تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 2376 اولاول ... 3233734134194204214224234244254264274334735239231423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این عکس از تولد قلعه نویی هست فکر میکنم برای زمانی بود که قلعه نویی رئیس سازمان استقلال و مربی تیم ملی بود !
    در اینکه سیستم 2-5-3 منسوخ شده شکی نیست اما قلعه نویی با همین سیستم سه فصل پیش قهرمان شد به نظر من مشکل قلعه نویی اینه که نتونسته درست از این سیستم استفاده کنه!
    این تیم دو تفاوت با استقلالی که قهرمان شد داره اولیش نبود یک مهاجم شش دانگ هست دومیش نبود مجتبی جباری اماده!
    فکر کنم حق با علیرضا باشه.. آخه شمع ها، 42 رو نشون میده.. پس میتونه واسه تولد قلعه نویی باشه..
    قلعه نویی باید بتونه تیم رو با این سیستم هماهنگ کنه.. به نظرم تو این شرایط نمیتونه تیم رو با این سیستم هماهنگ کنه.. چون تیم داره بد میره تو حاشیه.. بازیکن ها و فکر میکنم حتی خود امیرخان هم با استرس کار میکنن.. باید از حاشیه دور بشن..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آقا شرمندم اون 42 رو ندیدم که شمع بودش

عماد جان پیش بینی مارو ثبت کردی؟
    آره، ثبت کردم.. ولی متأسفانه بازیای هفته ی پنجم لغو شدن.. به همین خاطر این مسابقه ی پیش بینی هم لغو میشه، چون معلوم نیست که کی بازیای هفته ی پنجم برگذار بشه..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به دليل پيروزي مقابل استقلال تهران
    بازيكنان مس كرمان پاداش يك ميليون توماني مي گيرند
    خبرگزاري فارس: بازيكنان مس كرمان به دليل پيروزي برابر اسقلال تهران در هفته چهارم ليگ برتر نفري يك ميليون تومان پاداش دريافت مي كنند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم مس كرمان در هفته چهارم ليگ برتر با نتيجه يك بر صفر استقلال تهران را شكست داد.
    پس از اين ديدار مسئولان باشگاه مس به بازيكنان اين تيم وعده پاداش يك ميليون توماني دادند.
    استقلال با اين شكست و سقوط شش پله اي به مكان دوازدهم جدول رسيد.
    مس كرمان با يازده پله صعود به مكان چهارم جدول دست پيدا كرد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

براي تقويت خط حمله

مهاجمان سه كشور مورد نظر استقلال هستند

خبرگزاري فارس: كادر فني تيم فوتبال استقلال براي تقويت خط حمله قرار است از مهاجمان سه كشور آزمايش فني بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با وجودي كه امير قلعه نويي منتظر است تا هرچه زودتر مهاجمان برزيلي در تمرين اين تيم شركت كنند، براي خاطر جمعي از حضور بازيكنان خارجي براي انتخاب بهترين ها از بين اين بازيكنان، از بازيكنان سه كشور ديگر هم آزمايش فني مي گيرد.
    قرار است علاوه بر برزيلي‌ها، مهاجماني از سنگال، ساحل عاج و ازبكستان در تمرين استقلال شركت كنند.
    اكنون در استقلال عليزاده، مجيدي، اكبرپور، عباسفرد و برهاني به عنوان مهاجم مشغول به كار هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منتفي شدن انتقال در ابتداي فصل

باشگاه استقلال خبر مذاكره با انصاريان را رد كرد

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران خبر مذاكره با مدافع سابق اين تيم براي بازگشت دوباره را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه تيم استقلال در خط حمله دچار مشكل است و امير قلعه نويي نيز خود به اين مشكل واقف است، خبر از مذاكره باشگاه استقلال با علي انصاريان شنيده شد.
    گفته مي شود قلعه نويي كه اعتقاد ويژه اي به بازي اين مدافع دارد پس از بازي مقابل مس كرمان با اين بازيكن تماس گرفته و خواستار بازگشت وي شده است.
    به گفته مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران، هيچ مسئولي از اين باشگاه با انصاريان تماس نداشته و مذاكره نكرده است.
    اين باشگاه تاكيد دارد در فصل نقل و انتقالات با توجه به اعتقاد قلعه نويي به انصاريان وي از گزينه هاي اول براي خط دفاع بود؛ اما اين انتقال منتفي شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قلعه نويي بازيکنان را به باشگاه فراخواند
    درگيري لفظي قلعه نويي و دايي سوژه استقلالي ها

شکست استقلال مقابل مس کرمان،آبي پوشان را به ساختمان معروف سعادت آباد کشاند تا فيلم ديدار روز يکشنبه خود را بازبيني کنند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" کادر فني استقلال تهران امروز تمامي بازيکنان را در ساختمان باشگاه جمع کرد تا از روي فيلم نقاط ضعف و قوت را براي بازيکنان تشريح نمايد و آنها بهتر در جريان علل شکست خود مقابل مس کرمان قرار گيرند.
    البته همانطور که انتظار مي رفت توجه استقلالي ها به جاي آنکه معطوف به بازي کرمان باشد،بيشتر به درگيري لفظي شب گذشته سرمربي استقلال و تيم ملي بود و هر بازيکن نظرات خود را در جمع هاي دوستانه عنوان مي نمود. البته تقريباً تمامي استقلالي ها اعتقاد داشتند که در اين ميان حق با امير قلعه نويي است و استقلال بايد در بازي‌هاي خود تمامي نفراتش را در اختيار داشته باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خسرو حیدری در گفتگو با ایسکانیوز:
    نباید مقابل مس می باختیم//در گلزنی مشکل داریم!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم استقلال تهران گفت: با وجودی که در بازی مقابل سم توپ و زمین در اختیار ما بود ولب در عین ناباوری و به نا حق باختیم.
    خسرو حیدری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت : پیش از آغاز بازی های لیگ با حضور در اردوهای برون مرزی و داخلی از هر لحاظ برای توفانی آغاز کردن لیگ آماده بودیم اما نمی دانم چرا با ارائه یک فوتبال تمام حرفه ای در نتیجه گری موفق نیستیم.
    وی تصریح کرد: در رویارویی با تیم مس در شرایطی که موقعیت های بی شماری برای گلزنی بدست آوردیم با بی دقتی توپ ها را یکی پس از دیگری به هدر دادیم ولی مسی ها از تنها موقعیت خود استفاده کردند و توپشان به گل رفت.
    هافبک تیم استقلال اضافه کرد: با حساس شدن بازی های لیگ باید منبعدفوتبال محکم تری را به نمایش بگذاریم تا به ناکامی های خود پایان بدهیم.
    حیدری مشکل اصلی استقلال را گلزنی دانست و به ایسکانیوز گفت: اگر بازیکنان ما یک مقدار بیشتر تمرکز خود را روی زدن ضربات نهایی بالا ببرند شک نکنید که از این بحران خارج می شویم.
    وی گفت: با تعصبی که بازیکنان و کادر فنی به تیم استقلال دارند مطمئنم که با پیروزی در بازی با برق شادی را به جمع هواداران خواهیم آورد و اجازه نمی دهیم تا نتایج فصل قبل دوباره تکرار شود.
    وی در خصوص عملکرد خود در تیم استقلال اظهار داشت: بازی به بازی تاثیر گذراری ام در تیم استقلال بیشتر می شود ولیکن با این حال از خودم توقع بیشتری دارم.
    حیدری با اشاره به کار کردن با قلعه نویی به ایسکانیوز گفت: قلعه نویی از مربیان بزرگ فوتبال ایران است که آرزوی هر بازیکنی کار کردن با وی می باشد و از شاگردی او بسیار خرسندم.
    وی در خصوص جریمه شدن بازیکنان استقلال بعد از شکست برابر مس گفت : از این موضوع بی خبرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تو مسابقه اس ام اس برنامه نود چه شماره ای را فرستادید؟؟؟
    من متأسفانه یادم نبود که نود رو نگاه کنم.. گزینه هاش رو بگو تا همین الآن یکیش رو انتخاب کنم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو مسابقه اس ام اس برنامه نود چه شماره ای را فرستادید؟؟؟
    من گزینه ی یک را فرستادم!
    گزینه هاش رو بگو تا همین الآن یکیش رو انتخاب کنم
    سوالش تو این مایه بود...
    باتوجه به شکست استقلال و وعده ی قهرمانی قلعه نویی شما استقلال را در پایان فصل در چه رتبه ی می بینید!
    1- اولی
    2- دومی
    3- سومی
    4- چهارمی و پائین تر

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب این که جوابش مشخصه..

گزینه ی 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •