تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 423 از 2014 اولاول ... 3233734134194204214224234244254264274334735239231423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

pnnc: «حسین بادامکی» با پرسپولیس تمدید کرد

هافبک دونده و ارزشمند تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز (دوشنبه) به باشگاه آمد و قراردادش را به مدت یک سال تمدید کرد.

به گزارش مرجع خبری حسین بادامکی هافبک با اخلاق تیم پرسپولیس با حضور در باشگاه و تمدید قراردادی به مدت یکسال، جهت ثبت نهایی قرارداد خود به هیئت فوتبال استان تهران رفت.

pnnc: فرهاد خیرخواه» با پرسپولیس دو ساله بست

فرهاد خیرخواه بازیکن خلاق تیم پرسپولیس طی مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه، قرارداد خود را به مدت دو سال به ثبت رساند.

به گزارش مرجع خبری فرهاد خیرخواه یکی از بازیکنان فعال و بی حاشیه پرسپولیس با حضور در باشگاه و مذاکرات نهایی با مسئولان، قراردادش را به مدت دو سال به ثبت رساند.

گفتني است مذاكره حسين كعبي با مسوولان پرسپوليس براي تمديد قراردادش همکنون ادامه دارد....

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهادر عبدی : با بازگشت قطبی به ماندن در پرسپولیس امیدوار شدم

مدافع تیم پرسپولیس گفت: با وجود آنکه هنوز از جانب باشگاه پرسپولیس تماسی با من گرفته نشده است ولی با بازگشت مجدد افشین قطبی به تیم پرسپولیس برای ادامه فعالیت در این تیم بسیار امیدوارم.

بهادر عبدی خاطر نشان کرد: اعضاء کادر جدید تیم پرسپولیس زمانی که کار خود را آغاز کردند تعدادی از بازیکنان تیم را کنار گذاشتند. باید بگویم به نظر کادر فنی احترام می گذارم ولی با توجه به نظر مثبت افشین قطبی و درخواست وی برای حفظ تیم سال گذشته امیدوارم که در لیست مازاد تیم نباشم.
    وی افزود: یک فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارم و دور از اخلاق حرفه ای گری است که بخواهم پیشنهاد سایر تیم ها را بررسی کنم.
    عبدی همچنین در خصوص قول افشین قطبی مبنی بر قهرمانی در تیم پرسپولیس در جام باشگاه های آسیا گفت: فصل پیش زمانی که قطبی قول قهرمانی در لیگ برتر را داد عده ای مدعی شدند که این کار تنها از یک مربی مبتدی بر می آید ولی قطبی با درایت تمام تیم را به قهرمانی رساند و نشان داد که برای دل خوشی هواداران این قول را نداده است. امسال نیز وضعیت به همین منوال است.
    مدافع تیم پرسپولیس عملکرد تیمش در فصل نقل و انتقالات را مثبت ارزیابی کرد و افزود: تیم پرسپولیس با جذب بازیکنان بزرگ نشان داده است که برای فصل آینده اهداف زیادی دارد. بازیکنان جدید هر کدام کارنامه های بسیار مثبتی را در تیم های اسبق خود داشته اند و همه برای کمک به تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به این تیم آمده اند

pnnc: قطبی ، رودباریان را نمی خواهد

افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس تهران پس از تمدید قرارداد مهدی واعظی با باشگاه هیچ تمایلی برای حضور حسن رودباریان در این تیم ندارد

قطبی پس از تمدید قرارداد دو ساله با باشگاه پرسپولیس تهران در اولین گام پس از مطمئن شدن از تمدید قرارداد با مهدی واعظی و حفظ علیرضا حقیقی هیچ ابراز علاقه ای برای جذب مجدد رودباریان در فصل آتی ندارد.
    رودباریان در فصل گذشته اکثر بازی های پرسپولیس را از روی نیمکت نظاره گر بود

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلا بر همه دوستان پرسپولیسی

وقتی این تاپیک رو می خونم عشق می کنم. دست همه تون درد نکنه که خبر ها رو داغ داغ اینجا میزارین.

باور کنین با این وضعی که تیم داره تا پایان نیم فصل قهرمان فصل میشیم

نظر سنجی برای من هم کار نمی کنه و گزینه "قهرمانی در هر سه جام" انتخاب شده هست! که البته کاملا هم درسته و هیچ شکی توش نیست. فقط محض اطلاع مدیران عزیز گفتم.

مرسی از همه
    Last edited by IceLord; 07-07-2008 at 16:44.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبی ، رودباریان را نمی خواهد

خبرگزاری پرسپولیس : افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس تهران پس از تمدید قرارداد مهدی واعظی با باشگاه هیچ تمایلی برای حضور حسن رودباریان در این تیم ندارد.
    قطبی پس از تمدید قرارداد دو ساله با باشگاه پرسپولیس تهران در اولین گام پس از مطمئن شدن از تمدید قرارداد با مهدی واعظی و حفظ علیرضا حقیقی هیچ ابراز علاقه ای برای جذب مجدد رودباریان در فصل آتی ندارد.
    رودباریان در فصل گذشته اکثر بازی های پرسپولیس را از روی نیمکت نظاره گر بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمدي: براي لغو سوپرجام بايد دلايل منطقي ارائه شود

خبرگزاری پرسپولیس : عزيز محمدي درباره نحوه برگزاري مسابقه سوپر جام اظهار داشت: مانند 2 سال گذشته كه اين ديدار بين قهرمان ليگ برتر و جام حذفي برگزار شد اكنون نيز تصميم داريم مسابقه را برگزار كنيم و تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس روز هشتم به مصاف هم مي روند.
    وي ادامه داد: براي اجرايي شدن اين تصميم نامه‌اي را به شوراي تامين ارسال كرده ايم كه با ابلاغيه آنها مسابقه سوپر جام برگزار خواهد شد.

رئيس سازمان ليگ خاطرنشان كرد:‌ در صورت توافق نهايي مسئولان دو باشگاه، مسابقه انجام مي‌شود و چنانچه نخواهند اين بازي انجام شود، بايد دلايل منطقي داشته باشند، در غير اين صورت ما با خواسته آنها مخالفت خواهيم كرد.
    وي در مورد نحوه برگزاري هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر گفت: با توجه به برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، به دليل فشردگي تورنمنت‌هاي مختلف تيم ملي، ليگ قهرمانان آسيا و مسابقات داخلي بايد تيم‌ها هر روز 5 روز يك بار مسابقه دهند تا بدون هيچ مشكلي اواخر اردبيهشت يا اوايل خردادماه سال آينده مسابقات به پايان برسد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

50 ميليون تومان به واعظي پرداخت شد

خبرگزاری پرسپولیس : ‌مهدي واعظي پيش از تمديد قرارداد با پرسپوليس به دليل مشكلات مالي از مسئولان باشگاه درخواست كر، طلب 80 ميليوني‌ فصل گذشته وي را پرداخت كنند.
    با مساعدت داريوش مصطفوي و اعضاي هيئت مديره مبلغ 50 ميليون به اين بازيكن پرداخت.
    مسئولان اعلام كردند در اولين فرصت باقيمانده طلب وي را نيز پرداخت خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قرارداد آشوبی با مس کرمان غیرقانونی است

خبرگزاري پرسپوليس : قرارداد هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با مس کرمان به طور غیرقانونی به ثبت رسیده و این بازیکن می تواند به جمع سرخپوشان بازگردد. فرزاد آشوبی هافبک میانی فصل گذشته پرسپولیس در ابتدای فصل نقل و انتقالات لیگ هشتم با عقد قراردادی یکسال به تیم فوتبال مس کرمان پیوست و از چند روز پیش نیز در تمرینات این تیم شرکت کرد.

این در حالیست که گفته می شود قرارداد این بازیکن به طور غیر قانونی و برخلاف قوانین لیگ حرفه ای به ثبت رسیده است.محدثی از اعضای پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تایید این خبر به خبرنگار ما گفت: براساس ماده 10 قانون نقل و انتقالات لیگ حرفه ای کلیه قرارداد بازیکنان با باشگاهها باید در دفتر هیئت فوتبال استان مربوطه و در حضور رئیس هیئت به عنوان شاهد به امضا برسد.

وی افزود: ماده 11 نقل و انتقالات لیگ حرفه ای می گوید قرارداد منعقد شده برابر بندهای فوق باید توسط باشگاه گیرنده بازیکن حداکثر ظرف سه روز پس از عقد قرارداد به سازمان لیگ ارائه و به ثبت برسد که ظاهرا این عمل هم از سوی کرمانی ها صورت نگرفته است.

این عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه افزود: ظاهرا قرارداد آقای آشوبی در یکی از هتل های تهران و با آوردن دفتر هیئت استان کرمان به تهران ثبت شده است که این اقدام غیرقانونی است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الونگ: 70 هزار يورو از پرسپوليس طلب دارم

خبرگزاری پرسپولیس : الونگ الونگ در گفت و گو یی در مورد شرايط جسماني‌ خود اظهار داشت: براي بهبودي كامل به 2 يا 3 ماه ديگر زمان نياز دارم و اين روزها با انجام فيريوتراپي به شرايط مطلوب نزديك مي‌شوم.
    وي ادامه داد: براي بهبودي كامل زير نظر امين نوروزي پزشك باشگاه استقلال برنامه هاي فيزيوتراپي را انجام مي‌دهم در حالي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس براي كسب اطلاع از مصدوميتم با فريد زرينه گفت و گو كرده‌اند.
    اين هافبك كامروني تاكيد كرد: زرينه معتقد است من براي بهبودي به 5 ماه زمان نياز دارم؛ اما وي اطلاعات دقيقي از وضعيتم ندارد و اگر مي‌خواهند به خوبي از شرايطم مطلع شوند بايد با نوروزي تماس بگيرند.

وي در مورد ادامه مذاكرتش با مسئولان باشگاه پرسپوليس براي تمديد قرار داد تصريح كرد: تاكنون به توافق نهايي با داريوش مصطفوي نرسيده ام؛ اما قرار است در هفته جاري جلسه اي را با مدير عامل باشگاه برگزار كنم و تصميم نهايي خود را بگيرم.
    الونگ گفت: مدير برنامه هايم مسائل را پيگيري مي‌كند و اميدوارم كه همه چيز زودتر تكليفم در ايران مشخص شود.
    وي در پايان تصريح كرد: متاسفانه هنوز طلب فصل گذشته ام را دريافت نكرده ام. 70 هزار يورو از پرسپوليس طلب دارم و در همين زمينه مدير برنامه هايم با مصطفوي صحبت‌هايي نهايي را انجام داده است و اميدوارم هر چه زودتر اين مبلغ را به من پرداخت كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ايوان پتروويچ به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست

خبرگزاري پرسپوليس :‌ هافبك سابق تيم فوتبال ابومسلم مشهد پس از ديدار با مدير عامل پرسپوليس با عقد قراردادي يكساله‌ به جمع سرخ‌پوشان پيوست.

به گزارش خبرگزاري پرسپوليس، ايوان پتروويچ دقايقي پيش با داريوش مصطفوي ديدار كرد و پس از حصول توافق نهايي، قراداد يكساله‌اي را با اين تيم امضا كرد.

اين هافبك كروات، فصل گذشته در تيم فوتبال ابومسلم مشهد حضور داشت.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

لطفا نظر سنجی رو درست کنین
    برای اونایی که قبلا رای دادن بسته شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •