

با تشکر ویژه
    لرزشگیر همون طور که از اسمش پیداست یه قطعه ای داخل دوربین هست که نور عبور کرده از لنز رو هدایت میکنه تا اثر لرزش دست به حداقل برسه. در هر جهتی که دست بلرزه این قسمت در خلاف جهت حرکت میکنه. در بعضی دوربین ها هم لرزشگیر روی سنسور قرار داره که در این حالت خود سنسور حرکت میکنه.
    بدون وجود لرزشگیر گرفتن عکس در نور کم یا سرعت شاتر های پایین و در حالت زوم خیلی سخت میشه و عکس تار میشه و عملا بدون سه پایه گرفتن عکس خوب غیرممکن میشه.
    1. سایت دیجی کالا و کلا سایت های ایرانی رو بی خیال شین. هیچ کدوم قابل اطمینان نیستند و شما اولین نفری نیستید که از مطالب این سایت ها به اشتباه افتاده. برای اطلاع از مشخصات دقیق دوربین ها میتونین از سایت dpreview استفاده کنید.
    2. هر دو دوربین های خوبی هستند. تفاوت های مهمشون اینه که زوم W290 یه مقدار بیشتره. ماکروش ضعیفتره. حداقل سرعت شاترش کمتره. ولی مهمترین تفاوتشون به نظر من اینه که W290 سنسور چرخش نداره. یعنی هر عکس که در حالت عمودی میگیرید باید تو کامپیوتر دونه دونه rotate کنید. بعد از اون هم ماکرو نقص مهمیه.
    تفاوت ها باید بین دو مدل خاص سنجیده بشه نه بین دو سری از دو برند مختلف. چون هر سری ده ها مدل با مشخصات مختلف داره که تو هر کدوم خوب و بد پیدا میشه.
    3. SX200 ماکروی بهتر. تله ی بیشتر و تنظیمات دستی داره. باتریشم ظاهرا قوی تره و لنزش به نظرم کیفیتش بهتره. البته عکس های شب SX200 چندان چنگی به دل نمیزنه.

در مورد زوم هم باید بگم تا جایی که من اطلاع دارم هیچ دوربین کامپکتی وجود نداره که زوم اپتیکال موقع فیلمبرداری داشته باشه.
    سری T سونی هم به طور کلی از نظر کیفیت عکس خیلی ضعیف هستند.
    بر اساس مقایسه ای که من خودم بین نمونه عکس های W290 و Ixus 110 داشتم کیفیت عکس های Ixus 110 به شکل محسوسی بالاتر بود. البته اگه به دنبال بالاترین کیفیت عکس تو کامپکت های این محدوده هستید SD880 پیشنهاد میشه.
    Last edited by prowler88; 01-12-2009 at 23:32.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام..
    بچه ها لطفا" نظرتون رو در مورده این دوربین بهم بگید:

Fujifilm FinePix S200EXR

میخواستم ببینم کیفیتش نسبت به هم رنج های خودش چطوریه...
    مرسی.
    در مورد کیفیتش چندان اطلاع ندارم. اما با توجه به سابقه ی فوجی در تولید دوربین های در این رده و همچنین اسم این دوربین که عبارت EXR (تکنولوژی جدید سنسور فوجی) درش دیده میشه قاعدتا باید کیفیت مطلوبی داشته باشه. این دوربینم مثل S100fs مشکل وزن داره. وزنش خیلی زیاده و ماکروی درست حسابی نداره. لنزش هم چندان واید نیست. البته S100fs از نظر کیفیت ساخت خیلی عالی بود.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •